Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na jó csak èn látok mindent furán?
Amikor válaszolok kiírja hogy QUOTE???
Mi a fas.....?
Mibe(itt egy sírós röhögős emoji van)?Esetleg beletöröltél a kódba?
A kommentmező felett, jobb oldalon van egy ilyen ikon " [ ] ". Ha ez világoskék, akkor "kód" üzemmódban vagy. Kattints rá, azzal kikapcsolod.Na jó csak èn látok mindent furán?
Amikor válaszolok kiírja hogy QUOTE???
Mi a fas.....?
Basszus.A kommentmező felett, jobb oldalon van egy ilyen ikon " [ ] ". Ha ez világoskék, akkor "kód" üzemmódban vagy. Kattints rá, azzal kikapcsolod.
Ha nem látod az ikont, akkor a "függőlegesen hárompontra" kell kattintani és megjelenik.
Ha szó szerinti kereséssel akarom egy-egy saját hozzászólásomat megtalálni, azaz mondjuk annyit, hogy "rég nincs békeidő", akkor a kereső mindent talál, de ezt nem. A "rég, rég nincs, nincs békeidő" kombinációkra sem. Ha simán annyit írok, hogy békeidő, akkor megtalálja.Nice, pedig ismét használtam a keresőt és ennek a videónak a linkjét szokás szerint -annak ellenére hogy nem utánközles, hanem eredeti forrás- nekem nem találta.
Kipróbáltam rajtad a "béka" szót, hogy lássam működik-e:Ha szó szerinti kereséssel akarom egy-egy saját hozzászólásomat megtalálni, azaz mondjuk annyit, hogy "rég nincs békeidő", akkor a kereső mindent talál, de ezt nem. A "rég, rég nincs, nincs békeidő" kombinációkra sem. Ha simán annyit írok, hogy békeidő, akkor megtalálja.
A Keresésen belül a Részletes keresést érdemes használni és bejelölni hogy a Rendezés Dátum szerint legyen.Ha szó szerinti kereséssel akarom egy-egy saját hozzászólásomat megtalálni, azaz mondjuk annyit, hogy "rég nincs békeidő", akkor a kereső mindent talál, de ezt nem. A "rég, rég nincs, nincs békeidő" kombinációkra sem. Ha simán annyit írok, hogy békeidő, akkor megtalálja.
Off
Erre hogy jöttél rá???Off
Ha a linkben kitörlöd az x-et és a helyére beírod, hogy twitter akkor rendesen meg fogja jeleníteni
Láttam musk tweetjét, hogy mostmár nem twitter van a linkbe hanem X és azóta nem működött, mert gondolom a fórum motorja nem ismeri felErre hogy jöttél rá???
Rgr.Köszönöm, már vártam.
Ki is használnám egy észrevételre, az Oroszország biztpol bannerében szereplő megjegyzést már nyugodtan törölni, vagy megfelelően átírni lehetne, mert a Prigozsin lázadás egy éve lassan véget ért már.
Gondolom áldozatul esett valamelyik off takarításnak.Tessék mondani hová lèszön az utolsó hozzászólásaim? Nem arról vót szó, hogy át lesz téve a megfelelő topicbe?Az adminok válaszát előre is köszönöm szépen.
Semmi orosz gyűlölet vagy utálat nincs ebben. Busho egyszerűen a Paganit szereti és nem a Bugattit…Nem értem miért kellett törölni a Beszélgető címü topikból ezt a hírt? Kit zavar az igazság? Már ne vicceljetek ! Tudom, hogy vannak köztetek oroszgyülölő, oroszokat utáló, orosz haditechnikát szarnak tartó moderátorok,de azért próbáljatok objektívek lenni.
Több millió eurós Bugatti modellre adhatta le megrendelését Ukrajna first ladyje – kiderült, tényleg álhír
Olena Zelenszka – hamis – információk szerint az ukrán képviselet párizsi látogatásán élt a lehetőséggel.index.hu
Nyiss egy ruszki-drukker fórumot és akkor oda írogathatod ezeket! Még emelt összeget is küldenének érte Moszkvából neked a "szokásoson" felül. Haditechnikához, de a biztpolhoz sincs köze annak ki milyen autót vesz.Nem értem miért kellett törölni a Beszélgető címü topikból ezt a hírt? Kit zavar az igazság? Már ne vicceljetek ! Tudom, hogy vannak köztetek oroszgyülölő, oroszokat utáló, orosz haditechnikát szarnak tartó moderátorok,de azért próbáljatok objektívek lenni.
Több millió eurós Bugatti modellre adhatta le megrendelését Ukrajna first ladyje – kiderült, tényleg álhír
Olena Zelenszka – hamis – információk szerint az ukrán képviselet párizsi látogatásán élt a lehetőséggel.index.hu