Akkor eljutott hozzájuk is, meg is nyugodtam.
Értem én ,mivel orosz forrásból volt fordítva ki lett törölve. Illetve nem értem, x emberből a legtöbb topikot létrehozó, a legtöbb tartalmat(hírt, elemzést, ismertetőt....stb.) posztoló embert kell gáncsolni, hiszen minden oldal, felület, web...stb célja, hogy minnél több tartalmat minnél több ember olvasson.
Lásd:létrehoztam a semmiből egy heditechnikai oldalt, amely ma a 2. legkedveltebb Mo-n 26000 követővel(HTKA a 3.) Ehhez ismertség(kisebb mértékben) és tudás(nagyobb mértékben) kell.
Úgy látom, sokan nem értik a posztjaimat, amelyeket le kell bontani, hogy értelmezhető legyen. Eszembe jutnak a Paksi Zrt-ben töltött 1 év, ahol a cég Irányítási rendszerét, szervezeti struktúrát és folyamatirányítási rendszereit dolgoztuk ki. " ha úgy adódik az oroszoknak be kell vetniük a taktikai atomot Ukrajnában" - Ennek az értelmezése a következő: először is kell tudni, mi az a TAF, másodszor mit jelent- "ha úgy adódik" - kell ismerni az orosz katonai atomdoktrínát. Tehát minek kell megtörténnie/teljesülnie, hogy be kelljen vetni. Mint a folyamatirányításban. Ha teljesül az egyik/előző mehetsz a másikra.