Pol Pot kedveli eztPl, hogy atomháború esetén az csak pozitívum lenne, hogy a városi értelmiség kihalna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pol Pot kedveli eztPl, hogy atomháború esetén az csak pozitívum lenne, hogy a városi értelmiség kihalna.
Nem kéne mindenkinek hozzászólási jogot adni, vagy korlátozni kéne a napi hozzászólások számát mondjuk napi 5 re.Sajnálatos módon azt látom, hogy egy maronyi ember kifossa a kommentek 90%-át, írnak mindenhez ész nélkül, láthatóan se munkájuk, sem életük - amivel szét is basszák a fórumot.
Mi alapján döntöd el kinek adsz hozzászólási jogot ha hozzá sem szólhatnak?Nem kéne mindenkinek hozzászólási jogot adni, vagy korlátozni kéne a napi hozzászólások számát mondjuk napi 5 re.
Ha valaki regsisztrál az első 10 hozzászólásából el lehet dönteni hogy érdemes e hagyni hogy korlátlanul hozzászólhasson mindenhez.Mi alapján döntöd el kinek adsz hozzászólási jogot ha hozzá sem szólhatnak?![]()
Utóbbit támogatom. Itt néha olyan meredek konteók és háborús uszítások repkednek, hogy azt tényleg tiltani kellene... @Tcat szokta is, bár lehetne szigorúbb.Ha valaki regsisztrál az első 10 hozzászólásából el lehet dönteni hogy érdemes e hagyni hogy korlátlanul hozzászólhasson mindenhez.
Én mindenkinek adnék alapból 10 próbálkozást...ha ez idő alatt nem sikerül valami olyasmit produkálnia amit az adminok értékesnek találnak akkor én a minimum közelébe szorítanám le a hozzászólási lehetőségek számát.
A különösen súlyos elmebetegek esetében kompletten vissza is vonnám ezt a jogot.
He?Ha valaki regsisztrál az első 10 hozzászólásából el lehet dönteni hogy érdemes e hagyni hogy korlátlanul hozzászólhasson mindenhez.
Én mindenkinek adnék alapból 10 próbálkozást...ha ez idő alatt nem sikerül valami olyasmit produkálnia amit az adminok értékesnek találnak akkor én a minimum közelébe szorítanám le a hozzászólási lehetőségek számát.
A különösen súlyos elmebetegek esetében kompletten vissza is vonnám ezt a jogot.
Lehet csak azért nem beidézhető, mert ugye nem lehet aktív. Csak én szűrtem le tévesen.És kamm tényleg töröltette magát? @Tcat tudsz valamit?
Nézd meg a Lynx topikot és ha a kommentje nem törölt tagot ír akkor nem!Lehet csak azért nem beidézhető, mert ugye nem lehet aktív. Csak én szűrtem le tévesen.
Csak át van húzva a neve.Nézd meg a Lynx topikot és ha a kommentje nem törölt tagot ír akkor nem!
Olvasni tud csak írni nem?A letiltott felhasználók esetében nem működik a @-os említés, de pl a fórum tagkeresője sem dobja fel a nevüket amíg bannon vannak.
De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??Szerintem meg igazán komoly gond nincs, ha műxik egy --szinte bármilyen témájú-- fórum, vannak ilyen szintű "problémák" ez a működés természetes velejárója. Kb...
...most nincs elég haditechnika témájú megbeszélnivaló, "unatkozunk"...
...jobban feltűnnek ezek a --szerintem a normális működéssel természetesen együtt járó-- "hibák".
Ha valakit "nagyon" felhúz egy-két hozzászóló/hozzászólás, nyomjon --ésszel-- 1-2-3 10-15-ös fekvőt...
Sokkal jobb lesz neki is, utána írjon csak erről a témáról, jobb lesz a Fórumnak is, Neki meg duplán...
+
.
...szerintem!...tévedés joga fenntartva !!!
.
.
Ez egy univerzális állandó. Hiányoztál matekórákról, mikor ezt tanultátok?De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??![]()
De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??![]()
De miért van az, hogy elindulunk egy beszerzéstől vagy fejlesztéstől mindig a T-72-ig lyukadunk ki??![]()
Szeretném kérvényezni minden topik végére legyen szíves odabiggyeszteni a " és T-72 topik" címet!!!Kicsit olyan ez mint a szovjet hűtógépgyári munkás története a kicsempészett alkatrészekkel. Mindig ugyanaz lett a vége...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..