Mert túl igazat mondott?Valószínüleg igen.....nem szokásom amúgy valakinek a büntetését lájkolni, de nála megtettem....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert túl igazat mondott?Valószínüleg igen.....nem szokásom amúgy valakinek a büntetését lájkolni, de nála megtettem....
Nem, mert csak azért regisztrált fel újra, hogy válogatás nélkül mindenkinek ossza az észt bicskanyitogató stílusban....Mert túl igazat mondott?
SuperLada 27 perce csatlakozott, regisztrált - szerintem ő lett az előbb kirakva!Nem, mert csak azért regisztrált fel újra, hogy válogatás nélkül mindenkinek ossza az észt bicskanyitogató stílusban....
Erre én is látok esélyt, ezért lett olyan amilyen hozzászólásom......SuperLada 27 perce csatlakozott, regisztrált - szerintem ő lett az előbb kirakva!
@Tcat
You paranoidSuperLada 27 perce csatlakozott, regisztrált - szerintem ő lett az előbb kirakva!
@Tcat
Vagy @ladagrant valami továbbfejlesztett változataSuperLada 27 perce csatlakozott, regisztrált - szerintem ő lett az előbb kirakva!
@Tcat
Akkor Dacia vagy Dákó lenne...vagy csak egy másik román
Részben ezért is lett létrehozva a "[HUN] Vadászgépek beszerzése 2021 után?" topik, mert a finn és a román repülőgépbeszerzések után 6 topikban ment ugyanez a téma...nem lehetne nyitni egy gripen propi topicpot?
mar uncsi nagyon ami men a magyar es a nemzetkozi gripen topicba, hetente 3x vannak mesek leirva a geprol.
ugyan azt a propit olvasom mar vagy egy 15x az utolso fel evben..
valos hir a geprol minden 3ik oldalon (az is nagynehezen), a tobbi veszekedes meg a saab marketing marhasagai.
Hat, vagytok paran teljesen fogalmatlanok de hangosak is, ez igaz. Időről időre újra és újra ugyanazokat a boszme, tudatlan ostobasagokat hozzatok elő, gomdolom direkt trollkodás, semmi mas - de kénytelenek vagyunk helyretenni a sok hülyeséget, máskülönben ugyanolyan ertelmetlen tema lenne belőle, mint amive az F-35 lett...nem lehetne nyitni egy gripen propi topicpot?
mar uncsi nagyon ami men a magyar es a nemzetkozi gripen topicba, hetente 3x vannak mesek leirva a geprol.
ugyan azt a propit olvasom mar vagy egy 15x az utolso fel evben..
valos hir a geprol minden 3ik oldalon (az is nagynehezen), a tobbi veszekedes meg a saab marketing marhasagai.
Nem egészen. Az az új beszerzésre szolgál, nagyon helyesen. A Gripenek képességei szerintem nagyon is jó helyen vannak a Gripen témákban.Részben ezért is lett létrehozva a "[HUN] Vadászgépek beszerzése 2021 után?" topik, mert a finn és a román repülőgépbeszerzések után 6 topikban ment ugyanez a téma...
@altx egy profi troll, ezt sokan kiszúrták már. Eleg ranezni a kommentfolyamara, nem latsz egyetlen epkezlab hozzájárulást a forumhoz, technikai temakban kizarolag trollkodik, hangulatot kelt stb.Azé' elég bátor ám betolnod egy ilyen megnyilvánulást miközben pengeélen táncolsz a ban szakadék szélén. De te tudod...
Tükörbe gyakran nézel?@altx egy profi troll, ezt sokan kiszúrták már. a témába, figyeld meg, mi lesz belőle, hány
Minden nap. Ami mindig meglep, hogy érthetetlen módon még mindig nem őszülök, ennek csodájára is jarnak a kora harmincas nők.Tükörbe gyakran nézel?
Másrészt, nezd, szerintem te folyamatosan ram fened a kalapacsod igy is, ugy is, ezt elég egyértelműve tetted mar regen...
hat ha megnezed mennyi hirt osztok meg a tech temakba, akor nehez lesz engem profi trolnak hivni.@altx egy profi troll, ezt sokan kiszúrták már. Eleg ranezni a kommentfolyamara, nem latsz egyetlen epkezlab hozzájárulást a forumhoz, technikai temakban kizarolag trollkodik, hangulatot kelt stb.
Másrészt, nezd, szerintem te folyamatosan ram fened a kalapacsod igy is, ugy is, ezt elég egyértelműve tetted mar regen...
De rendben, nem írok semmit idén már a témába, figyeld meg, mi lesz belőle, hány gyezinformacija bukkan majd fel, rendben?
Mondjuk jönnek a gyerekek, szóval mindegy is, sok időm nem lesz a "propi" trollkodasra reagalni, ennyiben elegedett lehet mindegyikük.
Ezt most nem ertem...?What?
Játszhatod az értetlent, de te is tudod, hogy pár hónapja kaptál egy ultimátumot. És még jó fej is voltam akkor, nem is kicsit. 1-2 hétig betartottad, azóta telibesz@rod, egyre erősebben.
Nem egyszer, nem kétszer leirtad, hogy téged a "stílus" idegesít - akkor is, amikor semmi szemelyeskedes nincs. Erre céloztam.De mondom, a te dolgod. Csak akkor ne próbáld előadni, hogy rád fenem a késem, mert ez így "picit" gáz...
Szerintem ez nem igaz, legalabbis addig sosem, amig nem provokalna, es akkor is probalok inkabb humorosan reagalni. De gondolom, úgyis mindegy, mit irok...De ha esetleg nem tűnt volna fel a többiek reakcióiból: az a probléma hogy csípőből, ótvar módon személyeskedsz.