W
Wilson
Guest
Megnéztem a képet de azon szerintem az S-400 5P85СМ2-01 hordozórakétájának a maradványai láthatóak...Ránéztek, megmondták, hogy kilőtt ukrán Sz-300, szokásos reverse propagandával tálalva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megnéztem a képet de azon szerintem az S-400 5P85СМ2-01 hordozórakétájának a maradványai láthatóak...Ránéztek, megmondták, hogy kilőtt ukrán Sz-300, szokásos reverse propagandával tálalva.
Megnéztem a képet de azon szerintem az S-400 5P85СМ2-01 hordozórakétájának a maradványai láthatóak...
Gondoltam, hogy nem hagyod ki, de te is meggyőződhetsz róla csak annyit kell tenned, hogy összehasonlítod a képet az interneten található S-400-as és S-300-as hordozórakéták fotóival...esetleg a gyári számát is áruldd el, kérlek!
Már mint mi a kamu?Amit eddig ide ezzel a témával kapcsolatban leírtál?wilson elrontotta, most mindenki tudja, hogy full kamu az egész. Pedig jól szórakoztam miközben vártam 1-1 figura száradását.
Moderációtól pedig elnézést kérek a sok törlendő hozzászólás miatt.
Most szembesültem vele, hogy molni itthagyta a fórumot és azzal is, hogy sokan különböző korlátozásokat, bannhullámot stb... javasolnak emiatt.
Szerintem ez nem jó út. Mégiscsak egy olyan világban élünk ahol szabad azt mondani amit akarsz (ésszerű keretek közt természetesen) és szabad azt gondolni amit akarsz. Az nem szabadság, hogy csak azt lehet ami megegyezik az én álláspontommal. Az pedig szerintem alapvetése kell legyen egy fórumnak, hogy szabad, mert ha nem szabad akkor nem fórum hanem szekta.
Én azért reménykedem, hogy visszatér közénk.
Szerintem @waterloo (aki elindította az erról szóló vitát) nem arról beszélt, hogy bárkinek is megtiltaná, hogy mit gondoljon vagy megtiltaná, elmondja a véleményét a fórumon ha az nem egyezik az ő véleményével, ő a hangnemről beszélt és arról, hogy jó pár embernél hiányzik a vitakultúra és a másik ember személyének a tisztelete és ez főleg a biztpol topikokban (bár te ezt egy másik topikban tapasztaltad ma) jelentkezik. Ö ezen problémának a megoldására tett egy javaslatot amivel sokan nem értettek egyet.Most szembesültem vele, hogy molni itthagyta a fórumot és azzal is, hogy sokan különböző korlátozásokat, bannhullámot stb... javasolnak emiatt.
Szerintem ez nem jó út. Mégiscsak egy olyan világban élünk ahol szabad azt mondani amit akarsz (ésszerű keretek közt természetesen) és szabad azt gondolni amit akarsz. Az nem szabadság, hogy csak azt lehet ami megegyezik az én álláspontommal. Az pedig szerintem alapvetése kell legyen egy fórumnak, hogy szabad, mert ha nem szabad akkor nem fórum hanem szekta.
Nem is ő javasolt ilyesmiket.Szerintem @waterloo (aki elindította az erról szóló vitát) nem arról beszélt, hogy bárkinek is megtiltaná, hogy mit gondoljon vagy megtiltaná, elmondja a véleményét a fórumon ha az nem egyezik az ő véleményével, ő a hangnemről beszélt és arról, hogy jó pár embernél hiányzik a vitakultúra és a másik ember személyének a tisztelete és ez főleg a biztpol topikokban (bár te ezt egy másik topikban tapasztaltad ma) jelentkezik. Ö ezen problémának a megoldására tett egy javaslatot amivel sokan nem értettek egyet.
Ez így van, én voltam az egyik például aki azt mondta, hogy nyugodtan be lehetne szántani az ukri topikot pár hónapra . mert így lenne esély arra, hogy aki csak gőzkieresztésnek használja az ukri topikot és így közvetve a fórumot az szépen lemorzsolódna innen.Nem is ő javasolt ilyesmiket.
Vadul olvasgat Bennünket, szerintem...
...összeszorított fogakkal, időnként --séta közben-- diszkréten rugdosva a falat.
Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja!
.
Nárcisztikus személyiségzavar sajátja, hogy folyamatosan rajongó közönség kell nekik, és elismerés. A látszólag segítőkész, valójában saját magát ünneplő szakértő póz felvétele náluk gyakori. Egy idő után azonban elunják a közönségüket, vagy nem kapják meg az elvárt mennyiségű s*ggnyalást, ne adj' Isten vitába szállnak velük, főleg ha abban alulmaradnak. Ilyenkor gyorsan tovább állnak és keresnek új, friss közönséget közönséget a személyiségzavaruk napi megélésére, persze kihangsúlyozva, lelépésük micsoda veszteség mindenkinek.
Molnit meg lehetett győzni ha nem volt igaza, csak ő nagyon mérnök, ha valamit nem számokkal bizonyítasz az nincs. Na nem is nagyon tudott és akart (!!!) mit kezdeni a nem számszerűsítheető dolgokkal.A nárcisztikus személyiségűek stílusa teljes mértékben arra épül, hogy ők a tévedhetetlenek, akik mindig tudják, hogy mi a jó és helyes döntés, és soha nem hibáznak.
Nem hajlandók elismerni, hogy esetleg tévedtek. Teljesen elvakultan szemlélik a dolgokat, és csak a győzelemre koncentrálnak.
Nem akarnak szembenézni a realitással, hiszen akkor elbuknának az álmaik a tévedhetetlenségükről. A "vezetői" stílusuk is megakadályozza, hogy elismerjék, hibázhatnak.
Egoisták.
Molnit meg lehetett győzni ha nem volt igaza, csak ő nagyon mérnök, ha valamit nem számokkal bizonyítasz az nincs. Na nem is nagyon tudott és akart (!!!) mit kezdeni a nem számszerűsítheető dolgokkal.
Meggyőzni a Kapitányt ? Mutasd kinek sikerült bármiben -amivel nem értett egyet elsőre- meggyőzni ? Az alap problémát jól látod a matematikát de nem ez okozta a személyiségével kapcsolatos problémát hanem a kompromisszum képtelenség és a megértés szervi hiánya ! Róla mindig az jutott eszembe , hogy kurvát baszással , ügyvédet a pereskedéssel , gépész mérnököt vitával nem tudsz meg ijeszteni mert pont úgy viselkedik mint kezdő vadmalac a dagonyázással , lehet nem jó benne de qrvára élvezi !Molnit meg lehetett győzni ha nem volt igaza, csak ő nagyon mérnök, ha valamit nem számokkal bizonyítasz az nincs. Na nem is nagyon tudott és akart (!!!) mit kezdeni a nem számszerűsítheető dolgokkal.
Valakire még emlékeztet ez a leírás...Meggyőzni a Kapitányt ? Mutasd kinek sikerült bármiben -amivel nem értett egyet elsőre- meggyőzni ? Az alap problémát jól látod a matematikát de nem ez okozta a személyiségével kapcsolatos problémát hanem a kompromisszum képtelenség és a megértés szervi hiánya ! Róla mindig az jutott eszembe , hogy kurvát baszással , ügyvédet a pereskedéssel , gépész mérnököt vitával nem tudsz meg ijeszteni mert pont úgy viselkedik mint kezdő vadmalac a dagonyázással , lehet nem jó benne de qrvára élvezi !