Visszajelzések és javaslatok

Terveim szerint szerdán felpattintom rá a sötét kinézetet, aztán végül is lehet ismerkedni vele. Élesítésére majd azért picit várni kell, mert legalább a legfontosabb dolgokat magyarosítanom kell még, ami folyamatban.
Kell segitseg, Tcat? Csak add meg az admin belepesi kodokat es szivesen megnezem mit tehetek. A lezart topikok kinyitasaert sem foglak nyaggatni tobbet... :)
Vagyis ize, csak azt akarom kerdezni, hogy all a projekt? :rolleyes:

Kell segitseg, Tcat? Csak add meg az admin belepesi kodokat es szivesen megnezem mit tehetek. A lezart topikok kinyitasaert sem foglak nyaggatni tobbet... :)
Vagyis ize, csak azt akarom kerdezni, hogy all a projekt? :rolleyes:

Micsoda önzetlenség :D ;)

Mindenkinek
Itt érhető el a bő 2 héttel ezelőtti snapshotból 2.1-es verzióra frissített motor hajtotta fórum: https://forum.htka.hu/sandbox/
Egyelőre csak annyi történt, hogy frissítve lett és felkerült a dark theme, amin még semmilyen esetleges finomhangolás nem történt. Illetve az ottani visszajelzés topicba írtam most egy szösszenetet.

Az URL megnyitásakor a böngésző fog kérni egy usernév/jelszó párost, mielőtt a webszerver megjelenítené az oldalt. Ez a következő:
  • Username: htka
  • Password: homokozo
Ha bezárjátok a böngészőt és később ismét meglátogatjátok a tesztoldalt, akkor ismét kérni fogja.

Ezen felül akik kétfaktoros belépést használnak: ugyanaz a sandbox oldalon is, mint itt az élesen.

Alapból a sötét theme-nek kell lennie mindenkinek, mert azt állítottam be alapértelmezettként, ne kelljen bajlódni a tesztnél a kiválasztásával senkinek.

Huha! Lesz mit atnezni... Mikor mehet elesben a rendszer?
Mondjuk az uj smajlik nem olyan cukik mint a regiek, inkabb picit retardaltak, de ez legyen a legnagyobb baj. A fekete tema egeszen jol nez ki.

Mack: igen, mert kivételesen megelőztelek és tegnap iccaka egy jó részét már átpattintottam a román biztpolos topikba. Csak az már elmaradt, hogy ide is írjak :)

Micsoda önzetlenség :D ;)

Mindenkinek
Itt érhető el a bő 2 héttel ezelőtti snapshotból 2.1-es verzióra frissített motor hajtotta fórum: https://forum.htka.hu/sandbox/
Egyelőre csak annyi történt, hogy frissítve lett és felkerült a dark theme, amin még semmilyen esetleges finomhangolás nem történt. Illetve az ottani visszajelzés topicba írtam most egy szösszenetet.

Az URL megnyitásakor a böngésző fog kérni egy usernév/jelszó párost, mielőtt a webszerver megjelenítené az oldalt. Ez a következő:
  • Username: htka
  • Password: homokozo
Ha bezárjátok a böngészőt és később ismét meglátogatjátok a tesztoldalt, akkor ismét kérni fogja.

Ezen felül akik kétfaktoros belépést használnak: ugyanaz a sandbox oldalon is, mint itt az élesen.

Alapból a sötét theme-nek kell lennie mindenkinek, mert azt állítottam be alapértelmezettként, ne kelljen bajlódni a tesztnél a kiválasztásával senkinek.
Végre már nem égeti szét a szememet a monitor. :)
Leboruló icon
konnyes_copy.jpg