Nem értem a helyzetet.Ide lett volna jobb, de ez is rokon-táma, "ha lúd, legyen dundi":
Az "objektívnek" kirendelt kormány-szóvivő fiókját feltörte vki!
Értesítsétek gyorsan, mert a "kocsmában" megint fetrengenek a röhögéstől!
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem a helyzetet.Ide lett volna jobb, de ez is rokon-táma, "ha lúd, legyen dundi":
Az "objektívnek" kirendelt kormány-szóvivő fiókját feltörte vki!
Értesítsétek gyorsan, mert a "kocsmában" megint fetrengenek a röhögéstől!
.
Kezd el tolni a rövidet, 8 felé megérted.Nem értem a helyzetet.
Azt lehet tudni, hogy ezzel a videóval mi volt a baj? Miért kellett törölni?
Nem tudom, hogy ez a feltételezésed miből indul ki.Szerintem, hogy az oreg NogradiGyurkabacsit hazug koklernek tuntette fel! Pedig ez az ember egy… Az. Pontosan az.
Nem tartozik az adott biztpol topikba (konkrétabban full offtopik a videó), hogy valakinek egy közszereplővel mi a problémája, aki amúgy is alig bukkan fel a topikban. (Ez mondjuk maradhat így továbbra is.)Azt lehet tudni, hogy ezzel a videóval mi volt a baj? Miért kellett törölni?
Nem tudom, hogy ez a feltételezésed miből indul ki.
Úgy értem a feltételezés, hogy én a kritika miatt moderáltam ki, nem világos számomra miből indul ki.Mondjuk abbol, hogy ami videoban is elhangzik a kamu tutilusokkal kapcsolatban az 10-15+ eve jatszik nala, tobb alkalommal bukott ez mar ki es kb. koztudott. Ergo hazug. Ha pedig megnezed a remek szerepleseit es az 5 mondatonkenti orbitalis faszsagait, amit ezzel az ukran konfliktus kapcsan is, mint elismert szakerto nyilatkozik -az ukran topicban nem egy esetben lett kitargyalva- akkor az is kiderul, hogy ezekfolytan kokler. Ezekbol pedig az kovetkezik, hogy nem feltetelezes volt, hanem sok esetben is bizonyossagot nyert teny.
Úgy értem a feltételezés, hogy én a kritika miatt moderáltam ki, nem világos számomra miből indul ki.
Az, hogy full offtopic szerintem nem igaz, de elfogadom, ez van.Nem tudom, hogy ez a feltételezésed miből indul ki.
Nem tartozik az adott biztpol topikba (konkrétabban full offtopik a videó), hogy valakinek egy közszereplővel mi a problémája, aki amúgy is alig bukkan fel a topikban. (Ez mondjuk maradhat így továbbra is.)
u.i. Ugye amúgy nem gondoljuk komolyan, hogy ez a videó és YT csatorna a fórum színvonalának megfelelő?...
Ez egyrészt dícséretes (mostanában nem jártam ott, tehát nem tudom, hogy miről van szó).Úgy néz ki bele futottam egy kamu videóba, amit megosztottam az Ukrán katonai konfliktusos topikban. Kérném törölni a moderátorok részéről!
Szerintem nem kell sokat keresni, de a rend kedvéért bejelentést tettem!Ez egyrészt dícséretes (mostanában nem jártam ott, tehát nem tudom, hogy miről van szó).
Másrészt ilyenkor jelentsd fel a saját kommentedet a moderátornál, és akkor azt is tudni fogja az illetékes, hogy melyik kommented az érintett.
Így most keresgélheti...
Tulajdonkeppen mi a keres vagy kerdes itt...? A forum uzemeltessen sajat tarhelyet...? Vagy valami mas...?Egyre több régebbi hozzászólásnál ütközöm abba a problémába, hogy nincs meg az oda linkelt kép/hír/Pdf/bármi". mert sok ingyenes, saját, lelkes-amatőr tárhely megszűnt és az elveszett linkhez kapcsolódó értékes anyag is ilyenkor általában elvész.
Azóta viszont közösségi multijaink létrehozták a felhő-tárhelyet.
Szerintem a HTKA szerver is meg tudja azt csinálni --ilyen megoldásra utaló utaló jeleket látok több külföldi fórumon--, hogy a linkelt anyagoknak valami tükrös/trükkös tárolását teszi meg. Ilyenkor asszem' nem áll fenn a jogvédelmis, ... probléma, hiszen "csak" biztonsági másolat/tükrözés elfogadott technikai megoldása van egy másutt nyilvános információnak. Asszem' ilyen esetekben ott felel ezekért az, aki oda felrakta.
A Google/MS/egyéb felhő-tár tartalmát meg már "csakis" további üzemeltetés-biztonsági okból lehet menteni/tükrözni vmi saját HDD-re is, ami nem nyilvános, de egy átmeneti jogi/technikai/bármilyen zavar rendeződése után visszaállítható a használható állapot.
Asszem' ez most kb. a --naponta változó-- helyzet, ami egy ilyen gyorsan fejlődő területen biztosan tartalmaz --nemzetközi-- joghézagot. Az ilyen helyzet akár évekig is fennállhat. és akkor más módon lehet majd ismét megoldani ezt a problémát, az eltárolt saját másolatból.
.
Szerintem a HTKA szerver is meg tudja azt csinálni --ilyen megoldásra utaló utaló jeleket látok több külföldi fórumon--, hogy a linkelt anyagoknak valami tükrös/trükkös tárolását teszi meg. Ilyenkor asszem' nem áll fenn a jogvédelmis, ... probléma, hiszen "csak" biztonsági másolat/tükrözés elfogadott technikai megoldása van egy másutt nyilvános információnak. Asszem' ilyen esetekben ott felel ezekért az, aki oda felrakta.
Azon meg mar tulestek.Az első panasz / bejelentés / feljelentés / szerzői jogi perig ez igen jól hangzik, utána már elég macera az üzemeltetőnek.
Az első panasz / bejelentés / feljelentés / szerzői jogi perig ez igen jól hangzik, utána már elég macera az üzemeltetőnek.
Dehogy farad! Nem elemmel megy, hanem halozatrol...
Nekem meggyozodesem, hogy valami elfuseralt magyar AI-botot probalnak betanitani, azt latjuk itt naponta.
Amúgy szerintem tuti sablonokat ctrl+v be csak átírja, hogy ne legyen annyira feltűnő