[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Ebből is látszik,hogy az USA elkerülni szeretné a háborút.Szerintem ők is vakaróznak,hogy hogyan tartsák meg Ukrajnát pufferországnak az ukránok hülyeségei ellenére.

Nem kellene vakarózniuk. Csupán el kellene mondaniuk az ukránoknak, hogy nem lesznek NATO , EU, tagok belátható időn belül. Valamint értsék meg, ők határosak Oroszországgal, amely biztonsági garanciaként tekint rájuk, mint ahova nem terjeszkedik tovább már a NATO. Donbaszt pedig engedjék el a Krímmel együtt, mert az orosz. Ellenkező esetben, mennek a levesbe és még a maradék Ukrajnát is darabjaira szedik, osztják, szét.

Lehet.De szerintem főleg Libiában nagyon látszik,hogy a nyugat inkább csak megy az események után.A jenkik iraki kudarca után egy nyugati ország sem akar komolyan belebonyolódni az arab/muzulmán világ belharcaiba.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Clinton Kadhafiról: Jöttünk, láttuk, meghalt

Nem kellene vakarózniuk. Csupán el kellene mondaniuk az ukránoknak, hogy nem lesznek NATO , EU, tagok belátható időn belül. Valamint értsék meg, ők határosak Oroszországgal, amely biztonsági garanciaként tekint rájuk, mint ahova nem terjeszkedik tovább már a NATO. Donbaszt pedig engedjék el a Krímmel együtt, mert az orosz. Ellenkező esetben, mennek a levesbe és még a maradék Ukrajnát is darabjaira szedik, osztják, szét.
Elmondták,többször is.A nacionalista uki vezetés egyszerűen nem akarja tudomásul venni a valóságot.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ők nem is nagyon akarnak amerikai katonát Ukrajnába küldeni, hogy Ivánnal háborúzzanak, arra ott vannak az ukrân bakák, akiket viszont jól "megpakolt"pl Javelinekkel........
Javelin egy könnyű IPTR (14ben az elavult uki pct rakéták frontbol nem tudták kilőni az orosz tankokat).Hasonlitsuk össze,hogy mit szállitottak anno Dél Vietnámban,vagy Izraelnek.

Javelin egy könnyű IPTR (14ben az elavult uki pct rakéták frontbol nem tudták kilőni az orosz tankokat).Hasonlitsuk össze,hogy mit szállitottak anno Dél Vietnámban,vagy Izraelnek.
Szerintem ha Sam bácsi Javelineket ad az ukránoknak, az nem a megbékélést és a kölcsönös bizalmat építi, főleg úgy, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics számtalan alkalommal elmondta,hogy ők nem akarják Ukrajnát megtámadni.....

Negan, Te egyáltalán képben vagy a szíriai háborúval a kezdetektől, mert nagyon nem úgy látszik. Nem ártana vissza lapoznod, hidd el megéri.
Nagyjábol.Annyira negy katyvasz,hogy teljesen tisztában lenni vele komoly elmélyülés,és belső infók,nélkül szerintem nem lehet.Csak nem orzsfan/amcsiellenes módon szemlélem.Aszad az orosz/iráni támogatás nélkül megbukott volna.Orosz irások is a szir sereg demoralizált voltárol irnak,iráni támogatású milicisták nagyobb harcértékéről beszélnek a reguláris seregnél.

Szerintem ha Sam bácsi Javelineket ad az ukránoknak, az nem a megbékélést és a kölcsönös bizalmat építi, főleg úgy, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics számtalan alkalommal elmondta,hogy ők nem akarják Ukrajnát megtámadni.....
sajnos az orosz medve csak ebből ért....

ha van x száz modern ezköz az ukránoknál, és az oroszok által kalkulált veszteség szamukra nem megengedhető, addig visszafogják magukat.

