Kiépítették a "potocsnaja linia-t".
Épülnek az új példányok.
Meglehet számolni mennyi gép gyártása folyik.
Mennyi volt a terv idénre?1 átadva és még ez a három
Ez mindig is ekkora volt.Így múlik el a világ dicsősége...egy ekkora kis "műhelyben" szerelik össze a gépeket.....szerintem a szegedi Nova nagyobb
Itt szerintem mindegyik “fésűbe” külön csap megy.Akinek valameilyk barátja mesélte már, hogy a sógora látott ilyet képen!
Ebbe egy hosszú rudat alkalmaznak kötőelemként, vagy több kicsit?
![]()
Nekem is ez tünt fel. Itt nem lessz nagy sorozat.Így múlik el a világ dicsősége...egy ekkora kis "műhelyben" szerelik össze a gépeket.....szerintem a szegedi Nova nagyobb
Nyilván nem lesz évi 300-400db, mint anno a Mig-21-ből gyártottak a SZu-ban. De ez az üzem képes évi 10-15 Szu-35 legyártására még így a Felon fejlesztése mellett is. Ennél nagyobb gyártási volumenre egyelőre nincs szükség. Exportra inkább a 75-öst fogják majd nyomni szerintem. Az meg még odébb van.Nekem is ez tünt fel. Itt nem lessz nagy sorozat.
Khm... erm... izé. Az F-35-ből kb 700+ van már most legyártva.Ennél nagyobb gyártási volumenre egyelőre nincs szükség.
15 repülőt a háború első napján lelövöldöznek.Nyilván nem lesz évi 300-400db, mint anno a Mig-21-ből gyártottak a SZu-ban. De ez az üzem képes évi 10-15 Szu-35 legyártására még így a Felon fejlesztése mellett is. Ennél nagyobb gyártási volumenre egyelőre nincs szükség. Exportra inkább a 75-öst fogják majd nyomni szerintem. Az meg még odébb van.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..