Sixth Finger - Alone (City 48 Mix) [2021]Sarah Menescal - Free (2019)
..
..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sixth Finger - Alone (City 48 Mix) [2021]Sarah Menescal - Free (2019)
..
Én meg úgy döntöttem, hogy teljesen elég volt a finomkodásból
Hogy a topik témájánál maradjunk:
Absolute Military Technology!
Erős, velős...Hogy a topik témájánál maradjunk:
Ők is erős darabja, elég ütős volt anno a gyárban a kis előadásuk.Erős, velős...
Az EBM (vagy Elektrogótdarkteknó, fene tudja, mi az egzakt megnevezése) méltatlanul alulértékelt stílusirányzat!
Nekem meg ez/-ek/Ez pedig a kedvenc katasztrófazeném. Ha történik valami extrém természeti esemény, a jutúbon mindig megnézem hang nélkül úgy, hogy ez szól másik ablakból megnyitva. Tsunamival volt eddig a legimpozánsabb.
Ideális. Jó kontrasztot ad ez az értelmetlen hangyanyüzsgést idéző ciripelés a végzet ütemes és súlyos dobpergésének. Gondolkodtam vagy fél órát hasonlón, de nem találtam jobbat. Mondjuk én többnyire katasztrófa utáni zenéket hallgatok, fehérre csiszolt koponyák szemgödreiben búgó szelek megnyugtató dorombolását a felperzselt meddőhányok üregeiben - vagy valami ilyesmi.Ez pedig a kedvenc katasztrófazeném. Ha történik valami extrém természeti esemény, a jutúbon mindig megnézem hang nélkül úgy, hogy ez szól másik ablakból megnyitva. Tsunamival volt eddig a legimpozánsabb.
Teljesen jó! Számomra igazi relax!Ideális. Jó kontrasztot ad ez az értelmetlen hangyanyüzsgést idéző ciripelés a végzet ütemes és súlyos dobpergésének. Gondolkodtam vagy fél órát hasonlón, de nem találtam jobbat. Mondjuk én többnyire katasztrófa utáni zenéket hallgatok, fehérre csiszolt koponyák szemgödreiben búgó szelek megnyugtató dorombolását a felperzselt meddőhányok üregeiben - vagy valami ilyesmi.
Mondjuk ez már eléggé ambient:
Egyszer a hajdanvolt Vörös-Kék Yukban valami súlyos, monoton, black-metal alapzaj dübörgött, a jókor kivetítőkön pedig szörfözők vágtattak a hullámok hátán, az óceán habjain, ha jól emlékszem, monokrómban. Meglepő összhatást keltett, de volt mélysége. (Pláne tudatmódosult állapotban...)
Ezen stílusban Raison D'etre a kedvenc, nemrég volt egy fellépése, jó volt ott lenni.Ideális. Jó kontrasztot ad ez az értelmetlen hangyanyüzsgést idéző ciripelés a végzet ütemes és súlyos dobpergésének. Gondolkodtam vagy fél órát hasonlón, de nem találtam jobbat. Mondjuk én többnyire katasztrófa utáni zenéket hallgatok, fehérre csiszolt koponyák szemgödreiben búgó szelek megnyugtató dorombolását a felperzselt meddőhányok üregeiben - vagy valami ilyesmi.
Mondjuk ez már eléggé ambient:
Egyszer a hajdanvolt Vörös-Kék Yukban valami súlyos, monoton, black-metal alapzaj dübörgött, a jókor kivetítőkön pedig szörfözők vágtattak a hullámok hátán, az óceán habjain, ha jól emlékszem, monokrómban. Meglepő összhatást keltett, de volt mélysége. (Pláne tudatmódosult állapotban...)
Kedves forumtars, privatban valamiert nem tudtam elkoszonni, de itt megteszem. Nem tudtam kirartani ott, ahol egyre inkabb fogyott korulottem azok tabora, akiknek a velemenyere adtam. Remelem meggyogyultal mar. ...Normális minőségben az új remix:
Glambeats Corp. - Blinding Lights [2020]Sixth Finger - Alone (City 48 Mix) [2021]
..