Visszajelzések és javaslatok

Igazából az elmúlt 15 évből alig tudok pár esetet mondani amikor megsértettek.
Bár az is igaz, hogy ahogy észrevettem én sokkal kevesbé érzem személyesnek azt amit nekem írnak mint fordítva.
Azért engem speciel eléggé zavar, hogy milyen stílusban kommunikálnak veled.
Már így alapból, kezdésnek is. Tartalomtól, témától függetlenül.

Azért engem speciel eléggé zavar, hogy milyen stílusban kommunikálnak veled.
Már így alapból, kezdésnek is. Tartalomtól, témától függetlenül.
Van családom, barátaim, szeretteim. Hidd el, nem az internetes 1000. senkik (mint itt mindannyian) velem szemben megengedett stílusa miatt lesznek álmatlan éjszakáim. Igazából néha-néha még jobbat is alszok.

• Tetszik
Reactions: PPP and SirHiggins
Történt változtatás a fórummotorban, és a korábban jelentett hiba ezáltal kijavításra került, vagy ez az oldal máshogy adja meg a metaadatát, és azért jelenik meg helyesen?

Már korábban jeleztem azt a jelenséget, és többen megerősítettek akkor, hogy akkor létezett, én a rendszerfrissítésekkel hoztam összefüggésbe. Itt van valahol pár oldallal visszább.
és mi a különbség? Elvileg ugyan onnan van, egy nap eltéréssel. Mégis az egyik sz@r
bbbb.jpg

és mi a különbség? Elvileg ugyan onnan van, egy nap eltéréssel. Mégis az egyik sz@r
bbbb.jpg
Igyekszem nem nagyon szétspammelni ezt a topikot sem.

Most mindkettőt belinkelem itt próbából.
Feltételezésem: a fórummotor valahol hibásan kezelte az elmúlt időszakban az open graph adatkártyák metaadat mezőit (html header og: címkéi). Ez megoldásra került. A hozzászólás beküldésekor tölti le és menti az adatbázisba, tehát az rosszul volt kezelve, már úgy is marad. Ezt támasztja alá, hogy mindkét link forrása ugyanaz az oldal, tehát valószínűleg ugyanaz a kód generálta. (és amúgy minden oldalra jelentkezett az elmúlt időszakban a jelenség)

korábbi link

újabbik:

szerintem most minden jó lesz.

Szerk: hmm... nem lett jó, de ettől még lehet, hogy a linkhez már egy gyorsítótárból a korábban legyártott kártyát húzza elő, ami hibásan került kiállításra.

Éjjel teljesen kiesett az oldal, nem volt elérhető...
Minden éjjel 3-kor szokott restartolni meg menteni. Olyankor pár percig sosem elérhető.
Egyébként meg: #13674
#4 Frissítések
Mind a szerver, mind a fórummotor esetében esedékes nagyobb frissítési procedúra. Erre nem jelöltem ki fix idősávot, de a szokott módon igyekszem olyan időszakokban végezni, amikor kevesebben vagytok a fórumon. Mindenesetre ha a napokban rövidebb időszakokra nem tudjátok elérni az oldalt, fórumot, vagy az épp karbantartás módban van, akkor annak jó eséllyel ez lesz az oka.

Igen, a szerver frissítés lett kipipálva kicsivel éjféltől kezdődően. Nem történt közben semmi említésre méltó.

A főooldalon az oda a hír tartalmakat kimazsolázó ősrégi widgettel ugyanakkor adódott némi anomália, azt nem volt kedvem akkor helyrerakni. Nap folyamán majd megcsinálom. A főoldalra a fórumtartalmakat behúzó widget módosításával együtt.

Szóval relax! :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jól néz ki a főoldal, de lenne pár javaslatom:

1. Kontakt levitele láblécbe
2. Fórum gomb kontakt mostani helyére mozgatása. Vizuálisan is különbözik, call-to-action hatású, belépés jellegű is a széles néptömeges számára. Sarokba szokás az ilyet tenni, vagy másként hangsúlyos helyre, a felhasználóknak is ott megszokott
3. láblécnél alul van egy kis fehér sáv, ami úgy tűnik az egyik konténer div -27px -es alsó margója okoz.
4. kicsit erősebb betúsúly javítana az olvashatóságon, nagyon vékonyak ezek a betűk, retina displayen legalábbis...