Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kifejtenéd mert így azt kell hinnem hogy buta vagy , valami érveket hozzál már fel , sajnos én nem hozhatok fel hivatalos forrást de ha te tudsz az ellenkezőjéről valami normális infot akkor kíváncsian várom
Én teljesen relax vagyok. De a téma megint érdekes a modor kacspán, megint bezzeg megint csak nekem lehet.(kiegészítés : értem én molni hogy rengeteg problémád van és biztos feszült vagy de kérlek szépen ne itt köss bele abba akibe csak tudsz mert rohadt idegesítő hogy az ember már nem tud írni egy kommentet normálisan úgy hogy te ne kezdenél el személyeskedni , semmi besértődés nem volt a kommentemben , mint ahogy anno se de látom téged ez nem zavar, rugjuk ahol ér elvet használod, tanácsolom hogy járj el futni vagy valamit csinálj hogy le tudd vezetni a feszültséget mert itt rohadt idegesítő, köszi)
nem neked szólt az idézet érdekes módon mégis arra hivatkozol , értem énKinek nem inge, ne vegye fel.
1.)megint félreérted , én szóltam be , tanácsot adtam és én tényleg értékelem a magas szintű , tartalmas hozzászólásaidat , de attól még hogy valamit te "balfék tartalom"-nak írsz le , attól még nem az , csak azért mert te azt mondod hogy az , én véleményt írtam csupán illetve tanácsot feléd de látom ezt is sikerült magadnak venniMinden kedves fórumozó megérthetné, hogy a balfék tartalomtól, sztereotípiáktól megyek a falnak főleg akkor, amikor még a tévedésben levőnek áll nagyon fentebb. Ráadásul pont annak így beszólni, aki olyan szintű tartalmat szállít, hogy egyes kommentjei önmagukba cikkek vagy felbővítve azok, hát hallod kedves mókus.
ugyanaz mint az előbb , csak mert te azt mondod hogy valami rossz még lehet hogy nem azAllesmor cáfolt egy rossz sztereotípiát
Allesmor felvetett valamit amire nem hozott fel semmi példát vagy bizonyítékot mint ahogy le is írtam a problémámat de ezt te is idézted , nekem ennyi volt a bajom , van egy gyakorlat amit Ő csak így "nesze semmi fogd meg jól" módon beírt és lezárt (érdekes módon az ő kommentjét nem rakod be értékelem ) BOCS hogy forrást vagy bizonyítékot kérek , ne haragudj ha neked ez sok ....Allesmor cáfolt egy rossz sztereotípiát - kevés dolgot utálok jobban, mint az sztereotípiát, mert köze nincs a valósághoz - mire te elég érdekes stílusban válaszoltál neki, hogy ki a hülye ésatöbbi.
Teljesen mindegy kinek szólt.
látom sikerült kivenni a kommentem lényegétTeljesen mindegy kinek szólt.
Minden fórum minden keresőmotorja úgy működik, hogy 3-4 karakteres és csak számot és jeleket tartalmazó rövid keresésnél azt írja vissza, hogy túl rövid és általános a keresés. Ez nem az HTKA üzemeltetőinek a hibája vagy tevékenységének eredménye. A Google keresővel sokszor könnyebb megtalálni dolgokat, de ettől még igenis hasznos a beépített, mert posztolóra is rá lehet szűkíteni.Kissé megjuhászkodva tenném fel a kérdést
- a korábbi nagy röptű utána zavarásért - ,
de a Fórumra vonatkozóan:
Lusta voltam keresgélni, így lazán beírtam a keresőbe, hogy : f-117
Tételezzük fel, hogy most látogattam meg az oldalt és szerném olvasgatni a témakört.
Az a visszajelzés, hogy
"HTKA fórum - Error
A keresés nem járt eredménnyel, mert a kulcsszavak vagy túl rövidek, vagy túl hosszúak, esetleg túl általánosak."
Tuti már most megszerettem mindezeket és jegyeztem a Kedvencek közé.
Kérdés, hogy mit is kellene beírni a keresőbe?
Talán ezt?
https://forum.htka.hu/threads/lockheed-f-117-nighthawk.236/page-5
Nehogy megmagyarázzátok, hogy ez így jó!
/a megvesztegetés esetleg/
Szabin volt, de pár napja lejárt neki.Hová tűnt Joker?
Aaaa megmaradt ki nem vett szabit át lehet vinni a következő évre?...cakk kérdezemSzabin volt, de pár napja lejárt neki.
De most tényleg. Erre a bejegyzésemre miért is kell neked válaszolnod?Minden fórum minden keresőmotorja úgy működik, hogy 3-4 karakteres és csak számot és jeleket tartalmazó rövid keresésnél azt írja vissza, hogy túl rövid és általános a keresés. Ez nem az HTKA üzemeltetőinek a hibája vagy tevékenységének eredménye. A Google keresővel sokszor könnyebb megtalálni dolgokat, de ettől még igenis hasznos a beépített, mert posztolóra is rá lehet szűkíteni.
Csak 1 lapot kellett volna visszaolvasni.Ha már konfrontáció.
Továbbra is leírnám, hogy ez a fehér - az emberi szemet is irritáló - képernyő arra késztet, hogy minél kevesebbet használjam a HTKA oldalait!
Tudom nem kényszerűség ezen oldalt megnézni + a biciklis ....
Nyilvánosan és nem PM-ben kérdeztél. Válaszoltam rá. Viszont valahol irritáló, hogy segíteni próbál az ember és akkor még erre is visszapofázol.De most tényleg. Erre a bejegyzésemre miért is kell neked válaszolnod?
Talán el kellene azon gondolkodnod, hogy nem tőled kérdeztem.
Az is felmerülhetne benned, hogy jelezni akartam az oldalnak, hogy nagyon egyszerű eseteknél is eltántoríthatja a bejelentkező embert attól, hogy tovább itt érdeklődjön.
Amit leírtál azzal nincs mit tenni (eleve nem 3-4 karakter, de mind1), de nem ez a megoldás.
Marad így, oszt jónapot.
Én javasolnám, hogy ezért a "visszapofázol" szó használatáert ismét menj el kicsit pihenni.Csak 1 lapot kellett volna visszaolvasni.
https://forum.htka.hu/threads/visszajelzések-és-javaslatok.5/page-269#post-535562
Nyilvánosan és nem PM-ben kérdeztél. Válaszoltam rá. Viszont valahol irritáló, hogy segíteni próbál az ember és akkor még erre is visszapofázol.