Visszajelzések és javaslatok

Nem voltam tisztában a személyével, de sohasem örülök ha valaki szünetet tart vagy illegalitásba vonul (természetesen a trollok és más szélsőségeket képviselő "életformák" kivételek) mert minél több fajta nézőpont,tudás,vélemény van jelen a fórumon az annál sokszínűbb és "gazdagabb"....
@Python nem szokott soha itt a fórumon véleményt kifejteni, csak híreket hozni, tehát itt leginkább csak "lapszemlét" láttam tőle, de abba is állandóan belekötöttek. Pedig a széles tájékozódás egy alapvető követelmény hogy tisztábban láthasson az ember.

lehet valami családi szarság közbejött, vagy meló miatt nincs rá ideje. énis kevesebbet vagyok fent mostanában másodállás miatt csak én senkinek nem hiányzom :D
Persze természetesen vannak fontosabb dolgok az életben, amúgy valakinek a hiánya nekem személy szerint akkor szokott feltűnni a rendszeresen kommentelők közül, ha már pár több hete inaktív, úgyhogy te még bőven nem ez a kategória vagy:-):-).

Amúgy meg az nem abszolút nem igaz, hogy valakire egyáltalán nem gondol senki, hiszen pl a közműszolgáltatók minden hónapban gondolnak az emberre amikor a csekkeket küldik:-).

@Python nem szokott soha itt a fórumon véleményt kifejteni, csak híreket hozni, tehát itt leginkább csak "lapszemlét" láttam tőle, de abba is állandóan belekötöttek. Pedig a széles tájékozódás egy alapvető követelmény hogy tisztábban láthasson az ember.
Tény, hogy nagyrészt híreket hozott, de én úgy emlékszem, hogy pl a járványok vagy a Kaukázus topikban a véleményét is elmondta...

Amúgy meg az nem abszolút nem igaz, hogy valakire egyáltalán nem gondol senki, hiszen pl a közműszolgáltatók minden hónapban gondolnak az emberre amikor a csekkeket küldik:).
már a behajtó sem érdeklődik :D mondjuk ezt pozitívumnak tartom
Próbálkozhatnál esetleg egy vonzóbb profilképpel! Ezek a vörös szemek, meg kiálló hegyes fogak... Háát...! :D :cool:
de ő galthran, necropolis hőse, mégis hogyan kéne kinéznie? :D

Próbálkozhatnál esetleg egy vonzóbb profilképpel! Ezek a vörös szemek, meg kiálló hegyes fogak... Háát...! :D :cool:
Pl.?
Ez egy vonzóbb kép.
silver-spheres-gravitated-towards-a-red-magnet-on-blue-background-picture-id1207508880

Szzsoltival kezdjetek valamit, légyszi, mert a magyar haderőfejlesztősben folyamatosan, pofátlanul provokálja azokat, akik még nem tiltották le.
Hungarofób trollkodásával és belpolbűnözésével rombolja a topikot.
Ehh, a vélemény olyan, mint a végbél, tudod - mindenkinek van legalább egy belőle, de senki nem kíváncsi a masikera. ;)

A belpolozas engem hidegen hagy, ami még ellendrukkerkedes, azt meg ugyis helyretesszuk. :)

Szzsoltival kezdjetek valamit, légyszi, mert a magyar haderőfejlesztősben folyamatosan, pofátlanul provokálja azokat, akik még nem tiltották le.
Hungarofób trollkodásával és belpolbűnözésével rombolja a topikot.
Úgy néz ki hiryu visszatért Magyarországra valamilyen munka kapcsán. Ott folytatja ahol abbahagyta mikor visszatért Izraelba. :)

Kint van az új írás.
A szerkesztőségnek...
Az időzítés funkciója nem működik a cikkeknek. Már másodjára próbálom és nem került ki az oldalra. Manuálisan kellet kitennem...