Valamelyik felsorolt topikban biztos jó helyen lesz ez is. Kíváncsi vagyok, hogy mit találtál.Na és ami lézeres meg energiás is? :/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valamelyik felsorolt topikban biztos jó helyen lesz ez is. Kíváncsi vagyok, hogy mit találtál.Na és ami lézeres meg energiás is? :/
Háááát .Benne van az idézett posztban:
kollektívan leneonácizta a fórumközösséget
leneonácizta a HTKA-t is, mint médiát és szerinte propagáljuk ezeket az ordas eszméket
szerinte az itt kommentelők nem is magyarok
szerinte a HTKA vezetősége se magyar, hanem Oroszországban képzett propagandisták
Szerintem ez így masszívan elég arra, hogy kitessékeljem.
Jó lenne egy egységes és jól követhető moderálási leírás amit egymás között is betartanak a modik !Az orosz macska miért kapott permabant? Lehetne legalább egy pár idézet, hogy tanuljunk belőle?
Egy tèvedèsèrt úgy gondolom ez nagyon durva bünti.
Aki ismételten semmibe veszi a fórum értékrendszerét, az repül.Jó lenne egy egységes és jól követhető moderálási leírás amit egymás között is betartanak a modik !
Nem akarok senki ügyvédje lenni csak a tényeket írnám le ! @Tcat elindított egy viszonylag követhető , konzekvens bannolási folyamatot ami ha nem is tökéletes de használható és értelmes !
Bűnlajstrom, büntetett tagok listája
Tagok: opelcsavar Vétség: személyeskedés, topic rombolás Büntetés: 2 hónap kitiltásforum.htka.hu
Tag: joker Vétség: * Büntetés: 3 nap letiltás A vélemény szabad természetesen, csak ne alpári módon. A vénkurva és családja ami mocskot elkövetett az idők során, nála képmutatóbb nagyon senki nem lehetne, hogy ilyenekről beszéljen.forum.htka.hu
Tag: Capslock27 Vétség: Na, megjött ghostrider, a röhögö bolond. Mond mar el te szerencsetlen fasz, mit röhögsz allandoan? Kerdeztem mar privat uzenetben is, de ott se derult ki. Van itt most egy hozzaszolas, jönnek ra lajkok, hozzaszolas, meg vagy te is röhögni. Minek? Mit röhögsz? Van ra...forum.htka.hu
Szóval az elmúlt 3 hónapban mindig kapott 3 nap bant !
Kérdés , hogy az elv szerint minden hónapban "tiszta lappal" indulunk vagy nem ? Mert ha tiszta lappal akkor @Mackensen túltolta ! Ha nem akkor is mert akkor meg a tiltás következő fokozata kellett volna , hogy életbe lépjen ! De erre végleges kitiltás lett belőle !
Tag: ladagrant Vétség: Jópárszor, jónáhány embernek lett már tolmácsolva pár napos eltáv formájában, hogy nem álmodozunk atomháborúról... Na most jott el az ideje az atommal fenyegetozesnek. Meg kell izzasztani Putyint nincs mese. Büntetés: 3 nap letiltásforum.htka.hu
Ez a részemről azt veti fel , hogy a modik nem tudnak közös nevezőre jutni . Ha köztetek sincs közös nevező akkor mik azok a szabályok amiket be kell tartani ? A moderálásnak érzelem mentesnek kellene lennie és jól értelmezhetőnek mint ahogyan a büntetésnek is ! Indulatból ez a tevékenység nem végezhető ! Sokan elbagatelizálják ezt pedig a moderálás nem csak lehetőség/kiváltság hanem óriási felelősség az adott fórumon / közösségben !
Végezetül ismételve magamat :jó volna egy nem túl bonyolult de világos és határozott új szabály rendszer amit lehet értelmezni és a fokozatosság elvét követi !
Biztos az èn hibám, de az írasából ez MG-re vonatkozó idiotizmusok basztak föl igazán.Adott Gipsz Jakab. Jól tud lengyelül, mert állítólag Lengyelországban is tanult. Hát regisztrál egy echte lengyel haditechnikai fórumon. Az ottaniak szívesen fogadják. Aztán elkezd provokáló, az ottaniakat kissé lesajnáló hozzászólásokat is írni. Hirtelen hosszú időre eltűnik. Egyszer csak egy lengyelországi védelmi politikai jellegű hír kapcsán visszatér és az egész társaságot olyan neonáci orosznak, ukránnak, de mindenképpen kamu lengyelnek minősíti akik nyíltan Magyarországot támadják.
Szerinted mennyi idő alatt rakják ki? Mert nálunk ez a fenti történt pepitában.
Na ezèrt èn is le leszek tiltva?
Remèlem nem.
Ő is egy èrdekes szegmense az oldalnak.
Mit kam vagy vlad.
Akik a körön kívűlről látják a magyar beszerzèseket.
Szerintem ezt egy kicsit túlbonyolítod; ne írj olyan stílusban amit a szüleiddel/barátaiddal/munkatársaiddal szemben nem engednél meg magadnak. Ha nem írsz így nem kapsz 3 napos kitiltást. Ha nem kapsz 3 napos kitiltást akkor nem kapsz permbant sem. Szerintem ennyi.Végezetül ismételve magamat :jó volna egy nem túl bonyolult de világos és határozott új szabály rendszer amit lehet értelmezni és a fokozatosság elvét követi !
Ne haragudj, de nem esik le.Háááát .
Ne haragudj de lengyel írására hirtelen felindulásból èn írtam egy válasz.
Amiből 1 nap gondolkodás után egy pont lett.
Bár èn főkeg MG munkásságával kapcsolatban írtam volna.
Nem èrzem ezt a beírását olyan szinten durvának, hogy örökös eltiltás járjon èrte.
Igen tèved. Ha csak magam veszem meg pár komentelőt akiről tudom, hogy magyar.
Egy tèvedèsèrt úgy gondolom ez nagyon durva bünti.
3 hónap okè.
De nagyon durva írásokra szoktatok 3 napot adni.
Kicsit úgy vagyok már mint a F1-ben.
Nem tudom èrtelmezni mire mikor milyen büntit adatok.
Ráadásul nem is èrzem sokszor azt korrektnek, sem konzekvensnek.
Ezt úgy írom ez a lengyel nem a szívem csücske.
Már miért lennél emiatt letiltva?
Azt nem tudom, nem olvastamNe haragudj, de nem esik le.
A BMS repszimes fórumon az első ilyen kommentért perban jár.
A HTKA moderáció eddig olyan kemény volt, mint az olvasztott vaj.
Moderátor döntésének megkérdőjelezése miatt volt ban G. moderátori ideje alatt.
Már bezabáltál cefréből reggel 8kor,vagy még a tegnapi dózis hat ilyen keményen?
Hofi nem tévedett,mi,a metil alkohol is hangulatba hoz...
Türelemmel várok, hogy javuljon a színvonal.
Mi is várjuk wilson, de van még vagy 16 account-otok.
Az alábbi stílus miatt olyan az ukrán fórum, amilyen.
Nem gondolom, hogy ezt el kellene tűrni.
Jeleztem a modiknak, ne kelljen hasonló stílusban reagálnom. Nyilván tudnék, de ne engem kelljen kitenni, ha nem muszáj.
Türelemmel várok, hogy javuljon a színvonal.