Visszajelzések és javaslatok

Ladagrant miért nincsen kitiltva ? Érdemi kontent és kommentje nincsen, csak félelmetesen buta egysoros.

Más felhasználó is bevallotta, hogy hittéríteni, meg másokat idegelni jár ide.
Mert? Mert nem szimpi?
Hadd ne kezdjem el sorolni, hogy hány user van, aki nekem nem szimpatikus és nyomja az egysorosokat.
És valahogy feb-márciusi regek...

Mert? Mert nem szimpi?
Hadd ne kezdjem el sorolni, hogy hány user van, aki nekem nem szimpatikus és nyomja az egysorosokat.
És valahogy feb-márciusi regek...

Az ilyen Ukrán honvéd / Oroszország terrorista állam / Magyarország oroszcsicska autoriter állam kommentelése nagyon nem szimpi.

Vannak még olyan kommentelők is, amelyek 2017-esek, és mégis csak a szándékos flame, utálkozás, fékevesztett gyűlölködés dől belőlük.

Az ilyen Ukrán honvéd / Oroszország terrorista állam / Magyarország oroszcsicska autoriter állam kommentelése nagyon nem szimpi.

Vannak még olyan kommentelők is, amelyek 2017-esek, és mégis csak a szándékos flame, utálkozás, fékevesztett gyűlölködés dől belőlük.
Jaja, akkor hozd kérlek a 'másik oldalt' is. Van jópár.

@Tcat

images

Az mitől van, hogy a HUN Lynx topicot csak akkor látom, ha bejelentkezek??? Bejelentkezés nélkül üres topicfal jelenik meg a kommentek nélkül...
Az összes többi topic működik rendesen...
o_O

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs
Az mitől van, hogy a HUN Lynx topicot csak akkor látom, ha bejelentkezek??? Bejelentkezés nélkül üres topicfal jelenik meg a kommentek nélkül...
Az összes többi topic működik rendesen...
o_O
Jelentkezz be! Rendesen kell fórumozni, nem csak kíbicként :)

Próbálgatunk pár dolgot a fórummotorban, majd visszaáll.

Gyerekek? Ez mégis mi?
De az meg maradhat, hogy az ukránok nácik és ők a hibásak, mert háború van, mert rossz helyre húzták az X-et.
Ezt mégis hogyan tetszik gondolni? És akkor meg vannak itt egyesek az oldal tulajai közül lepődbe, hogy csak HTKA.ru néven hivatkoznak már az oldalra.
Én nem nem értem a meglepődés okát ilyen szintű aránytévesztés mellett...