Természetesen elfér, de itt kicsit másról van szó. A katonai fórumoknak van egy érdekes embertípusa: "az orosz fan". Nos ők képesek mindent, minden körülmények közt kimagyarázani.
Ha visszaemlékszünk a fórumozás hőskorába, arról mennek a vérremenő viták, hogy F-22 vagy Su-47 Berkut. Számukra természetes volt, hogy Berkut. Aztán mielőtt még megjelent volna a Su-57 arról szólt a narratíva, hogy a lopakodóknak végük, mert olyan fejlett már a radartechnológia, hogy teljesen felesleges ilyet fejleszteni. Aztán olvashatsz PESA vs AESA, félaktív vs aktív rakéták.
![]()
Nincs itt semmi "orosz fankodás". Csak értelmezni kellene a leírtakat.
Nem vagyok gazdasági szakember (nagyon nem!), de még én is látom, hogy az USA, Kína, Oo gazdaságok teljesen máshogy épülnek fel. Ebből fakadóan a három ország pénzügyi lehetőségei is egészen mások. És nem is fog ez megváltozni. Vagy ha igen, akkor az szerintem mindenkinek nagyon fog fájni.Leginkább egyébként az a baj, hogy ezt már annyiszor leírtuk itt és más topikokban is, hogy már a kamra is tele van vele, de te és Roni rendszeresen újra és újra felteszitek ezt a lemezt. De persze, ha ennyire szeretitek, engem nem zavar, akárhányszor is játszátok újra .