Jó kérdés. Szerzői védelmet élvező tartalom esetében a szerző a szerzői jogi törvényben megjelölt vagyoni jogairól mondhat le, ezen túl személyhez fűződő jogai vannak a szerzői jogról szóló törvény szerint, de azokról nem tud lemondani sem. Személyhez fűződő jog a védett mű nyilvánosságra hozatala vagy az erre másnak adott engedély is. Viszont a nyilvánosságra hozatal (vagy erre adott engedély) után csak írásban es alapos indokkal vonhatod vissza az erre adott engedélyt, ill. tilthatod meg a további felhasználást a törvény szerint. Még akár kártérítési felelősséged is keletkezhet ebből az utólagos visszavonásból. De ez esetben ez nem valószínű.
Ez a kitétel szerintem kettős a szabályzatban: a kommented önmagában nem szerzői mű, az afeletti redelkezési jogodról mondasz le teljesen (módosítás (kivéve az öt perc szerkesztés), áthelyezik, törliķ, stb.), abban a pillanatban, amikor megnyomod a "Küldés" gombot. Ha saját, szerzői védelem alatt álló tartalom is van a posztodban, az alapvetően osztja annak sorsát, ha pl. áthelyezik vagy valami, de ha a sajátod és eleve így, ilyen formulával/ figyelmeztetéssel teszed közzé, hogy máshol nem használható fel, az még arra szerintem nem terjed ki, hogy ne ugyanúgy járjon adott esetben, mint a posztod nem védett része. Ha jól értem, nem a szerzői jogról szóló törvény szerinti vagyoni jogaidról mondasz le, csak arról ezek közül, hogy jogdíjat kérsz érte. Legalábbis inkább utóbbinak tűnik számomra a "vagyoni igény" alapján.