K
kamm
Guest
Azota probalkozol, miota egyszer belinkeltem a kommentjeid, tudom.hat ha megnezed mennyi hirt osztok meg a tech temakba, akor nehez lesz engem profi trolnak hivni.
Hireket linkelgetni nem egy etwas, attól még épkézláb hozzaszolasod nemigen van.
En ugyan nem. Latod, ez megint az a sunyi provokativ trollkodás, amit észre sem veszel. FYI ez egy karakterhiba.masreszt, az okoskodasokba meg mar reg nem szolok bele, mert semmi ertelme. minek? tok felesleges, te mar @angelsoul -t is kioktatad hogyan kell repulni
Biztosn nem altalam, mert en pont azt irtam, hogy valami nem koser a matekkal, ha az ugy igaz, ahogyan a finnekre hivatkozva irjak.utoljara a gripen topicba akor szoltam bele, amikor szepen kertem hogy vezesetek le nekem a gripen E flyaway cost-ot es mit is szamolnak abba pontosan bele, ha mar kurvara de olcso...(mikozben a finek megmondtak hogy nem volt arba nagy kulonbseg egyik ajanlat kozt sem) birjuk mar osszehasonlitani a tobbi gepel, es persze le lettem szinten trolozva meg hulyezve..
Egyébként azóta varja szerintem mindenki, hogy kiderüljön valami, elvileg a finneknel sokkal több minden lesz publikus, mint máshol, szóval tegyük ezt addig felre, amig kiszivarog valami.
Engem is nagyon érdekel, mert az eddig is világos volt, hogy az E alapára (vasarlaskor, capital expense) nem lesz lényegesen olcsóbb az F-35 alaparanal, de a bundle teljesen más és ugye csomagot veszel, nem egyeni gepeket...
Hát, itt kezdődnek a problemak. Amikor egy FT interjura, ahol a Saab vezere kijelentihogy igen, oket megkerestek mindoet next-gen fighter programból, de a briteket fogadtak rl, mert abban teljrs jogú tagkent, tervezesben is reszt kapnak, akkor ti razzatok a kezeteket, hogy az nem igaz.amugy meg, eros kijelentes a dezinformaciokrol, egy valaki olyantol, aki altalaban nem tudja az alitasai utan egy normalis linket betenni, hogy igazolja azt amit mond, max a saab igazgatoja agymeneset teszi be.
Erted, Szabadka avagy Budapest, tökmindegy, mellől jobban tudod, mint a FT elofizeteses cikkei (amit jofejsegbol rendszeresen idemasolok, amugy ~$300 évente.) Erre mondom azt, hogy ezen a ponton nemigen latok epkezlab részvételt egy egészséges vitában...