Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 862
32 120
113
Én ezt támogatnám. Illetve, ha rámész az avatárjára írja ki, hogy mennyit ignorál. Nálam ez 52. :) A boldogság száma. :)
Azt honnan látod? Én a sajátomnál nem kapom ezt az infót pedig van aki ignorra van rakva.

Szerk: megvan, és okkal ott is marad aki ott van.

• Vicces
Reactions: Kim Philby

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 128
9 646
113
Akkor mindenki számára elérhető olyan fórum ‘kereső’-t, mint ami @Terminator-nak van! :oops:
Rettegünk a “vótmá”-tól! :)

Megsúgom ő közvetlenül a Skynettől kapja ám a keresési eredményeket :)
Igen, persze tudom hogy a XenForo alap keresője, de még a pluszban licencelt feltuningolt keresője sem működik igazán jól a fórum tartalmon valamiért.

Lehet már egy ideje így van, mindenesetre köszi hogy javítottátok a media taget és most már x.com-os linkeket is egyből elfogad.

Jó is hogy írod, elfelejtettem ellenőrizni ezt. Volt ma egy kisebb verziófrissítés, amiben ezek szerint már le volt kezelve a twitter -> X történet.

(A beharangozott nagyobb verziófrissítés majd később.)

Én örülnék a hangulat jelek bővítésének is. A diszlájkot is szerettem, aztán elvették tőlünk. :(

Igazából a röhögős smiley mellé kéne valami pluszban, hogy ne az legyen használva jobb híján bizonyos posztokra. Csak csinálja a feszkót egyes tagok között. Tudom hogy volt már felvetésként.

A dislike gomb nem rendeltetésszerű használatáról meg szegény molni mesélhetne... :)

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 729
22 593
113
Megsúgom ő közvetlenül a Skynettől kapja ám a keresési eredményeket :)
Igen, persze tudom hogy a XenForo alap keresője, de még a pluszban licencelt feltuningolt keresője sem működik igazán jól a fórum tartalmon valamiért.

Jó is hogy írod, elfelejtettem ellenőrizni ezt. Volt ma egy kisebb verziófrissítés, amiben ezek szerint már le volt kezelve a twitter -> X történet.

(A beharangozott nagyobb verziófrissítés majd később.)

Igazából a röhögős smiley mellé kéne valami pluszban, hogy ne az legyen használva jobb híján bizonyos posztokra. Csak csinálja a feszkót egyes tagok között. Tudom hogy volt már felvetésként.

A dislike gomb nem rendeltetésszerű használatáról meg szegény molni mesélhetne... :)
Esetleg egy "én másképp gondolom" szmájli? Az nem annyira lenéző. Mondjuk: egy fityisz.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 128
9 646
113
Először is: Nincs mit! :)
Nehéz nem észrevenni, hogy a visszatérésem utáni "asztalcsapkodásom" szinte minden esetben be lett emelve a változtatásokba.
(létező jogorvoslati/kommunikációs rendszer, megnyitott visszajelzések topic, a figyelmeztetési rendszer visszaállítása, moderációs önuralom)

Nos, nézzük csak. Az "asztalcsapkodásod" részeként, amikor a "pöcshuszár" -> "visszatérő belpolosító" felhasználónév csere kérésed nem lett elfogadva, akkor ezen hozzászóláson belül - az én értelmezésem szerint - alig burkoltan megpróbáltad megfenyegetni az üzemeltetést, hogy bepanaszolod az oldalt az OPVT-nél. Mert a kitiltásodkor küldött azon leveledre - amiben amúgy leírtad, hogy ha nem történik semmi, neked az sem probléma - arra nem kaptál választ. És ez szerinted nem EU konform. Aztán pár bekezdéssel később, szintén az OPVT-re utalgatva még ráhúztál a nicknév csere és Busho moderátor jogkörének visszavonásának kierőszakolására.

A visszatérésemmel kapcsolatban nagyon tanakodtam. Azt gyanítottam, hogy a felvetéseim okoztak némi kavarodást a szerkesztőségben.
Ezek után látványosan megváltozott a moderáció "hangvétele". Mivel ezt jó iránynak láttam, újra aktívan kezdtem fórumozni.

Tudod Karácsony környékén rövid időre még a fórum legenda Mr. Banhammert is átjárta a szeretet ünnepének érzése, nemhogy Busho-t, Macket, vagy engem. Nem kell az év végi nyugiba semmit belelátni ezen felül...

Megvallom a fentiek miatt decemberben eltekintettem attól, hogy azonnali hatállyal kipateroljalak. Várakozó pályára álltam annak ellenére is, hogy precedens nélküli a dolog és hogy ilyet senkitől nem gondolnék eltűrni. Ám nem jöhet be mindig minden, itteni topikba reagáltál ahogy. Így mi akkor most a fentiek miatt elköszönünk egymástól. Ha már eredetileg úgyse szívesen jöttél vissza a fórumra állításod szerint.

Az új fejleményeket magam részéről elfogadom, egy a Fórum szerkesztőségétől érkező elnézést kérésnek, másrészről továbbiakban részemről az ügyet letudtuk.

Semmilyen burkolt elnézést kérésről nincs szó, hiszen nincs miért. Az extrém leterheltségű 2024 miatt a fórum napi követése melllett az év végi leálláskor lett csak rá időm, hogy a mai közérdekű bejelentések hozzászólásban olvashatóakat előkészítsem, aktiváljam. Nem kell elhinned, gondolom nem is hiszed el, hiszen való igaz van egy időbeli egybeesés.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 461
20 731
113

Javasolnám a bohóc emojit, iletve az ásít emojit. Egyiket a másik vagy mondandója minősítésére, leválasztva a nevetős emoji egyik felhasználási esetét. A másikat a "vótmá" különösen a minősített propaganda eseteire.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 461
20 731
113
Egy csomó idézett forrásnál nekem ilyesmit ír ki:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
3. féltől származó sütik elfogadása
Végre nem követ kéretlenül összevissza az összes megacég és külföldi szolgálat fedőcége a fórumtársak által ész nélkül mindenféle kémplatformokról bapasztolt linkeken keresztül! Ez egy nagy javulás!

Ez ráadásul arra is segíthet rászokni a kedves fórumtársaknak, hogy egy tőmondatnyi összefoglalót odafirkantsanak a linkek mellé, mert bizony, már yt videót is láttunk eltűnni, aztán a vótmá keresés lendületet megtöri pár üres hozzászólás, ami utána a társalgásból marad.

• Tetszik
Reactions: G__G and Halfdan

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 412
26 414
113
@Tcat viszont ez a copyright-os dolog viccen kívül érdekelne, megköszönném ha kifejtenéd.
Csak a szerző jog szerinti vagyoni követelésről mond le, vagy a rendelkezési jogáról úgy, hogy
nem is kérheti a nem-terjeszthetőséget vagy egyebet?

Kockás ing

Well-Known Member
2020. február 10.
149
527
93
Nem tudom csak nekem fordul e elő, de ma észrevettem, hogy egyes berakott oldalak nem tudják megjeleníteni a magyar abc néhány betűjét. Lásd: #221 532 komment az ukrán topikban, egy portfolio link. De máshol is tapasztaltam, például világgazdaság cikkeknél.
Pédául nekem itt nincsenek í, ö, ő betűk csak helyettesíti a rendszer valamijen más szimbólummal.