De nem is egy támadóképes uki sereg kiépitésének szándékát jelzik.Ha meg az oroszok nem támadnak,nem is kerülnek szembe velük.(megjegyzem,a hagyományosan nagyon erős tüzérségi támogatású orosz harccsoprtok ellen szerintem nem is lenne olyan nagy jelentőségük,csak jelképes értékük van)

Elvesztenék,és gyorsan.Miliós nagyságrendű menekülthullám,fusztrált uki nácik atrocitásai(népirtás) Kárpátalján,orosz csapatok a magyar határon-biztos,hogy jó lenne ez nekünk?
Az Orbán Putyin találkozón biztosan szóba kerül Kárpátalja kérdése. Most adódhat egy lehetőség Kárpátalja visszacsatolására, akármilyen kicsi is. A magyar haderőnek készen kellene állnia erre az eshetőségre, ezt el lehetne adni a natonak, mint a nyugati határ bebiztosítása. Eddig Magyarország blokkolta Ukrajna Nato csatlakozását ezért cserébe Putyin nem ellenezné ezt a lépést.

sajnos az orosz medve csak ebből ért....

ha van x száz modern ezköz az ukránoknál, és az oroszok által kalkulált veszteség szamukra nem megengedhető, addig visszafogják magukat.
Na most rápillantottam a karomon lévő Vostok Amphbia órámra és az bizony december 26-t mutat,és eszerint a dátum szerint, jelenleg Oroszország ellenörzése alatt áll a Krím és Donbasz, az a két terület amire az Oroszoknak a Majdan miatt szüksége volt, Oroszországnak semmi szüksége Ukrajna többi részére, és pláne nem fog ezért katonai támadást indítani Ukrajna ellen, akkor kêrdem én miért is fegyverezi fel a Nyugat és az USA Ukrajnát?

Na most rápillantottam a karomon lévő Vostok Amphbia órámra és az bizony december 26-t mutat,és eszerint a dátum szerint, jelenleg Oroszország ellenörzése alatt áll a Krím és Donbasz, az a két terület amire az Oroszoknak a Majdan miatt szüksége volt, Oroszországnak semmi szüksége Ukrajna többi részére, és pláne nem fog ezért katonai támadást indítani Ukrajna ellen, akkor kêrdem én miért is fegyverezi fel a Nyugat és az USA Ukrajnát?
Hát ez az,hogy nem fegyverzi.Javelinokon kivűl alig ad át valamit az USA,az ukik úgy vásárolgatják és pfozgatják össze maguk,amit tudnak.Az USA komoly,pláne támadó fegyverzetnek minősithető eszközöket nem ad át.

Na most rápillantottam a karomon lévő Vostok Amphbia órámra és az bizony december 26-t mutat,és eszerint a dátum szerint, jelenleg Oroszország ellenörzése alatt áll a Krím és Donbasz, az a két terület amire az Oroszoknak a Majdan miatt szüksége volt, Oroszországnak semmi szüksége Ukrajna többi részére, és pláne óem fog ezért katonai támadást indítani Ukrajna ellen, akkor kêrdem én miért is fegyverezi fel a Nyugat és az USA Ukrajnát?
Miért fegyverzi fel Oroszország pld Szerbiát?
Kettő alapvetően furcsa hozzállás, hogy elrabolt X négyzetkilométert, ami szerinte az üvé, jóvanazógy... Területi integritás elve megvan? Így persze az is elfogadható gondolom ha a bukaresti kormány követelnl magának a Curzon vonalon elüli területeket,.....

Azonkívül az orosz politikának követelései vanank kb mindenhol a volt Szovjetunió területén, Fekete-tengertől Baltikumig próbálja destabilizálni a térséget. Így a nyugati civilizációnak a bizánci elmaradottság ellen kötelessége megtennie a szükséges ellenlépéseket.

Hát ez az,hogy nem fegyverzi.Javelinokon kivűl alig ad át valamit az USA,az ukik úgy vásárolgatják és pfozgatják össze maguk,amit tudnak.Az USA komoly,pláne támadó fegyverzetnek minősithető eszközöket nem ad át.
Dehogyisnem csak most éppen a haditengerészet van soron,és szerinted pl a Bayraktarok az USA jóváhagyàsa nélkül az ukránokhoz kerülhettek volna?