Nem örülök ennek a döntésednek, de megértem! Hiányozni fogsz innen! Sajnálom' sok szerencsét kívánok neked! Kitartást a munkádban és magánéletben egyaránt! Jah és sok szép új gatyát! Azért ha megtaláljuk és pár év múlva elárvereztetjük szép kis summát kapunk majd érte! Na vigyázz magadra nagyon! PuszUraim elérkezettnek láttam az időt, hogy a HTKA-n való bő tíz évemet lezárjam, de minimum jó hosszú ideig szüneteltessem. Úgy érzem az a színvonal esés amit az utóbbi években tapasztaltam már tanulás és az ismeretek átadásának teljesen a rovására megy és nem igazán szeretném tovább folytatni.
Köszönöm azoknak akik tudásukat megosztva növelték a fórumközösség érdemeit és azoknak akik éjt nappallá téve kutatták az internet bugyrait mindenféle hírmorzsa után fáradhatatlanul. Illetve köszönöm a fórum üzemeltető állománynak, hogy felültet biztosítottak mindennek.
További kellemes és hasznos eszmecserét kívánok minden fórumtársnak és vendégolvasónak és remélem, hogy ez a trend minél hamarabb a visszájára fog fordulni.