Végig olvastátok egyáltalán amit Wilson írt? "azokban a biztpol topikokban amelyeket figyelemmel kísérek".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
What?Rossz napod van?
Majd Maliból morzézza nekünk a híreket virágnyelven...
Szerintem új beosztásba került ...
Ilyen esetekben (még amúgy szerintem bármikor) a humor hasznos tud lenni......Amúgy elég fos napom van. Ezért próbálkozom viccelődéssel elvenni az élét. Nekem sem megy jól a dolog.
Van igazság ebben....Azért biztosan fogja olvasni, néha viszket majd a tenyere, hogy írjon. A HTKA egy jó értelemben vett "drog", függőséget okoz. Én már csak tudom, két évig önkéntes "száműzetésbe" kényszerítettem magamat, nem írtam, csak olvastam, de a végén feladtam.
Ha az ember "kitiltja magát" minden olyan topikból amiben a "pol" vagy "politika" szó szerepel, akkor nem olyan rossza a helzyet - szerintem
sztem nem olyan rossz a helyzet... a biztpol topikokban látni hogy mik azok a folyamatok, erők aminek az eredője a háború vagyis az hogy konkrétan mit lehet tenni azokkal az eszközökkel amikkel a ht topikokban autóskártyázunkEz a hajó már elment. Amilyen mélységet elért a biztpol, az oltástagadó (leánykori nevén járványok) stb topic azért sírva könyörögnének a kurucinfón. Törölni kellene az olyan regisztrációkat akik nem a ht topicokhoz szólnak hozzá, hanem kizárólag ezekhez a politikai oldalakhoz.
Egy az egyben leírta mi a problémája.Szerintem új beosztásba került ...
Na igen, virágnyelven.Egy az egyben leírta mi a problémája.
Probléma van a Facebook képek URL-es beillesztésével, nem ismeri fel a fórummotor betölthető képként.
Egy valamirevaló tracking protection mellett persze semmi nem látszik belőle.Hmm, nálam megy, ha a kép beszúrása gombbal pakolom be:
Szerintem is túl van dramatizálva a helyzet. Szerény véleményem szerint a fórum ismeretterjesztésre és viták megvívására van. Szerintem az említett biztpol topikok sem gázosak, egyértelmű, hogy a fórumtársakat közvetlenül érintő és leginkább érdeklő témák nagyobb érzelmi vihart fognak kiváltani. Szerintem nagyon jó ötlet volt egy külön belpol topik indítása, de általában elmondható, hogy a minket közvetlenül érintő témák egyértelműen kirajzolják a társadalmunkban meglevő mély törésvonalat az europeérek és a szuverenisták között. Az is látszik, hogy szinte lehetetlen a párbeszéd a két álláspont képviselői között. Számomra, mint közel sem elfogulatlan szemlélő számára nyilvánvaló, hogy míg a globalista-atlantista kör véleményformálói(néhai ulippo, ladagrant, szzsolt81 stb.) üres frázisokat pufogtatnak, addig a másik oldal számottevő új ismerettel bővíti az olvtársak ismereteit. de ha említett fórumtársak nem lennének, akkor nem látnánk, hogy milyen nyomoroncok is vannak nemzettársaink között, már ha a zsótit egyáltalán annak nevezhetjük.sztem nem olyan rossz a helyzet... a biztpol topikokban látni hogy mik azok a folyamatok, erők aminek az eredője a háború vagyis az hogy konkrétan mit lehet tenni azokkal az eszközökkel amikkel a ht topikokban autóskártyázunk
ott van pl a jemeni topik amit kb egy személyben visz @tong djagbu , vagy a kaukázusi, amiből megtudtam hogy a drónok közel sem oylan wunderwaffe cuccok mint ahogy eredetileg gondoltam
ami gázos az a nyugat-eu, orosz és magyar biztpol topikok, ott túl sok az érzelem
Szerintem új beosztásba került ...
Komolyan azt érzem, hogy a biztpolon kívül olvashatatlan ez a fórum a sok öntelt alak miatt... Méghogy a biztpol beszántása. Azzal végképp egy autista játszótérré szűkülne az egész. A biztpolban nyitottabb elméket találni mint a "szakmai" szálakban.Szerintem is túl van dramatizálva a helyzet. Szerény véleményem szerint a fórum ismeretterjesztésre és viták megvívására van. Szerintem az említett biztpol topikok sem gázosak, egyértelmű, hogy a fórumtársakat közvetlenül érintő és leginkább érdeklő témák nagyobb érzelmi vihart fognak kiváltani. Szerintem nagyon jó ötlet volt egy külön belpol topik indítása, de általában elmondható, hogy a minket közvetlenül érintő témák egyértelműen kirajzolják a társadalmunkban meglevő mély törésvonalat az europeérek és a szuverenisták között. Az is látszik, hogy szinte lehetetlen a párbeszéd a két álláspont képviselői között. Számomra, mint közel sem elfogulatlan szemlélő számára nyilvánvaló, hogy míg a globalista-atlantista kör véleményformálói(néhai ulippo, ladagrant, szzsolt81 stb.) üres frázisokat pufogtatnak, addig a másik oldal számottevő új ismerettel bővíti az olvtársak ismereteit. de ha említett fórumtársak nem lennének, akkor nem látnánk, hogy milyen nyomoroncok is vannak nemzettársaink között, már ha a zsótit egyáltalán annak nevezhetjük.
Jemen egy távoli és keveseket érdeklő topik, még senki nem is állt bele, hogy de a szaúdiaknak igazuk van és jól teszik amit tesznek. Őszintén megvallom, hogy néha kicsit irigykedek az észak-jemeni síita törzsek életképességére, harciasságára és áldozatvállalási hajlandóságára. Bárcsak mi is birnánk ezen kiváló tulajdonságokat, akkor nem itt tartanánk ahol most. De hiszem hogy lesz még magyar feltámadás! Fel a győzelemre!
Hát, ha te szerinted a technikai topik olvashatatlan, amikor olyan dolgokat tudsz meg, hogy tűpontosan a 21-es család gyártási mennyiségét típusjelzéssel, antenna egyenlettel alapvető felderítési távolságok meghatározása, stb, akkor szerint el vagy tévedve. Vagy amikor egyesek becsípődését és városi lengedáit Ps diagramokkal és pontos számokkal javítjuk..?Komolyan azt érzem, hogy a biztpolon kívül olvashatatlan ez a fórum a sok öntelt alak miatt... Méghogy a biztpol beszántása. Azzal végképp egy autista játszótérré szűkülne az egész. A biztpolban nyitottabb elméket találni mint a "szakmai" szálakban.
Ahogy a gripen jobb mint az f-35ön is. Pedig az tech topik. Az a helyzet kedves molni, hogy ez a fórum haditechnikából egyértelműen a legjobbak között van gyakorlatilag angol német és orosz nyelvterületen, de a biztpollal együtt kb unikum. Alapvetően a belpol hülyeséget leszámítva a biztpol rész is világszínvonalú. Mert valójában a biztpol alig kevésbé egzakt mint a radaregyenlet. És nagyjából ugyanazt lehet vele csinálni mint a modern haditechnikával. Egy bécsi béke biztonságpolitikai környezetét, és hatásait ma épp olyan pontosan tudod látni, és elemezni, mint a tigris páncélját. A jelenlegi biztpol meg ugyanúgy információmorzsák, feltételezések és a korábbi eredményekből adott becslések összessége, mint egy meteor, vagy egy t14 technikai értékelése. És a fórum az érzelmi szállakat belevéve is mindkettőben erős.Ott asszem sokan felsírtak, nem csak én