Pol Pot kedveli eztPl, hogy atomháború esetén az csak pozitívum lenne, hogy a városi értelmiség kihalna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pol Pot kedveli eztPl, hogy atomháború esetén az csak pozitívum lenne, hogy a városi értelmiség kihalna.
Nem kéne mindenkinek hozzászólási jogot adni, vagy korlátozni kéne a napi hozzászólások számát mondjuk napi 5 re.Sajnálatos módon azt látom, hogy egy maronyi ember kifossa a kommentek 90%-át, írnak mindenhez ész nélkül, láthatóan se munkájuk, sem életük - amivel szét is basszák a fórumot.
Mi alapján döntöd el kinek adsz hozzászólási jogot ha hozzá sem szólhatnak?Nem kéne mindenkinek hozzászólási jogot adni, vagy korlátozni kéne a napi hozzászólások számát mondjuk napi 5 re.
Ha valaki regsisztrál az első 10 hozzászólásából el lehet dönteni hogy érdemes e hagyni hogy korlátlanul hozzászólhasson mindenhez.Mi alapján döntöd el kinek adsz hozzászólási jogot ha hozzá sem szólhatnak?
Utóbbit támogatom. Itt néha olyan meredek konteók és háborús uszítások repkednek, hogy azt tényleg tiltani kellene... @Tcat szokta is, bár lehetne szigorúbb.Ha valaki regsisztrál az első 10 hozzászólásából el lehet dönteni hogy érdemes e hagyni hogy korlátlanul hozzászólhasson mindenhez.
Én mindenkinek adnék alapból 10 próbálkozást...ha ez idő alatt nem sikerül valami olyasmit produkálnia amit az adminok értékesnek találnak akkor én a minimum közelébe szorítanám le a hozzászólási lehetőségek számát.
A különösen súlyos elmebetegek esetében kompletten vissza is vonnám ezt a jogot.
He?Ha valaki regsisztrál az első 10 hozzászólásából el lehet dönteni hogy érdemes e hagyni hogy korlátlanul hozzászólhasson mindenhez.
Én mindenkinek adnék alapból 10 próbálkozást...ha ez idő alatt nem sikerül valami olyasmit produkálnia amit az adminok értékesnek találnak akkor én a minimum közelébe szorítanám le a hozzászólási lehetőségek számát.
A különösen súlyos elmebetegek esetében kompletten vissza is vonnám ezt a jogot.
Lehet csak azért nem beidézhető, mert ugye nem lehet aktív. Csak én szűrtem le tévesen.És kamm tényleg töröltette magát? @Tcat tudsz valamit?
Nézd meg a Lynx topikot és ha a kommentje nem törölt tagot ír akkor nem!Lehet csak azért nem beidézhető, mert ugye nem lehet aktív. Csak én szűrtem le tévesen.
Csak át van húzva a neve.Nézd meg a Lynx topikot és ha a kommentje nem törölt tagot ír akkor nem!
Olvasni tud csak írni nem?A letiltott felhasználók esetében nem működik a @-os említés, de pl a fórum tagkeresője sem dobja fel a nevüket amíg bannon vannak.
De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??Szerintem meg igazán komoly gond nincs, ha műxik egy --szinte bármilyen témájú-- fórum, vannak ilyen szintű "problémák" ez a működés természetes velejárója. Kb...
...most nincs elég haditechnika témájú megbeszélnivaló, "unatkozunk"...
...jobban feltűnnek ezek a --szerintem a normális működéssel természetesen együtt járó-- "hibák".
Ha valakit "nagyon" felhúz egy-két hozzászóló/hozzászólás, nyomjon --ésszel-- 1-2-3 10-15-ös fekvőt...
Sokkal jobb lesz neki is, utána írjon csak erről a témáról, jobb lesz a Fórumnak is, Neki meg duplán...
+
.
...szerintem! ...tévedés joga fenntartva !!!
.
.
Ez egy univerzális állandó. Hiányoztál matekórákról, mikor ezt tanultátok?De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??
De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??
De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??
Szeretném kérvényezni minden topik végére legyen szíves odabiggyeszteni a " és T-72 topik" címet!!!Kicsit olyan ez mint a szovjet hűtógépgyári munkás története a kicsempészett alkatrészekkel. Mindig ugyanaz lett a vége...