96К6 Pancir / Pantsir / SA-22 Greyhound (Oroszország)

Nekem az se volt világos, hogy azt állítják-e, hogy ez az 1 Páncír lőtte mindet?
A szíriai hadsereg gépesített egységei közül, amelyek az általuk tervezett (vagy nem tervezhetett) rendszerek elégtelensége miatt támaszkodtak erre a rendszerre, legalább minden ötödik eltűnt. A Tripolit várhatóan 15 napra elfoglaló Haftar most a választási eredményekre vár, Örményországról nem is akarok beszélni, nagyon valószínű, hogy az általuk mutatott TB2-t eltalálta a Tor. Ha lett volna méltóságuk, akkor nem jelentették volna magukat fenyegetésnek egy dugattyús hajtóműves repülőgéppel szemben, amelyet arra terveztek, hogy 150 km/h-s maximális sebességgel járőrözzen a határon.

• Tetszik
Reactions: gacsat and Venom85
Egy Páncír egy Bájraktárt 7 kmről lát meg. A Bájraktár a Páncírt 20 kmről. És 8kmről képes kilőni. Ezt láthattuk Karabahban. A Tor M2esek, és a Buk M2esek se jártak jobban. Miután ezeket kicsinálták, az Sz-300asok következtek. El is fogytak az utolsóig. Az Azerek eközben 20 Bájraktárt vesztettek.

Azt írják, az azeriek kifigyeltek a Páncír működésében valami 4 perces lukat. Ebben az időszakban közel lehetett kerülni hozzájuk. A lengyelről magyarra fordítás nem volt világos.

Egész pontosan amerikaiaknak van egy zsákmányolt Pancir-S1,amiról minden infót átadtak Izraelnek.aki szintén érintett volt az azeriek gyözelmében.

https://honvedelem.hu/hatter/haditechnika/erdekes-hadizsakmany.html
Nem volt Pancirjunk az Örményeknek. Osza és Sztrela-10 alkotta a csapatlégvédelem gerincét, meg volt még egy db TOR a területen, amit szétlőttek az Azeriek, amikor beparkolt valami garázsba.
Illetve úgy emlékszem Sz-300 -at is semmisítettek meg, de azt nem török drónokkal, hanem izraeli Haroppal.

A cikkben, amiről írtam, mindenféléről olt szó. Főleg az örmény háborúról, de általában is a drónháborúról. Itt jött a képbe a Páncírok szaxerű elpusztítása.

Nem volt Pancirjunk az Örményeknek. Osza és Sztrela-10 alkotta a csapatlégvédelem gerincét, meg volt még egy db TOR a területen, amit szétlőttek az Azeriek, amikor beparkolt valami garázsba.
Illetve úgy emlékszem Sz-300 -at is semmisítettek meg, de azt nem török drónokkal, hanem izraeli Haroppal.
Mindent megsemmisítettek. Tort, Bukot, Sz-300ast. Ez utóbbiból hetet, meg az egyik radarját is. Mindhez kellettek a török drónok. Azok figyeltek. Anélkül nem sokra mész.

Mindent megsemmisítettek. Tort, Bukot, Sz-300ast. Ez utóbbiból hetet, meg az egyik radarját is. Mindhez kellettek a török drónok. Azok figyeltek. Anélkül nem sokra mész.
na, azert az ormenyeket sem kellet felteni.

voltak hirek hogy tobb ormeny tisztet bekaszliztak, mert kiloptak az vmi elektronikat az s300 es a fekete piacon arultak 300 dolcsiert.. a sok segelyrol meg stb ami kulfoldrol kaptak arol meg ne is beszeljek hogy loptak a tisztek es a politikusok szet, nagyobb reszet a katonak a fronton nem is lattak.

ezek a fekete piacon az egesz orszagot eladnak hogy volna lehetoseg ra... en nagyot csalodtam bennuk, a haboru idejeben mit csinaltak, es kulonosen utana.
nem is kellenek nekik sem az azerok, sem a torokok..megsemisitek ok sajat magukat a hulyesegukkel.

putyin segget nyalhatjak meg el, ha nem szol hogy jol van eleg a haborubol, mar lehet nem is leteznenek. mert a torokok es az azerok mar reg letaroltak volna oket...

na, azert az ormenyeket sem kellet felteni.

voltak hirek hogy tobb ormeny tisztet bekaszliztak, mert kiloptak az vmi elektronikat az s300 es a fekete piacon arultak 300 dolcsiert.. a sok segelyrol meg stb ami kulfoldrol kaptak arol meg ne is beszeljek hogy loptak a tisztek es a politikusok szet, nagyobb reszet a katonak a fronton nem is lattak.

ezek a fekete piacon az egesz orszagot eladnak hogy volna lehetoseg ra... en nagyot csalodtam bennuk, a haboru idejeben mit csinaltak, es kulonosen utana.
nem is kellenek nekik sem az azerok, sem a torokok..megsemisitek ok sajat magukat a hulyesegukkel.

putyin segget nyalhatjak meg el, ha nem szol hogy jol van eleg a haborubol, mar lehet nem is leteznenek. mert a torokok es az azerok mar reg letaroltak volna oket...
Hűha...van a baj a fejekben....
....

Ha ez volt az ára hogy az oroszok neki áljanak gondolkozni, akkor megérte. Mindig is mondtam drón ellen drón a fegyver.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
Ha ez volt az ára hogy az oroszok neki áljanak gondolkozni, akkor megérte. Mindig is mondtam drón ellen drón a fegyver.
ami érdekes, hogy lézervezérlésű fegyvert választottak - Igla is jó választás lenne...

A probléma nem a lelövéssel van, hanem a radarral. Nincs olyan radar, ami meg tudna különböztetni egy drónt egy vadlibától. Baszhatod a vadászdrónodat, ha nem tudod kiszúrni az ellent.

• Tetszik
Reactions: Catles
ami érdekes, hogy lézervezérlésű fegyvert választottak - Igla is jó választás lenne...
.
.
Szerintem az igazi ok az, hogy a videoban is szereplő Kornet rakéta ára jóval olcsóbb lehet az Iglánál?
.
Az Iglát 2020-ban és idén áprilisban is tesztelték drónok ellen, állitólag eredményesen.

.
.
Szerintem az igazi ok az, hogy a videoban is szereplő Kornet rakéta ára jóval olcsóbb lehet az Iglánál?
.
Az Iglát 2020-ban és idén áprilisban is tesztelték drónok ellen, állitólag eredményesen.
igen, valószínűleg olcsóbb és egy drón nem sokkal gyorsabb és mozgékonyabb mint egy földi jármű...easy kill.