Visszajelzések és javaslatok

Fórumozásért még tényleg nem érdemel az ember katonatiszti titulust. Van viszont egy köztes megoldás ami passzolna az oldal tematikájához de mégis helyén kezelné a dolgot.

New Member -> Komment Huszár
Member -> Karosszék Hadnagy
Active Member -> Fotel Tábornok
Well-known Member -> Kanapé Marsall

:D
Perszeeee, lehetnének felőlem római rendfokozatok is

Ha a felhasználói titulus római rendfokozat lenne akkor bizony a moderátori titulusnak is passzolnia kéne ehhez a koncepcióhoz. Vajon a Censor Moderator Dictator Caesar kiférne egy sorba?

A Chrome alatt nálam megszűnt az idézeteknél a kék nyilak működése az idézett szöveghez. A FF alatt ugyanzon a gépen működnek.

Ez valami Chrome nyűgnek tűnik így elsőre, mert a fórum nem volt frissítve mostanában és javascript hibát sem jelez egyik böngésző sem.

Ha a felhasználói titulus római rendfokozat lenne akkor bizony a moderátori titulusnak is passzolnia kéne ehhez a koncepcióhoz. Vajon a Censor Moderator Dictator Caesar kiférne egy sorba?
Csak kérdezném csendesen.

Miért csak lájkolni lehet?

Esetleg dorongolás, Ebek 30adja, vagy elmész te a @csába funkcióval nem lehetne bővíteni

• Tetszik
Reactions: joker
Tök jó ez az új szerkesztés-gomb! Általában utólag veszem észre, hogy telefonon háton/hason/oldalazva gépelt dolgok olykor fura karaktereket tartalmaznak. De most tadammm!
(mindjárt kiderül, hogy ez eddig is volt, csak nem tűnt fel...)

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán
Szerintem a rangok hülyeség lennének.
Dislike lehetne, név nélkül, különösebb retorzió nélkül
A szál-nézetű fórumnak több értelme lenne továbbra is.

A szerkesztés nagyon kellett, és jó (ha időben észreveszem, hogy elrontottam valamit).
A limitált üzenetméret szívatott már meg.

Közérdekű közlemény: változott a fórumszabályzat egyik pontja.

A "Tiltott viselkedések, magatartások" részében eddig volt egy ilyen pont:
"- a kampánycsend ideje alatt politikai vonatkozású vagy tartalmú Felhasználói Tartalom közzététele."

ez szigorodott az alábbi módon:
- a biztonságpolitika témájú topic-okon kívüli topic-okban politikai vonatkozású, vagy tartalmú Felhasználói Tartalom közzététele. Kivételt képez a magyar haderő fejlesztésével foglalkozó, "A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai" című topic, melyben a szigorúan a témához kapcsolódó, megfelelő stílusban megfogalmazott politikai jellegű tartalom továbbra is engedélyezett.

A döntés hátterében az áll, hogy az off-topic témák között nem akarok (bel)politikai szálakat. Az én véleményem, hogy a fő téma mellé minden fórumon több okból is kellenek, hasznosak az off-topic / kantin témák, de a politikai tartalmakat nem sorolom ezek közé.

Úgy vélem, hogy akinek egy jó kis politizálásra van éppen igénye, az bőségesen tud válogatni olyan felületek közül, ahol ezt megteheti. Pláne így a választásokhoz közeledvén... :)

Arra kérnék minden érintetett, hogy az elkövetkező napokban zárják le az ilyen jellegű folyamatban lévő diskurzusokat. Október 16-val (hétfő) törlésre kerülnek az ilyen hozzászólások. Egy átmeneti ideig szankció nélkül, de a türelmi időszakot követően jármi fog a figyelmeztetés. A türelmi időszak a hónap vége, addigra tippem szerint minden kicsit is aktív tagunk értesül a változásról - vagy mert olvasta ezt a kommentet, vagy mert a kommentje törlésekor megkapja az infót :) Kéretik nem visszaélni azzal, hogy november 1-vel lép életbe teljes szigorral a változás.

Tcat

Az új szabály milyen módon vonatkozik a Kantin Magyarország topikra vagy a többi Kantin topikra?

Csak kérdezném csendesen.

Miért csak lájkolni lehet?

Esetleg dorongolás, Ebek 30adja, vagy elmész te a @csába funkcióval nem lehetne bővíteni

Láttál te olyan nyílt fórumot, amelynél ez jól működött? Mert én még nem.

Ellenben olyat sokat, ahol már csak azért minuszolták össze-vissza egymást a fórumozók, mert volt valami személyes sérelmük a másiktól.

• Tetszik
Reactions: endre and Pocok75

Ellenben olyat sokat, ahol már csak azért minuszolták össze-vissza egymást a fórumozók, mert volt valami személyes sérelmük a másiktól.

Itt is volt dislike funkció, de meglepő módon ugyan az lett a vége. Szerintem felesleges, kommentben asszem' ugyanúgy ki tudja fejteni a kolega a nemtetszését, sőt... :)

• Tetszik
Reactions: endre
Valami zavart érzek az erőben. Minek lett akkor Ukrajna (bel és külpolitika, gazdaság, minden ami nem kapcsolódik közvetlenül a konfliktushoz) topik? Bizpolban meg mehet a kampány vagy mi?

• Tetszik
Reactions: fip7

Jó, értem.

De, szerintem a mínuszok akkor is jelentenek valamit és nem kell általánosítani. Ez a HTKA Fórum. :)