1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Új profil bejegyzések

 1. misinator
 2. danielblack
  danielblack Shed
  Hello. Olvastam. Hogy helyszineltel egy repteren. Szabad megkerdeznem, hogy rendor vagy-e? Ha igen tudnal infoval szolgalni? Hogy mukodik a felvetel? Kesobb mindenkepp szeretnek tiszt lenni, levelezon el lehetnezt vegezni? Mennyi ido? Hany ev szolgalat utan lehrt jelentkezni ra? Kell erte nyalni?
 3. matematikus
  matematikus
  Nem az érdekel, hogy mi van, hanem, hogy miért az van.
 4. Mackensen
  Mackensen
  „Virágozzék száz virág, versenyezzen száz gondolati iskola!”
 5. krokomach
  krokomach boki
  Köszönöm.
 6. krokomach
  krokomach boki
  És bocsánat, amiért ilyen hosszú lett a kérésem- és ennyire el kellett apróznom a terjedelmi korlát miatt.
 7. krokomach
  krokomach boki
  Nem tudod véletlenül a hírnek az egyik linkjét? Vagy hogy hol találom meg (dátummal) Ulippo állandóan ezzel fog szekálni ha a kb 7 állításából csak hatot, de ezt a hetediket nem tudom megcáfolni- pedig a hír létezik.
  1. boki
   boki
   Udv!
   Holnap majd megkeresem, remélem sikerul....
   2017. március 11.
 8. krokomach
  krokomach boki
  Nem emlékszem, hogy a rusvesnán, rusnexten vagy a dninews-on olvastam már, és most már órák óta keresem, de ezt az egyet nem találom. (pedig, nem ez volt az egyetlen cikk ami a NATO/USA gépek naponta a Donbasszba érkezéséről szólt, de valamiért most egyet sem találok)
 9. krokomach
  krokomach boki
  Pár hónapja volt egy cikk amiben Basurin azt mondta, hogy a titkosszolgálati információik szerint, naponta érkeznek a Donbaszzi repterekre NATO gépek, és bennük a rakomány jelöletlen ládák- vélhetően fegyverek (Kramatorszk, és talán Dnyepropetrovszk szerepelt a cikkben ha jól emlékszem).
 10. krokomach
  krokomach boki
  Ulippo ezt (is ) írta "Mi újság a "Kelet-Ukrajnába vezényelt NATO katonákkal"? Ugyanaz mint a "napi szinten érkező teherszállító gépekkel jelöletlen ládákkal" meg a "szomszédos országokba evakuált hárombetűs szervezetekkel". Csak lököd itt a sületlen álhír propagandát amiből egyetlen szó sem igaz."
 11. krokomach
  krokomach boki
  Mondhatni a szokásos. Korábban a legtöbb most is idézett hírt én vagy más már belinkelte,, ettől függetlenül a legtöbb állítását megcáfolva most több cikket is belinkeltem most- amikre persze nagy csönd a válasz.
  De van egy amit nem találok (időnként a saját írásaim, főleg ha hosszabbak vagy elemzések, eltűnnek a google keresőből, így nem is tudom a saját írásaimat visszakeresni-megtalálni)
 12. krokomach
  krokomach boki
  Üdv Boki.
  A segítségedet kérem. Ulippo megint belém kötött az írásaim miatt az ukrán helyzet topikban. Szokás szerint sérteget, csúsztat, hazudik, arról mit írok és amiket írok azokhoz nincs forrás, amihez meg van, azok nem jók...És hogy csak írom kitalálva hogy hírek és cikkek szerint, miközben azok nem is léteznek, és én a kroki csak kamuzok állandóan.
 13. ornagy
  ornagy Mackensen
  Szia Mac, ha jol emlexem ma lejart a hozzaszolasi jogom megvonasa a Sziriai topicban. Visszaadnad ezt a jogot kerlek?
 14. dragonette
 15. dragonette
  dragonette silurusglanis
  Szia. Kicsit off es ne haragudj ha baromsagot kerdezek de nem egy Mars-rover keprol van vagva az avatar keped? Ha teljesen mas akkor bocs
  1. silurusglanis
   silurusglanis
   Nem, ez egy kínai reptéren készült nemrég, valamelyik Kínás topikban (asszem a J11-ben) megtalálod az eredetit. Ott integetett a bá' a háttérben, nagyon szimpatikus lett.
   2017. január 26.
 16. Telak2
  Telak2
  Szólásszabadság: Bárki, bármit mondhat, amit szabad!
 17. Szittya
  Szittya Montezuma
  Szeva Montezuma sokan hianyolnak az oldalról nem tervezed hogy visszatersz... elég régi motoros vagy te is már itt...
  Lényeg a lényeg jó lenne olvasni az irasod... én legalábbis mindig érdekesnek tartottam...
 18. venus1500
  venus1500 Mackensen
  Szia
  Elég nagy problémával állok szemben.Én a mirella nevű tag lennék,de sajnos nincs meg a jelszavam és újat sem tudok kérni,mert az e-mail címemnek ugyanaz volt.Tudom hogy ez így nem működik,de valami megoldás nincs rá?Mondjuk a facebook-om alapján vagy valami hasonló?Annak még tudom a jelszavát. :-D
 19. dudi
  dudi krisss
  helló!nem kellett volnatörölni arra írtam,hogy igen távol álltál a valóságtól a BTR-ek állapotát illetően.
 20. karpatalja
  karpatalja rumcajsz
  Csujes drusza, jakscso mozses vsztupete v kontakt sz zimnoju to robe. Bo tut uzse nervujemo za tele :)