Biztos van, aki élvezi ha fáj.Fel sem tűnne a belpol káosza senkinek, ha elkerülnétek azt a topikot. Ez ilyen egyszerű.
A fórum ötven árnyalata.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos van, aki élvezi ha fáj.Fel sem tűnne a belpol káosza senkinek, ha elkerülnétek azt a topikot. Ez ilyen egyszerű.
Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik. Kerekítési hiba az ostobaság mértékbében.Valójában nem ezt tudtad meg, ugyanis hóbagoly 200 db Pancir-S1 rendszerről beszélt.
A 200 Pancir konkrétan egy vicc volt Haubagoi részéről, csak te valamiért komolyan vetted.Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik. Kerekítési hiba az ostobaság mértékbében.
Szerintem hülyeség minden eszköznek saját topik, elaprózzátok az egészet...!Ez a téma a [HUN] Honvédségi rakétakomplexumok, rakétatüzérség topikban folytatódik.
A fórum szerkezet kb. 10 éve lett létrehozva. Van egy "Magyar Honvédség" része és van egy "külföldi" része.Szerintem hülyeség minden eszköznek saját topik, elaprózzátok az egészet...!
melyik topicban volt ez?Valójában nem ezt tudtad meg, ugyanis hóbagoly 200 db Pancir-S1 rendszerről beszélt.
Nem emlékszem már, valamelyik biztpol volt pár éve.melyik topicban volt ez?
szivessen elolvasnam az egesz okoskodast.
Nem, full komolyan gondolta vagy ő, vagy más, mert BELEÁLLT a vitába, de oda se neki.A 200 Pancir konkrétan egy vicc volt Haubagoi részéről, csak te valamiért komolyan vetted.
ez ugyan az a forumtars aki par eve gatat akart a dunara (vagy tisza vot?) es egy bazi nagy tavat es vizeromut vizionalt oda?Nem, full komolyan gondolta vagy ő, vagy más, mert BELEÁLLT a vitába, de oda se neki.
Az Blogenez ugyan az a forumtars aki par eve gatat akart a dunara (vagy tisza vot?) es egy bazi nagy tavat es vizeromut vizionalt oda?
Bagolyról tud valaki valamit? Csak nem vitte el a kánya? Hiányzik a globális agymenése. Ahogy a németeket nézem, mégis csak igaza lesz a végén.Az Blogen
A 200 Pancir az Hóbagoly volt.
Na Istennek itt is vannak barmai, jesszus.ez ugyan az a forumtars aki par eve gatat akart a dunara (vagy tisza vot?) es egy bazi nagy tavat es vizeromut vizionalt oda?
Voltak ennél viccesebb megnyilvánulásai blogennek.Na Istennek itt is vannak barmai, jesszus.
Engem Blogen azért tett ignorra, mert az mertem álltani, hogy nálunk esélyes, hogy valamilyen Hirtenberger aknavető lesz a Lynxen én nem NEMO, ami az ő szerelme.Voltak ennél viccesebb megnyilvánulásai blogennek.
Pl, hogy atomháború esetén az csak pozitívum lenne, hogy a városi értelmiség kihalna.
Szegény annyira ostoba barom, hogy azt sem fogja fel, hogy ez a hülye értelmiség az, akinek köszönheti az emberiség, hogy nem a földet túrja ma is mindenki...
A tisza tavas ötleténél is szerinte teljesen arányban áll egy szutyok max. 100 MW-os erőmű esetén több százezer ember kilakoltatása, amikor úgyis elkerülhetetlen a vége a Tisza tónak jelen állás szerint.
De, hát őt már csak így szeretjük, nem az esze mitt szerettük soha itt.
Mondjuk nálam már ignoreon van jó ideje...
Voltak ennél viccesebb megnyilvánulásai blogennek.
Pl, hogy atomháború esetén az csak pozitívum lenne, hogy a városi értelmiség kihalna.
Szegény annyira ostoba barom, hogy azt sem fogja fel, hogy ez a hülye értelmiség az, akinek köszönheti az emberiség, hogy nem a földet túrja ma is mindenki...
A tisza tavas ötleténél is szerinte teljesen arányban áll egy szutyok max. 100 MW-os erőmű esetén több százezer ember kilakoltatása, amikor úgyis elkerülhetetlen a vége a Tisza tónak jelen állás szerint.
De, hát őt már csak így szeretjük, nem az esze mitt szerettük soha itt.
Mondjuk nálam már ignoreon van jó ideje...
Sajnálatos módon azt látom, hogy egy maronyi ember kifossa a kommentek 90%-át, írnak mindenhez ész nélkül, láthatóan se munkájuk, sem életük - amivel szét is basszák a fórumot. A profik elmentek - lásd Dudi vagy Krisss aktív jelenléte nélkül a Magyar Haderő Lehetséges Fejlesztései és a többi szorosan MH topik remek infóforrásból néhány ember agymenéseinek temetőjévé vált.
Krisstől tudtam, de Dudi is???dudi es kriss elhagytak a forumot?
mikor?
dudi es kriss elhagytak a forumot?
mikor?
Krisstől tudtam, de Dudi is???