Na, én már játszottam kettőt, Dark Angel-lel Chaos Marinok ellen.
A haver kifotózta a Tabletop Titans meccseiből a küldetéseket.
Nekem eddig bejött.
- Abaddont az előző kiadásban nagyon nehezen tudtam leszedni, most simán ment
-A közelharc sokkal kevésbé halálos
-A járművek nagyon-nagyon jók, megfelelő stratagem-mel közelharcaban is, és nem blast fegyverrel lőhetnek közelharcba, ami nagyon tápos.
-Az egész kicsit kevésbe lett kaotikus, mint nekem a végére a sok-sok szabállyal az előző kiadás volt
-Az eddig játszott küldetésekben kicsit nehezebb passzívnak lenni ha pontot akarsz csinálni
-A karakterek egységekbe csatolása tud meglepetést okozni. Azok a karakterek akik ingyen tudnak stragemet használni, esetleg Comman pointot termelnek most nagyon nagy tápok.
-A Dark Angelek erősek lettek, szerintem most erősebbek mint a Chaos Marine-ok. Imperial Guard és Knight sereg van még a szekrényben (meg ork, de az el kellene passzolni), az IG valószínűleg erős lett
-Nem látom hogy gyorsabb lenne a csata mint eddig, és nem csak a bénázásaink miatt.
-Az applikáció is jó, most még ingyenes.
-Az hogy az egység felszerelését nem lehet változtatni, játszani azokkal a pontokkal egy baromság. Minek hoznék bármi bolterral, ha a plasma ugyanannyi pont? Minek a tankot sponson nélkül hozni, ha pontban nincsen különbség? A fél seregemet faraghatom újra.