Hát látod ez attól függ. Ha otthon akarsz vele játszani akkor nem olyan vészes egyszer. Csak aztán ha komolyabb járműveket is akarsz hozzá, akkor máris 10-20-30k/db, ha versenyre is beugranál ahol 1500 pontban már mindenki superheavy-t is használt már a 7. kiadáskor is, akkor annak függvényében még kilőhetsz 30-80k pénzt hirtelen.Nem dohányzom, nem iszom ilyen szarokat.
Egy kezdődoboz 31000Ft. Legyen a festék hozzá még 10-15ezer.
Ezzel el lehet játszani, sokáig festegetni.COMBAT PATROL: SPACE MARINES
Ez a kezdődoboz tökéletes választás azoknak, akik egyből beleszeretnék magukat vetni a játékokba, mivel egy tökéletes kezdősereget tartalmaz ez a doboz.hammertimecafe.hu
Számítógépes játékhoz mennyi a beugró?
Biciklizéshez?
Egy átlagos egyetemista mennyit költ el egyetlen este bulizni?
Szerintem nem olyan vészesen drága már ez a hobbi.
Ha meg nagy sereget és/vagy változatosat is akarsz, akkor hatványozott az összeg mire kialakítod az elképzelésedet, mire erőt veszel mindennek az összerakásához, kifestéséhez főleg ha már család is van és nincs idő és közben kidobnak pár új modellt, ami vagy csak tetszik, vagy versenyen mindent visz hála az odafigyelést nélkülöző kódexek világanak ami amúgy szintén némi pénzecske.
Ha meg apoc-ot akarsz tolni a haverokkal és szemezni kezdesz a több superheavy + titán szinttel, az már bőven nem a mi hétköznapi zsebeinknek való.
És ha belegondolok, hogy a korai időszakban még figyelembe vették és értékelték a kreátorok ha rászántad magad és bővítetted a világot valami fasza saját scratchbuilt holmival, ma már esélyesen egy hivatalos versenyre sem vithetnék be ilyet, pedig nekem van egy pár saját építésem is, szerényen is a legjobbak közül valók szerintem.