T
Törölt tag 008
Guest
Egy kérdés az új fórum motorhoz. Nem lehet már az aláírásba image-t tenni, vagy én szúrom el a BB kódot? Ha én vagyok béna, egy sample code-ot kaphatok, hogyan is kellene?
Köszönöm.
Köszönöm.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szia, sziasztok!Micsoda??? Soha egy komment értelmét sem változtattam meg.
A komment aljára írtam, ha valami konkrét kivetnivalóm volt vele szemben.
Nem kaptam semmit.Az előbb küldtem neked privátba egy "figyelmeztetést", természetesen gyakorlat céljából, kérlek jelezz vissza, ha megkaptad, de akkor is ha nem. Legalább teszteljük az új motort.
Nyilván elég ritkán olvasnak vissza a tagok több oldalra visszamenőleg, de ha pirossal beleírsz egy figyelmeztetést egy kommentbe, azt mindenki látja és azt is látják, mi volt a kifogása a moderátornak azzal a kommenttel.
Szia, sziasztok!
Biztos fura, hogy az 1. kommentemet itt teszem meg, de itt látni jól rá a fórum moderálásának a tagok felőli viszonyulására. Érdekes tapasztalatokra lehet szert tenni, amiből sok minden le is vonható.
Mivel a szabályzat nem állít hierarchiát -röhejes is lenne, de a tagok nagy részénél ez mégis megtevődik, sajnos-, nyugodtan kezdhetek ott és azzal, amit én jónak és helyesnek tartok ott elsőként megjegyezni.
...
Miért fura?Elég fura neved van. Gondban leszel, ha a rendszer egyszer csak a pontot (.) érvénytelen karakternek fogja jelezni, és nem fogja elfogadni bejelentkezéskor
Háromból egyet sikerült megválaszolj. Ez 30%-os teljesítmény. Eleve gyengének osztályozható, de figyelembe véve a fajsúlyokat, az az osztályozását mégjobban gyengíti, így nyugodtan megkaphatja érte a silány minősítést, pláne, ha a tartalmát tekintve osztályozunk. És ezt nem most követted el irányomba először. Tehát, ami ebből levonható konzekvencia, az nem mást, mint az, hogy ami számodra IS nagyon kínos, azon átugrasz, mintha meg sem történt volna. Ez súlyosbító körülménynek nem csak tekintendő, hanem annak is számít, amit tetőz az is, hogy ki követi el, és azt, milyen téma esetében követi el.Akkor már szenilis vénember volt.
Tényleg nem volt véletlen a nickválasztás, személy szerint a halálfejes kucsmája tetszett meg a szúrós tekintetével és pödört bajszával kombinálva.
Érdekes értelmezése ez az életútjának, mikor az nem szól másról, mint a németek által indított háborúkról, amit azért követtek el, mert mindenáron le akarták igázni a környező országok népeit, főleg az Orosz Birodalom népét. Szóval, ez a kucsma meg nézés meg bajuszka magyarázat, azaz magyarázkodás, a förtelmesen silány minősítést sem tudja/képes meghaladni. Tudatos volt nagyon is, hiszen példaképednek tekinted!Akkor már szenilis vénember volt.
Tényleg nem volt véletlen a nickválasztás,
@Mackensen:Amúgy nyugi, mikor elvállaltam a feladatot azt mondtam, hogy az első hónapban nem bannolok senkit, ez hétfőn lejár.