Visszajelzések és javaslatok

Mac, a hozzaszolasodbol azt szurom le, hogy megiscsak tisztaban vagy a korabbi munkassagaval. Persze miota "szabadult" probal a radar alatt maradni. Az hogy ezt te adminkent hogyan kezeled, az egy dolog. (Lehetetlen feladat. En megertem. Hehe!:D) De azt ne vard el az olvasoitoktol, hogy ok is tiszta lappal gondoljanak ra.

Mac, a hozzaszolasodbol azt szurom le, hogy megiscsak tisztaban vagy a korabbi munkassagaval. Persze miota "szabadult" probal a radar alatt maradni. Az hogy ezt te adminkent hogyan kezeled, az egy dolog. (Lehetetlen feladat. En megertem. Hehe!:D) De azt ne vard el az olvasoitoktol, hogy ok is tiszta lappal gondoljanak ra.

Ameddig a radar alatt marad és nem szolgáltat okot moderálásra, addig részemről OK. Még egy hétig nem áll szándékomban senkit sem bannolni.

Nem "döglik meg", hanem ellentmondás nélkül terjeszti a hülyeséget és hazugságot, és ellenállás nélkül rombolja tovább a topikot, vagyis pont eléri a célját.
De a te válaszaid őt nem érdeklik, neki a lényeg a hogy a hülyeségeit neked mondja és erre reagálj. És ha nem lesz akinek mondja akkor eltűnik. Persze beregisztrál egy másik névvel, pl szaRtomi68, kicsit stílust vált és folytatja, de ez ilyen. Ha minden baromságára reagálsz, azzal nem tanítod semmire, csak teleszemetelitek a fórumot.

• Tetszik
Reactions: silurusglanis
Volt már szó a trollkodásról, a kérdés csak az, hogy ki és mit tekint annak. :) Alapvetően bármely oldal propagandájának terjesztése szerintem 0 (nulla) értéket képvisel önmagában, önálló gondolatok (és legfőképpen gondolkodás) nélkül. Erre az esetre van az ignore lehetőség, vagyis ulippo és társai esetében valójában az a hülye, aki még nem volt képes őket ignorálni. Teljesen felesleges és értelmetlen ezen vergődni: joguk van hozzászólni akkor is, ha a fórum a hozzászólásaikkal egy fikarcnyival nem jut előbbre. Más esetében is eltűrt, hogy paraszt legyen, akkor ők miért ne tehetnék meg, főleg úgy, hogy ők ehhez képest már-már "úriemberként" viselkednek, még akkor is, ha nem az eszükért "szeretjük" őket? :)

Volt már szó a trollkodásról, a kérdés csak az, hogy ki és mit tekint annak. :) Alapvetően bármely oldal propagandájának terjesztése szerintem 0 (nulla) értéket képvisel önmagában, önálló gondolatok (és legfőképpen gondolkodás) nélkül. Erre az esetre van az ignore lehetőség, vagyis ulippo és társai esetében valójában az a hülye, aki még nem volt képes őket ignorálni. Teljesen felesleges és értelmetlen ezen vergődni: joguk van hozzászólni akkor is, ha a fórum a hozzászólásaikkal egy fikarcnyival nem jut előbbre. Más esetében is eltűrt, hogy paraszt legyen, akkor ők miért ne tehetnék meg, főleg úgy, hogy ők ehhez képest már-már "úriemberként" viselkednek, még akkor is, ha nem az eszükért "szeretjük" őket? :)
Like++
A paraszt úriember hozzájuk képest!;)

Sziasztok!

Az oldalon megjelent cikkek/híreknél nekem sokszor nem jelenik meg minden sor. Ennek mi lehet az oka?

Egyelőre meghagyom ezt a topikon olyan helynek, ahol kiönthetitek a lelketeket. Ha mindenképpen nem tudjátok magatokban tartani, akkor legalább ne más topikokba tegyétek.

Vagy a kis cicaharcaikat itt játsszák majd le.

És a tényleges oldalt érintő technikai visszajelzéseket hova rakjuk majd? Nem fognak elveszni köztük? Egyelőre nem sokat használtam még az új oldalt, amit észrevettem itt, illetve levélben megírtam, de lehet, hogy lennének még javaslataim a jövőben is, ahogy talán másnak is.

Írd ide nyugodtan, nem fognak elveszni. Csak látom, hogy neha még egymásnak szoktak esni nyilvánosan ahelyett, hogy privátba intézzék el.

Nem, ne legyen dühöngő, se semmi hasonló inkább intézzék privátban. Itt még néha elmegy.