[BIZTPOL] Magyarország

Én meg a fogalmatlan nyomorodra, de hát gondod sorod, ha veszekedni akarsz a fél fórummal úgy, hogy egy értelmes gondolatot képtelen vagy szokásos módon kiizzadni egy érvelést azért szükségessé tevő eszmercsere során magadból hát egészségedre.

Értelmes gondolataim pont hogy ott vannak te is olvastad, de hát személyeskedni a legkönnyebb meg sarat dobálni ha valakivel nem értünk egyet, vagy csak nem értjük felháborodását véleményét. De neked ezt tudnod kell hisz pszihológiát tanultál.
De nyugodj meg, hidd el nem tudsz olyan messzire menni, hogy személyeskedjek.

De neked ezt tudnod kell hisz pszihológiát tanultál.
Hát ahhoz, hogy veled zöld ágra lehessen vergődni már egy Dr. még kéne a nevem elég a témában.
De lásd, én úgy állok, hozzá a dolgokhoz hogy amiről fogalmam sincs (pl radar technológia) oda nem írogatok hülyeségeket mert úgy érzem tudás híján a véleményemnek nincs értéke a témában és nincs értelme megosztanom a nagyérdeművel. Tőled hazai témában jórészt teljes tudatlanságból másrészt tömény vitriolos rosszindulatból fakadó megnyilvánulásokat látni csak amiket jobb esetben minimális önkritikával rendelkező gondolkodó egyed nem ad ki magából. De látod nem vagyunk egyformák.

Hát ahhoz, hogy veled zöld ágra lehessen vergődni már egy Dr. még kéne a nevem elég a témában.
De lásd, én úgy állok, hozzá a dolgokhoz hogy amiről fogalmam sincs (pl radar technológia) oda nem írogatok hülyeségeket mert úgy érzem tudás híján a véleményemnek nincs értéke a témában és nincs értelme megosztanom a nagyérdeművel. Tőled hazai témában jórészt teljes tudatlanságból másrészt tömény vitriolos rosszindulatból fakadó megnyilvánulásokat látni csak amiket jobb esetben minimális önkritikával rendelkező gondolkodó egyed nem ad ki magából. De látod nem vagyunk egyformák.

Hidd el, én sosem szólok olyanba bele, nem okoskodok amihez nem értek.

Alapvetően azért mert mindig szomorú számomra, hogy ha egy felnőtt ember értelem helyett mély hitbéli meggyőződés szerint cselekszik, pragmatikus gondolkodás nélkül.

Óóóóóó, pedig nálam keresve sem lehetne pragmatikusabb embert. Aki ismer ezt meg is tudná mondani. De sajnos erre nincs mód, hogy bizonyítsam.