Mert pár ezer db ra felesleges gyártási kapacitást kiépíteni. Vagy gyártól szériában vagy ha van pénzed akkor a kirakat kevés db számú szériákba öntöd ez által máshonnan veszed el a forrást.Szerintem az egyetlen cég, melynek terméke gazdaságosan gyártható itthon.
Mindenféle harcjármű, meg radar gyártásáról álmodtunk, ami még itt van (egy 125 éves, nyereséges gyár, mely beszállítója a fél világ teherautó gyártóinak), azt meg döntsünk be?
A cseh Tátra az jó, a magyar Rába meg szar?
A lengyel Jelcz az jó a lengyel haderőnek, de nekünk szar a Rába.
Azért nincs nekünk semmink, mert nem becsüljük meg.
Álmodozunk, hogy HX3, a Rába meg szar nekünk, de amúgy magyar gazdaságot erősítsük?
Hát, hogy jön ez össze?
A Rábának azzal kellene foglalkoznia amihez ért és piaci szereplő.
Nem szabadna feleslegesen pár évre kirakat gyártást rá erőltetni. Ha nem tudsz vele mélyebben betörni a nemzetközi piacra csak ismét fájdalmas vegetáció lenne. Az erre szánt forrásokbol a piacról értelmes járműveket tudsz beszerezni úgy hogy idehaza meg tudod teremteni hozzájuk a szükséges logisztikai szervíz hátteret és felépítményeket.
Megnyugtatlak hogy sajnos ez a nagy nemzeti erőltetés a magyar iparra már kezd a visszájára fordulni a "versenyszférában". Sokszor mintha úgy hoznának döntést és irányt hogy nem érdekli vagy nem akarnak tudomást venni azokról a tényezőkről amik sajnos léteznek az egész gazdaságban. Jobban nem fejtem ki mert aki kicsit járatos benne az látja hogy mi a helyzet.
Visszatérve nem a hazai gyártás ellen vagyok hanem ne öljünk valamibe
forrást csak azért hogy legyen mit előadni a kirakatban. Mert mire kész lenne lehet hogy addigra megváltoznak a körülmények és az egész projekt marad a vegetáció szintjén.