Visszajelzések és javaslatok

Ó a nosztalgia, meg is könnyeztem.

A TUDÁS: HTKA
A HTKA: RENDSZER
A RENDSZER: TÖKÉLETES...

HTKA_-_A_RENDSZER_T_K_LETES.png

o_O:)
Oszt magát nem is láttam vagy 500 éve....kend visszatérődzött?

Háttőőő ez elég érdekes. Tapasztalt valaki ilyet más valaki, aki használja az ignore funkciót?
És ezekben az esetenkénti megjelenő posztokban csak simán az ignorált tag kommentje van, vagy idézett valakitől, esetleg téged?
Ha az adott thread utolsó hozzászólója ignorált akkor látszódik a hozzászólása.

Háttőőő ez elég érdekes. Tapasztalt valaki ilyet más valaki, aki használja az ignore funkciót?
És ezekben az esetenkénti megjelenő posztokban csak simán az ignorált tag kommentje van, vagy idézett valakitől, esetleg téged?

Válaszolt valakire.
Nem rám.

Ha még egyszer előfordult, leírom a szitut pontosan.

Hallo @Tcat vagy @Mackensen - mi tortent a legutolso, mile-long kommentemmel, amit arra a regi voxos fasisztazos cikkre irtam "recenziokent", amit @szzsolt81 linkelt be (fura modon az amerikas topikba, ha jol emlekszem)... hova tunt? Nem volt benne semmifele serto vagy akarmi tartalom, mi lett vele? :eek:

• Tetszik
Reactions: milagro
Ahoj!

Azt a hozzászólást tényleg sajnáltam bedarálni, de végül collateral damage besorolású áldozata lett az előzményposzt eltakarítása miatt. Tehát nem a tartalma miatt tűnt el.

• Tetszik
Reactions: kamm and Pogány
Ahoj!

Azt a hozzászólást tényleg sajnáltam bedarálni, de végül collateral damage besorolású áldozata lett az előzményposzt eltakarítása miatt. Tehát nem a tartalma miatt tűnt el.
Nem lehet, hogy esetleg a provokátor szzsoltot kéne kitenni? Mondjuk engem nem zavar, mert a 10. hozzászólása óta ignoreon van, de a reakciókat látom és most egy értékes hozzászólás ment a böfögése miatt a kukába.

Ha a "Friss olvasnivalók"-ra kattintok, akkor azt a 10 topikot mutatja, ahol a legfrissebb hozzászólások vannak.
Ha a lista végén a "Továbbiak..." -ra kattintok, akkor már 20 topikot mutat és lapozhatóvá válik.
Azt lehetne, hogy ha "Friss olvasnivalók"-ra kattintok, akkor egyből 20 topikot mutasson?

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Rövid helyzetjelentés. Egy ideig most megint kicsit kevesebb tartalom lesz, el kellett szöszölni ezzel-azzal. Jelenleg kb. 3-4 videó vagy cikk tartalma van már kb belőve.

Ebből leghamarabb a repszim töri új része lesz kint. A befejezés előtt áll, csak a nyelvi lekorálás kell szinte már csak rá és a saját videó megvágása. Ha minden jól megy talán jövő hét végén már kint lehet.