• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
7 522
28 601
113
Ez a doboz szerintem ma már tízezreket ér.
Micsoda figurák, ez még talán a második kiadáshoz jött ki.

1000$ kezdőlicittel láttam pár napja egy bontatlant ebay-en.
Mondjuk csak fejcserélt Mordian-ok voltak amiket egy kanadai kiállítás kedvéért csináltak (Rorke's drift csak IG vs Orkok).

Csak illusztrációként raktam be, nekem sima Perry fivérek által gyártott figuráim vannak (ha nagyon akarnám ismerős tudna nyomtatni "eredeti" figurákat is, de szerintem az megöli a hobbit).
 

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
2 732
7 436
113
Én imádom a 40K univerzumot, iszonyú mennyiségű könyvet is olvastam meg néztem youtubes dolgokat, de nem volt rá időm, hogy a wargamet- is játszam. Fiatalkoroman még Angliában vásároltam 2wh-s stragéria játékokat és légierőseket, papirtáblás 6 szöges dobókockásat egyik amerikai-orosz és német taktikai volt, a másik légierős, NATO vs Vsz.. Sajnos már nincsenek meg.. De azok is időrabló nagy csaták voltak. Aztán számítógépeken játszottunk multiplayerben ilyesmit. A gyermekeimet is érdekli a wh40K. de csak 10 évesek. igértem nekik, hogy 7-es korukban megkapják az áhított Ultramarine készletet festésre (a gyerekeknek ők tetszenek) de nem akarok primarist, én régivágású vagyok) meg ellenségnek orkokat :)
 

ambasa

Active Member
2010. április 18.
656
50
28
Hétvégi rendezvényünk összefoglalója:
 

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
7 522
28 601
113
Hétvégi rendezvényünk összefoglalója:

Szerettem volna menni, de végül nem jött össze.
 

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
2 781
6 194
113
Hétvégi rendezvényünk összefoglalója:
nagyon fasza!!!
 
 • Tetszik
Reactions: Pogány

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
2 781
6 194
113
Kijöttek az új Imperial Guard dobozok.
Lord Solar Leontus (jónak tűnik, de azt sem tudtam hogy létezik. és kurvára nem illik ebbe a seregbe a figura)
Lord-Commander-Solar-1.jpg

Új psziker:
i15rb7Aoq6ErmpF7-e1673908487735.jpg

Új mégnehezebb nehézfegyveres osztag - kurva jól néznek ki:
IeTmFPjDbon5rJc9-e1673908508178.jpg

Creed lánya Ursula Creed:
Bk2bJG9BU38rzxNt-e1673907417971.jpg

Új tank Rogal Dorn néven, szerintem ez is klassz:
Rogal-Dorn-Battle-Tank-03.jpg

Meg új Cadian command és sima osztagok, semmi extra, új sentinel, talán picit jobb, én a régit is szerettem.
Az új codex jónak tűnik, majd elrontják.