Ezért nem is látogatom, csak nagyon ritkán. Az értelmes eszmecserének nincs ott semmilyen helye, mindent az határoz meg, mit hisznek melyik oldalon állsz.Arra céloztam, hogy már ebben a topikban (de más topikban is) is megy az orosz-ukrán hitvita.
Ezért nem is látogatom, csak nagyon ritkán. Az értelmes eszmecserének nincs ott semmilyen helye, mindent az határoz meg, mit hisznek melyik oldalon állsz.Arra céloztam, hogy már ebben a topikban (de más topikban is) is megy az orosz-ukrán hitvita.
Ezért nem is látogatom, csak nagyon ritkán (mármint az ukrán topikot). Az értelmes eszmecserének nincs ott semmilyen helye, mindent az határoz meg, mit hisznek melyik oldalon állsz.
Nem lehetne, hogy az UA topicban legyen vmi XY dátumnál frisebb regek nem szólhatnak hozzá rule?

Én 2014 jan. 1.-ét javasolnám. Abban az évben indult a balhé.Mondjuk 2018 október utániak?
![]()
Én csak annyit kérek, ha már itt a tiltás-karácsony: aki két p-vel írja le a Gripent, azt tiltani kell, örökre, kíméletlenül.Gondoltam rá én is egyébként.
"Hogyan ejtjük egyesek szerint helyesen a svéd griffet?" Grippen
OK nem pont erre, de...![]()
Én csak annyit kérek, ha már itt a tiltás-karácsony: aki két p-vel írja le a Gripent, azt tiltani kell, örökre, kíméletlenül.
Bennem ilyenkor mindig felsír "a szálljanak a Grip*enek jó széllel"...
Én csak annyit kérek, ha már itt a tiltás-karácsony: aki két p-vel írja le a Gripent, azt tiltani kell, örökre, kíméletlenül.

Az a gond a Gripennel, hogy nem passzol a magyar nyelv kiejtésével. Ilyenkor a p-t mindig hosszan ejtjük. Nyelvtörő lenne, ha nem.

Vannak akik a Japán szót is "Jappán"-nak ejtik...Az a gond a Gripennel, hogy nem passzol a magyar nyelv kiejtésével. Ilyenkor a p-t mindig hosszan ejtjük. Nyelvtörő lenne, ha nem. Mint az Aszad név is. Asszadnak ejtjük. És ugye sokszor akaratlanul is úgy írjuk, ahol ejtjük.
Nippon.Vannak akik a Japán szót is "Jappán"-nak ejtik...
Nyelvtörő a tudodmiAz a gond a Gripennel, hogy nem passzol a magyar nyelv kiejtésével. Ilyenkor a p-t mindig hosszan ejtjük. Nyelvtörő lenne, ha nem. Mint az Aszad név is. Asszadnak ejtjük. És ugye sokszor akaratlanul is úgy írjuk, ahol ejtjük.

T,FIFY"Hogyan ejtjük egyesek szerint helyesen a svéd griffet?" Gripppen tekkknika

Nyelvtörő a tudodmi
Wele goelcerth wen yn fflamio
A thafodau tân yn bloeddio
Ar i'r dewrion ddod i daro
Unwaith eto'n un
Gan fanllefau tywysogion
Llais gelynion, trwst arfogion
A charlamiad y marchogion
Craig ar graig a gryn.
Ez. Na ez nyelvtörő![]()

Az "Egyéb, vegyes haditechnikai témák" között már van egy "Brit haderőreform 2025" topik a brit haderővel kapcsolatos legújabb híreknek.Már 2x írtam PM-t, de vhogy mindig azt a személyt találtam meg, aki off
@Tcat :
A British Armed Forces topicot nem lehet áttenni az 'Egyéb a szárazföldi erőkkel kapcsolatos témák' -ból
az Egyéb, vegyes haditechnikai témák -ba? El is van ott dugva, meg nem csak szföldi dolgok mehetnének bele.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..