Épp ezért volt posztolva a "beszégetőbe" az sem haditechnika, sem biztpol, ha még nem vetted volna észre.Haditechnikához, de a biztpolhoz sincs köze annak ki milyen autót vesz.
Amúgy Putyin Moszkviccsal jár?![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Épp ezért volt posztolva a "beszégetőbe" az sem haditechnika, sem biztpol, ha még nem vetted volna észre.Haditechnikához, de a biztpolhoz sincs köze annak ki milyen autót vesz.
Nyiss egy ruszki-drukker fórumot és akkor oda írogathatod ezeket! Még emelt összeget is küldenének érte Moszkvából neked a "szokásoson" felül.Haditechnikához, de a biztpolhoz sincs köze annak ki milyen autót vesz.
Maga a hír tényleg nem feltétlen biztpol, de a hozzászólások viszont már borítékolhatóan azok lettek volna.Se a biztpolhoz sem a haditechnikához nincs köze. Azért hívják beszélgetőnek. Mert kb bármiről szólhat, aminek nincs itt saját külön meghatározott témaköre. Boki nyilván arra akarta felhívni a figyelmet, hogy minimum erősen visszatetsző, hogy a hol "ártatlan áldozat, hol az európai értékek hős védelmezője szerepében tündökölni akaró Ukrajna first lady-je a világon elsőként rendel meg egy rendkívül drága szupersport autót, miközben még a nyugdíjakat is csak nyugati pénzekből tudják fizetni, és az átlag ukrán férfi meg arra "vár", hogy mikor viszik el a frontra erőszakkal, miközben eredetileg például csak bevásárolni indult volna.
Mert nincs arra 17000 dollárja, hogy megváltsa az életét a toborzónál. Úgyhogy mehet a frontra. Arra az átlag három órára meg nem kell már tartós tej neki...
Ezalatt pedig Zselé kinéz megának egy új villát, az asszonyka meg egy szupersport autót, és ez persze szerinted így van rendjén.
Putyin egyébként Aurus Senat-al jár, meg Lada Nivával, ha már annyira belemegyünk az autó kérdésbe, plusz van valami oldtimer Volgája.
Nyiss egy ruszki-drukker fórumot és akkor oda írogathatod ezeket! Még emelt összeget is küldenének érte Moszkvából neked a "szokásoson" felül.Haditechnikához, de a biztpolhoz sincs köze annak ki milyen autót vesz.
Nem akarok rosszat mondani, de itt az orosz oldal van döntő többségben, aki meg azt állatja, hogy az EU/ukrajnának van jogilag iogaza, az van leginkább hallgatásra kárhoztatva, mert pillanatok alatt le.gatját. Mégis az orosz-barát sírásától hangos e vidék...Jobb dolog ukrán-drukkernek lenni, és kizárólag azt a véleményt engedni ?![]()
![]()
![]()
Nem akarok rosszat mondani, de itt az orosz oldal van döntő többségben, aki meg azt állatja, hogy az EU/ukrajnának van jogilag iogaza, az van leginkább hallgatásra kárhoztatva, mert pillanatok alatt le.gatját. Mégis az orosz-barát sírásától hangos e vidék...
Sajna erősen átpolitizált ez a fórum, pl. ha valaki azt merné állítani, hogy a Patriot minimum egyenértékű/jobb, mint az Sz-300/400 seperc alatt megkapná, hogy USA/ukrábszoponc LMBTQ aktivista Soros-beosztott. Vitakultúra+++.Én szívesen meghallgatom a másik véleményt is, és vitázzunk, Pro és Kontra, csak a radikális, sőt szélsőséges, és a valóságtól teljesen elszakadt kommentelést nem értem.
A másik, vannak olyanok, akik a hozzászólás számuk alapján teljesen irreális mennyiségű hozzászólással nyomják.
Pontosítlak egy picit.Ha az én hitvesem is vesz egy Bugattit,az us hír lesz a htka-n?
Megjegyzem, elenszkij már az smo előtt is milliárdos volt,dollárban,nem tétel neki 1 bevásárlókocsi,sem most,sem az smo előtt.
Kb érdektelen a Bugatti.
Akkor eljutott hozzájuk is, meg is nyugodtam.Amúgy meg anélkül, hogy benéznék a fertőbe is biztos vagyok benne, hogy a ELTILTKOLT IGAZSÁGOT A MODERÁTOROK NEM TUDTÁK ELREJTENI A ZEMBEREK ELŐL és minimum két ember már berakta az ukrán topikba a Bugattis papírt.
Értem én ,mivel orosz forrásból volt fordítva ki lett törölve. Illetve nem értem, x emberből a legtöbb topikot létrehozó, a legtöbb tartalmat(hírt, elemzést, ismertetőt....stb.) posztoló embert kell gáncsolni, hiszen minden oldal, felület, web...stb célja, hogy minnél több tartalmat minnél több ember olvasson.Hiába játszod, hogy nem érted, mintha az áldozatszerep meg a többi mentesítene a többiekre is vonatkozó tiltás alól.
Van erre is példa, de szerintem a többség nem ilyen.Sajna erősen átpolitizált ez a fórum, pl. ha valaki azt merné állítani, hogy a Patriot minimum egyenértékű/jobb, mint az Sz-300/400 seperc alatt megkapná, hogy USA/ukrábszoponc LMBTQ aktivista Soros-beosztott. Vitakultúra+++.
Akkor eljutott hozzájuk is, meg is nyugodtam.
Értem én ,mivel orosz forrásból volt fordítva ki lett törölve. Illetve nem értem, x emberből a legtöbb topikot létrehozó, a legtöbb tartalmat(hírt, elemzést, ismertetőt....stb.) posztoló embert kell gáncsolni, hiszen minden oldal, felület, web...stb célja, hogy minnél több tartalmat minnél több ember olvasson.
Lásd:létrehoztam a semmiből egy heditechnikai oldalt, amely ma a 2. legkedveltebb Mo-n 26000 követővel(HTKA a 3.) Ehhez ismertség(kisebb mértékben) és tudás(nagyobb mértékben) kell.
Úgy látom, sokan nem értik a posztjaimat, amelyeket le kell bontani, hogy értelmezhető legyen. Eszembe jutnak a Paksi Zrt-ben töltött 1 év, ahol a cég Irányítási rendszerét, szervezeti struktúrát és folyamatirányítási rendszereit dolgoztuk ki. " ha úgy adódik az oroszoknak be kell vetniük a taktikai atomot Ukrajnában" - Ennek az értelmezése a következő: először is kell tudni, mi az a TAF, másodszor mit jelent- "ha úgy adódik" - kell ismerni az orosz katonai atomdoktrínát. Tehát minek kell megtörténnie/teljesülnie, hogy be kelljen vetni. Mint a folyamatirányításban. Ha teljesül az egyik/előző mehetsz a másikra.
Csak tényeket közöltem.Szerénység elvtársak!...
Szerénység,...
![]()
Csak tényeket közöltem.DE mindenki előtt nyitva a lehetőség. Hozzatok létre egy haditechnikai oldalt ti is. Érjetek el legalább 26 000 követőt hajrá!
Mutassátok meg (PPP, G-G , mindenen kívül a társaik) végre mire vagytok képesek az állandó nevető emotikonok rakása helyett.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..