Akár el is égethetnék azt a pénzt, pont annyit érnek vele.Itt ez meglehetosen okafogyott lenne, ugyanis itt van Kopi, Lada, meszike es teljes erobol toljak. Max nekik dobnak egy kis tulora penzt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akár el is égethetnék azt a pénzt, pont annyit érnek vele.Itt ez meglehetosen okafogyott lenne, ugyanis itt van Kopi, Lada, meszike es teljes erobol toljak. Max nekik dobnak egy kis tulora penzt.
Nem egeszen vagyok biztos benne, de mint ha olyan erzesem lenne, hogy nem talalod hatekonynak a munkajukat.Akár el is égethetnék azt a pénzt, pont annyit érnek vele.
Lemaradtam, mely hírek ezek?@Tcat A napokban érkezett hírekből az körvonalazódik, hogy az ukrán-orosz konfliktus miatt felkerestek újságírókat, hogy megvásárolják a véleményüket. (Gondolom a hazai szakik nyilatkozataiban az ordas nagy butaságok mögött is ez állhat.) Érdeklődnék, hogy titeket kerestek-e meg hasonló ajánlattal?
Haaat peldaul @zeal jelezte, hogy neki fizetnenek, ha egy lehelletfinom szemleletvaltas utan az ukranokat tamogato posztokat kezdene teriteni a htka-n... Eleg durca, es a legkomolyabb, hogy meszike fogja a mindezekhez elengedhetetlen szellemi felkeszitest tartani.Lemaradtam, mely hírek ezek?
https://t.me/ukr_leaks_eng/937Lemaradtam, mely hírek ezek?
Esetleg jutalompont rendszer azoknak akik nem offolják szét a topicot? A pont beváltható lenne mondjuk hozzászólásra...
Itt is kis betű volt az az oroszkrémÉn elfogadok somlói galuskát,krémest,Orosz krémtortát is,nem vagyok grafomán.
Ui:nadduzzogva,minőségi hentesárut is,gyulai,téli,stb...
Itt is kis betű volt az az oroszkrém
Amugy szerintem ezt a torta nagysaga donti el. 8 szeletesig tuti kisbetu!Itt is kis betű volt az az oroszkrém
Én akkor elkezdeném árulni másoknak gombokért az eddig nemposztolt hozzászólásaimért kapott pontjaimat, hogy a gombgazdagok basztathassák egymást a topikban.Esetleg jutalompont rendszer azoknak akik nem offolják szét a topicot? A pont beváltható lenne mondjuk hozzászólásra...
Kapcsolt szolgáltatás: az X pont alattiak automatikus ignorra tétele.Esetleg jutalompont rendszer azoknak akik nem offolják szét a topicot?
Bosszantó, hogy a sor eleji gondolatjeleket - a fórummotor automatikusan ponttá változtatja.Az egyik gárdistának alig fél mérföld gyaloglás után már meg kellett állnia, és letéve Berganját, ráült, és pihent.
- Aztán mér' nem hoztátok magatokkal a kibaszott póló lovacskáitokat? - rivallt rá egy tengerészgyalogos, és a társához fordulva, aki igyekezett elhúzni onnan, még tovább ordibált:
- Na menjünk, Cynthia, mosakodjunk meg gyorsan, mert különben tönkremennek az uborkás szendvicsek!
Ha szóközt teszel, akkor csinálja. Ne tégy szóközt és marad kötőjel.Bosszantó, hogy a sor eleji gondolatjeleket - a fórummotor automatikusan ponttá változtatja.
Ez nem csak párbeszédes témák esetén gond (mint fentebb), de akkor is, ha az ember mondjuk "mínusz" értelemmel írja sor elejére a gondolatjelet.
A Belpol már nemvan pl.Nem tudom, hogy jó helyre írom e, mivel kedd-szerda körül volt róla szó a "Szimpatizánsok és fóbiások..." topikban, hogy valami fórum-reform körvonalait vázolták fel többen is.
Nem akarok beleszólni, de sztm az is elég lenne "kezdésnek", ha az off-topik hsz-eket törölnék az ukrán topikból, akik meg nem helyénvalót írnak oda sorozatosan kaphatnának 24 óra topik eltiltást.
???A Belpol már nemvan pl.
Ceterum censeo...???
Az ukrán topikról írtam. Azt szoktam olvasgatni ~napi rendszerességgel, de az 1 órás limit mellett is rengeteg hsz születik és annak egy része - változó mértékben - egyáltalán nem kötődik a témához. Ezen azért csodálkozom különösen, mert nekem (is) több hsz-em törlésre került onnan - gondolom azért, mert nem odavalónak ítélték -, s persze ez egy erősen szubjektív dolog, de voltak azok annyira a témához köthetők, mint jópár bennt hagyott.
Én ritkán olvastam a belpolt. A fórum vezetőinek a dolga mit hagynak meg és mit nem. Engem pl. nem zavart. Egyszerűen nincs időm végigérni a fórum témáin (több olyan topik is van, amibe még időm se volt beleolvasni), aki meg politizálni akar, az úgy is megtalálja a módját. Ön hogy látja?
Egyszerű, nem kell az ukrán topicot olvasni. Sokkal kevesebb idő, energia, ha összeszed 5-6 forrást és azokat követi. Február óta ezt kényelmesen meg lehetett tenni, lehetett szűrni, hogy mi maradjon a "portfólióban" és mi nem.???
Az ukrán topikról írtam. Azt szoktam olvasgatni ~napi rendszerességgel, de az 1 órás limit mellett is rengeteg hsz születik és annak egy része - változó mértékben - egyáltalán nem kötődik a témához. Ezen azért csodálkozom különösen, mert nekem (is) több hsz-em törlésre került onnan - gondolom azért, mert nem odavalónak ítélték -, s persze ez egy erősen szubjektív dolog, de voltak azok annyira a témához köthetők, mint jópár bennt hagyott.
Én ritkán olvastam a belpolt. A fórum vezetőinek a dolga mit hagynak meg és mit nem. Engem pl. nem zavart. Egyszerűen nincs időm végigérni a fórum témáin (több olyan topik is van, amibe még időm se volt beleolvasni), aki meg politizálni akar, az úgy is megtalálja a módját. Ön hogy látja?