Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem a kérdést. Amúgy nyilván visszanéztem a korábbi kommentjeit, nem egyszeri botlás alapján lett kiszelektálva.@Busho3301 Theo-nál az irracionalitás vagy a bebaszcsi volt inkább a probléma?
Mielőtt valakit banoltok visszanézitek ki mit tett a közösbe?Nem értem a kérdést. Amúgy nyilván visszanéztem a korábbi kommentjeit, nem egyszeri botlás alapján lett kiszelektálva.
Szabály az szabály. Molni is volt pihenőn, meg más is aki azért tartalmat is hozott a "közösbe". Tudni kell hol a határ és kész.Mielőtt valakit banoltok visszanézitek ki mit tett a közösbe?
Nem örök tiltáson volt azonnal.Szabály az szabály. Molni is volt pihenőn, meg más is aki azért tartalmat is hozott a "közösbe". Tudni kell hol a határ és kész.
Egyébként is egy régi HTKA-s mondás szerint "a rendszer tökéletes"! (már nem tudom melyik modi nemes gondolata volt, de belém égett )
Aziagaz.Nem örök tiltáson volt azonnal.
Született egy szerkesztőségben egyeztetett döntés, ami alapján a "kocsmásító" jellegű topikoktól megszabadultunk.
(Képküldés.com-on kívül nekem nem működik más képmegosztó, ti mit használtok és mit másoltok be ide? Imgbb-ről ha a megtekintő linket vagy a html teljes linket másolom ide, ez lesz mindig: "image cannot be loaded from the passed link."
Sziasztok @Busho3301 + @Tcat . Olyan gonddal fordulok hozzátok, hogy Ogretanknak lejárt a tíltása, nekem írt, mert nem tud belépni ugyanis nem tudja a jelszavát. A jelszó megváltoztatására nem kap vmiért kódot sajnos. Azt kérdezi, hogy mi ilyenkor a teendő.
Köszönöm Uram, továbbítom!Spamben nézze meg első körben. Ez a jelszó kinullázó email szokott problémát okozni másoknak is. Ha ott sincs, dobjon egy emailt a szerkesztoseg@htka.hu címre és kap egy random generáltat.