Visszajelzések és javaslatok

Úgy tudom, hogy ezeket a generált kártyákat alapból 30 napig gyorsítótárazza, szóval a régebben bepattintottak addig biztosan hibásan fognak megjelenni.

De ha a linkelt kommentben lévő linket újra beillesztem, akkor már jó:

Sőt, mivel most ezen új hozzászólás miatt újra lekérte ezt az URL-t és újragenerálta a kártyát, a belinkelt hozzászólásban is automatikusan megjavul :)

1. Asztali gép, sötét téma: az új posztokat tartalmazó topikok címének kiemelése most sokkal kevésbé látványos mint régen, ezt kicsit zavaró.
Világosnál is egy kicsit szokni kell asztalin az új dizájnt, illetve igen az új hsz-ket tartalmazó topikok kiemelésénél fura, hogy az eddigi szürke háttér kiemelés helyett váltakozva vannak fehér és szürke háttérrel. Kellett egy perc, mire rájöjjek, hogy a félkövér topikcím jelzi az olvasatlanokat, míg a sima a már olvasottakét. Plusz megszokásból a topiknév alatt keresem, hogy ki szólt utoljára hozzá, az most a jobb szélére került

Amúgy lehet tudni a telefonos-asztali olvasottság arányát?

Én leginkább bejelentkezés nélkül szoktam olvasni a fórumot.
Így viszont az új hozzászólások menüpontban egy témára nyomva a téma legelejére visz, tehát a legrégebbi kommenthez. Elvileg helyesen listázza, hogy melyik témában volt utoljára hsz, csak a témában még rá kell nyomni, hogy ugrás a végére.
A hamburger (bal felső sarokban a három csík) és a HTKA Fórum felirat között nem jelenik meg a logo, azt írja, hogy 404, link.
Android+Brave+Bitwarden kombóval nem tölti ki a bejelentkezésnél a mezőket, mert nem talál jelszó mezőt. Más honlapon működik ez.
Nyafogós félóránkat hallották...

Az "Ugrik az olvasatlanokhoz" lehetőséget elvitte a "Cica"?
Vagy csak nálam(Firefox/PC)?

A Bold/Italic... alig látszik:
  1. Vissza az eredeti különbséget. :hadonaszos:
  2. Kivenni mert felesleges. :hadonaszos:
  3. Meghagyni "Gumicsontnak". :mad:

Sok fontos, gyakran használt funkciónál szintén nem látszik, hogy valami --lehetőség, funkció, bármi lehetséges "izé" miatt-- a sima szövegtől eltérő(szeretne lenni) a megjelenítés az oldalon. Pl: Az alap Windows/Linux-ban/mobilokon szokásos eltérésekhez képest az új HTKA-nál ez alig észrevehető. A szokásos/régi-HTKA-s "eltérési szint"-tel sokkal könnyebben használhatóbb lenne az oldal!

Egyébként: Kis változtatásnak ideje volt! :):hadonaszos:

U.I.: Animált Emojik? :oops:

.

Topiclista nézetben az olvastalan hozzászólásokkal rendelkező topicok címe után is odakerült az "Új" badge.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Új hozzászolásokra kattintva topikokat látok (lásd alább) és nem magukat a legújabb hozzászólásokat. Ez régen jól működött.
Mit kellene tenni hogy ismét magukat a legújabb hozzászólásokat lássam?

f-rum.jpg

Nálam a keresés funkció egyik böngészővel se működik telón. Konkrétan nem történik semmi ha rákattintok.

A sötét témánal, nem lehetne ezt a hupikék kiemelést a gomboknál és a menünél a korábbi barnás színre visszaállítani? Oldal lapozásnál a rajta lévő fehér szöveg miatt alig látszik, legalább akkor az is legyen egységes fekete font.

IMG-20251019-175325.jpg