A részletes keresés gomb/funkció hová lett?
Nálam laptopról Firefox böngészővel csak egy kereső ablak van, nulla opcióval.
A részletes keresés gomb/funkció hová lett?
Világosnál is egy kicsit szokni kell asztalin az új dizájnt, illetve igen az új hsz-ket tartalmazó topikok kiemelésénél fura, hogy az eddigi szürke háttér kiemelés helyett váltakozva vannak fehér és szürke háttérrel. Kellett egy perc, mire rájöjjek, hogy a félkövér topikcím jelzi az olvasatlanokat, míg a sima a már olvasottakét. Plusz megszokásból a topiknév alatt keresem, hogy ki szólt utoljára hozzá, az most a jobb szélére került1. Asztali gép, sötét téma: az új posztokat tartalmazó topikok címének kiemelése most sokkal kevésbé látványos mint régen, ezt kicsit zavaró.
Köszi!Topiclista nézetben az olvastalan hozzászólásokkal rendelkező topicok címe után is odakerült az "Új" badge.
Speciel a fényerőt tudod a telefonodon te magad is állítani, de amúgy ja, az előző sötét téma szerintem is jobb volt.engem csak az zavar hogy milyen erősen világít a betű színe, sötét módban. Főleg az olvasatlan topikok vastag betűs része.
Eleve azért vagyok sötét módban hogy kíméljem a szemem, most meg reflektorként fénylenek a topik címek..etc
Az előző megjelenés kellemesebb volt. a fényerőt csökkenteni kellene hogy ne legyen ennyire kellemetlen
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..