Visszajelzések és javaslatok

Én sem értem, nagyon nem, de fordulj MAC-hoz. Egyszer -régen- pont a Te trágár agymenéseidet panaszoltam nála, erre azt írta vissza, hogy vannak itt az egyenlőbbeknél is egyenlőbbek.
Nem emlékszem, hogy ilyesmit írtam volna. Olyat lehet, hogy írtam, hogy vannak olyanok akik szakmai szinten hozzáadnak a fórumhoz és vannak olyanok akik nem, de ez azért mintha mégsem ugyanazt jelentené.

Nem emlékszem, hogy ilyesmit írtam volna. Olyat lehet, hogy írtam, hogy vannak olyanok akik szakmai szinten hozzáadnak a fórumhoz és vannak olyanok akik nem, de ez azért mintha mégsem ugyanazt jelentené.

Szó szerint ezt mondtad (írtad), de mindegy, nem rugózom rajta. Lehet hogy csak makogtam a tartalmát, de nem lényeg, mert itt van az eredeti szüveg alább.

"Per pill, a te szakmai hozzájárulásod ehhez a fúrumhoz a nulla fele konvergál. Egy vagy a sok agitprop huszár közül akiket valamiért idevonzott a biztpol részleg.
Ha majd ilyen szinvonalú kommenteket fogok olvasni tőlet a hadtech topikokban más megítésben részesülsz majd."

De nem lenne célom ezen a vonalon rágódni, ezért kérném fejezzük ezt a nem túl fontos szálat be...

Szó szerint ezt mondtad (írtad), de mindegy, nem rugózom rajta. Lehet hogy csak makogtam a tartalmát, de nem lényeg, mert itt van az eredeti szüveg alább.

"Per pill, a te szakmai hozzájárulásod ehhez a fúrumhoz a nulla fele konvergál. Egy vagy a sok agitprop huszár közül akiket valamiért idevonzott a biztpol részleg.
Ha majd ilyen szinvonalú kommenteket fogok olvasni tőlet a hadtech topikokban más megítésben részesülsz majd."

De nem lenne célom ezen a vonalon rágódni, ezért kérném fejezzük ezt a nem túl fontos szálat be...
Jóóó Jóóóóó :D
Habár privába írtam, de nyílvánosan is fenntartom minden betüjét.

Ugye tudod,hogy a privát levél az azért privát,mert privát, nem azért,hogy mégis nyilvános legyen?

Hmmm??? Akkor most én priviben anyázhatlak, csak ne írjam ki nyilvánosan a HTKA-ra??? Semmi olyat nem tettem ki, ami nem lenne vállalható... (Nem azt raktam ki, hogy ki, kivel és hol csalja az exét, vagy tudom is kit....) De nem értem, miért kell belekötni a másikba egy ilyen piszlicsáré ügy miatt???? Ha nincsen balhé, akkor generálni kell????

Te is népirtottál? Nekem is amiatt lett törölve egy hsz, csak nem tudom melyik, mert ilyen tartalom nem volt benne az biztos.
Neeemmm. Te nem népirtottál!!! Lokomotív népírtott!!! A gond az volt, hogy elkezdtétek lereagálni a népírtózását.

Szóval, ha ilyet láttok, ne álljatok bele és kezdjétek el a másikat mószerolni.
hqdefault.jpg

Szóval, ha ilyet láttok, ne álljatok bele és kezdjétek el a másikat mószerolni.
hqdefault.jpg

Akkor szerinted mikor használjuk a "Moderátor értesítése" funkciót? Mert az nem mószerolás szerintem, hanem figyelem felhívás nem ide való tartalmakra... Vagy nem vagyunk egy véleményen most sem?

Neeemmm. Te nem népirtottál!!! Lokomotív népírtott!!! A gond az volt, hogy elkezdtétek lereagálni a népírtózását.
Helyén tudjuk kezelni az elszabadult gőzmozdonyt. Viszont volt alapja annak, amit írt. Valami vegyigyümi meghibásodás lehetett, amit társadalmilag rosszul kezeltek. Pontosan sehogy.
Én foszfor-oxikloridra, vagy tionil-kloridra gyanaxom.

Akkor szerinted mikor használjuk a "Moderátor értesítése" funkciót? Mert az nem mószerolás szerintem, hanem figyelem felhívás nem ide való tartalmakra... Vagy nem vagyunk egy véleményen most sem?
Mindenki akkor használja ezt a funkciót amikor úgy érzi, hogy szükséges. Ilyesmire nincs kézikönyv.