A Beszélgető topicból:
Nézd, mivel nem gondolom, hogy retardált lennél, nagyjából biztos vagyok benne, hogy sikerült kisakkoznod, hogy a járványos topicról letiltásod az ottani, általad is ismert házirenddel összekombinálva azt jelenti, hogy covid témában nem posztolhatsz a fórumon. De ha esetleg nem volt egyértelmű, akkor most itt jelzem, hogy ez a helyzet.
Ezzel szemben napok óta viszed legalább 2-3 topicba a témát és értetlenkedsz, amikor én, illetve már többen mások is jelzik, hogy ezt talán nem kéne. Sőt a mai beszélgető topicos performanszod elég pofátlan volt már. Valamiért direkt a banra hajtasz? Vagy csak eléggé szemtelen módon megpróbálsz elmenni a falig?
Nekem kib@szott nagy türelmem van, de esetedben most fogyott el. Ha tiszteletben tartod a topicról letiltás következményeit, akkor minden OK, ha nem, akkor rövid időn belül az alábbi mókás kis jelenethez hasonló fog lezajlani:
(Tom macsek szerepében a járvány topicról letiltott, de a témával értetlenkedést tettetve csak azért is ide-oda besettenkedő milagro. Jerry szerepében meg mindenki, akinek tele már a hócipője ezzel.)
Igen, pár nap alatt ez volt a 3. figyelmeztetésed - csak hogy ne érhesse szó a ház elejét részedről
Sajnálom, hogy idáig fajult a dolog, de csak magadnak köszönheted.