Január 20 tól korai hozzáférés a Wargame utódjához, WARNO stratégiai játékhoz. Kíváncsi vagyok mit alkotott az Eugen.
@molnibalage , talán elolvasták az üzeneteidet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát mindenre számítottam, de b*meg erre nem.Január 20 tól korai hozzáférés a Wargame utódjához, WARNO stratégiai játékhoz. Kíváncsi vagyok mit alkotott az Eugen.
Szerintem az Eugen okosan belátta hogy a leg kelendöbb termékük a Wargame sorozat, ezért ráncfellvarják. Reméljük jó lesz. Okosan nem mennek tovább a hidegháború végénél, talán jobban elmennek az igazi szimuláció feléH
Hát mindenre számítottam, de b*meg erre nem.
ATRAKURVA
Nem szoktam day0 megvenni dolgokat, de ezt igen. Earlyben, mert alakítani akarom amennyire csak lehet.
Hogy a WG RD hülyeségei nem ismétlődjenek meg,
És baszki nem jövőre, hanem a Steam szerint holnap jön.
Lesz benne vontatott tüzérség.Szerintem az Eugen okosan belátta hogy a leg kelendöbb termékük a Wargame sorozat, ezért ráncfellvarják. Reméljük jó lesz. Okosan nem mennek tovább a hidegháború végénél, talán jobban elmennek az igazi szimuláció felé
Most divisions will be mono-national, but we’re considering cases of actual historical mixed battle groups.Originally posted by Grand Moff Luca Paguro:
Can we expect Multi-National divisions in the game?
Gyalogság város zónákat fog elfoglalni vagy épületeket mint a SD-ben? Utóbbi jobb lenne, az SD-ben a gyalogság sokkal jobban használható mint a WG-ben.Ha jól értem, akkor a hadjárat is lehet PvP.
Az ALB óta hiányzik ez.
Ezzel kb. kilóra meg is vett a WARNO.
Remélem feltámad a hazai WG közösség ez által.
Az SD modelljét veszi át a leírtak alapján.Gyalogság város zónákat fog elfoglalni vagy épületeket mint a SD-ben? Utóbbi jobb lenne, az SD-ben a gyalogság sokkal jobban használható mint a WG-ben.
Some WARNO's Gameplay features :: WARNO General Discussions
Hello! From the whole Eugen Systems team, we hope you are doing great. It sure feels good to be out in the open! We can’t wait to show off more of WARNO. Today, in our very first “Hello World” post, we are going to detail some of the new gameplay features and mechanics you can expect in WARNO...steamcommunity.com
Elolvastam, érdekesnek tünik. Engem személy szerint a HE/KE löszer egybevonása nem túlzottan zavar, a lötáv-sebzés-találati arány megjelenítése viszont igen jó dolog. Itt fognak igazán kijönni a ranked egységek közti különbségek, (már ha lesznek ) egy elit pl a kb +30% hit probabiltyvel kemény lesz. A RECO is jobb lesz így és a látószektor? Is. Ez a Steel divisonból jött át , jó dolog tudni hogy 1 egység mit lát és mit nem a csatatéren.Ez alapján más lesz a WARNO modellezés. Jobban modellezi az "S" görbét és engedi a nagyobb távolságról tüzelést is, még ha csekély az esély a találatra.
Ez is jó.
Ami viszont végtelenül szomorító dolog, hogy a kép alapján nincs HE/KE lőszer megosztás. Van egy total és mindig azt kapja elő, amit kell.
Bakker, ezt a szintet azért meg kéne már haladni.
(Úgy, hogy nekem azt mondták, hogy a StDv2-ben ez van. Nekem az nincs meg.)
Engem meg nagyon, mert ettől is OP a top tier tank.Elolvastam, érdekesnek tünik. Engem személy szerint a HE/KE löszer egybevonása nem túlzottan zavar
Elolvastam, érdekesnek tünik. Engem személy szerint a HE/KE löszer egybevonása nem túlzottan zavar, a lötáv-sebzés-találati arány megjelenítése viszont igen jó dolog. Itt fognak igazán kijönni a ranked egységek közti különbségek, (már ha lesznek ) egy elit pl a kb +30% hit probabiltyvel kemény lesz. A RECO is jobb lesz így és a látószektor? Is. Ez a Steel divisonból jött át , jó dolog tudni hogy 1 egység mit lát és mit nem a csatatéren.
Jól hangzik bár ez a rész nekem nem stimmel :WARNO - Deutschland '89 - Steam News
Happy New Year, commanders ! In today’s DevBlog, we will look at WARNO’s scope, theater of operation and historical context. With the introduction of Army General campaigns and divisional battlegroup system to WARNO, we are sticking more closely to reality … although still being an alternate...store.steampowered.com
Nem tudom miért írták ezt.Jól hangzik bár ez a rész nekem nem stimmel :
Ha már SOUTHAG akkor olasz, török és NAVY egységeknek kéne mondjuk a bolgár, magyar és szovjet erőkkel szemben állnia.
- Although SOUTHAG didn’t exist anymore since France’s withdrawal from NATO’s integrated military command in 1966, exercises had been held in the late 80’s to anticipate its quick recreation in case of war in Germany. With the First French Army at its core, it would have taken over command of the Southern part of CENTAG with some German & US troops under its control. It will focus specifically on the French & Czechoslovaks(and again, some others).