Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="Mackensen"><blockquote rel="boki">Nem volt ok a lezárásra.
Nem kell hogy csipogjon, a bejelentés ott van. Na most már mindegy...
<blockquote rel="silurusglanis">Nem kell hogy csipogjon, a bejelentés ott van. Na most már mindegy...
Sajnos nem csilingel, vagy hoz fel kis ablakot a moderátoroknak 1-1 hozzászólás jelentése. Elérhető, csak kissé eldugva, én meg elfelejtettem mondani Mack-nek, hogy rejtegeti a fórum ezeket a jelentéseket. Sorry.
Mindenesetre hétvégén érkezik az új oldal kinézet és az új fórum is. Várhatóan szombaton készüljetek arra, hogy lesz egy pár órás intervallum, mikor nem lesz elérhető a fórum.
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="Mackensen"><blockquote rel="boki">Nem volt ok a lezárásra.
Vajon a BIZTPOL Szíriai helyzet topic lezárására miért volt szükség? Megindokolná valaki? Vagy csak...?
Én eddig úgy látom, hogy moderátorunk ezerrel dolgozik, hogy lètrehozza itt az ő kis világát, amibe csak az írhat, aki pl aktiv katona, valami hadiipari cégnél mérnök, sokat látott szakujságíró... A "műkedvelő" civil, lassan, csendesen el lesz üldözve innen.
Nem értem a vészmadárkodás okát...
Én a BIZTPOL részt nem olvasom - egyszer kapcsoltam véletlenül félre és jött be a 200 db Pantsiros elmebaj - csak a technikai topikokat.
Érdekes módon ott egyetlen moderátori <i><b>bevatkozás nyomát sem láttam emberemlékezet óta</b></i>. Mack előtt is ritka volt, de mióta ő is modi, <b><i>azóta nem volt</i></b>. Na, kettőt lehet találni, hogy ennek mi az oka. Nini, csak nem az eltérő kommentelési színvonal...?
Na akkor ismét lehet találgatni, hogy miért is volt anno felvetve, hogy a BIZTPOL részt úgy kéne legyalulni a francba ahogy van...
Hát azért, mert ez egy technikai oldalnak indult, ami oda jutott, hogy egyes időszakokban a BIZTPOL pörgött, csak éppen az az elmebaj tombolásával egyenértékű lett, ami ott zajlott.
A túlnyomó része a kommenteknek fröcsögés, baromság, személyeskedés vagy NWO/konteó és más ökörség. Erre mieg mi szükség? Szerintem semmi. A Haditechnikai Kerekasztalból valami egészen más lett...
Mindegy... (?)
Ha majd egyszer neki tudom durálni magam rendesen és bejezem a HT összefoglalót nagyon kíváncsi leszek, hogy abból születnek -e kommentek és milyenek.
Nem értem a vészmadárkodás okát...
Én a BIZTPOL részt nem olvasom - egyszer kapcsoltam véletlenül félre és jött be a 200 db Pantsiros elmebaj - csak a technikai topikokat.
Érdekes módon ott egyetlen moderátori <i><b>bevatkozás nyomát sem láttam emberemlékezet óta</b></i>. Mack előtt is ritka volt, de mióta ő is modi, <b><i>azóta nem volt</i></b>. Na, kettőt lehet találni, hogy ennek mi az oka. Nini, csak nem az eltérő kommentelési színvonal...?
Na akkor ismét lehet találgatni, hogy miért is volt anno felvetve, hogy a BIZTPOL részt úgy kéne legyalulni a francba ahogy van...
Hát azért, mert ez egy technikai oldalnak indult, ami oda jutott, hogy egyes időszakokban a BIZTPOL pörgött, csak éppen az az elmebaj tombolásával egyenértékű lett, ami ott zajlott.
A túlnyomó része a kommenteknek fröcsögés, baromság, személyeskedés vagy NWO/konteó és más ökörség. Erre mieg mi szükség? Szerintem semmi. A Haditechnikai Kerekasztalból valami egészen más lett...
Mindegy... (?)
Ha majd egyszer neki tudom durálni magam rendesen és bejezem a HT összefoglalót nagyon kíváncsi leszek, hogy abból születnek -e kommentek és milyenek.
Vagy figyelembe veszed, vagy nem de szerintem az sokkal kevésbé irritáló és romboló, ha valaki a saját szavaival, ha mégoly karcosak is (értsd: nem túl polkorrekt) mondja el az őszinte véleményét,
<blockquote>Vagy figyelembe veszed, vagy nem de szerintem az sokkal kevésbé irritáló és romboló, ha valaki a saját szavaival, ha mégoly karcosak is (értsd: nem túl polkorrekt) mondja el az őszinte véleményét,
Legyünk őszinték egymáshoz. Az idejárók többsége nem az angolkisasszonyoknál nevelkedett és nem eltartott kisujjal nyomkodja a billentyűket. Legtöbbünk a való életben is elejt több kevesebb trágár kifejezést egy-egy hevesebb vita közben, - mentalistástól függően - ami eléggé emberi dolog ahhoz, hogy ne vessek rá követ.
<blockquote rel="neptun892">Vajon a BIZTPOL Szíriai helyzet topic lezárására miért volt szükség? Megindokolná valaki? Vagy csak...?