Maradjunk annyiban, h a kínaiak bármit megkaphattak volna a sztyeppei civilizációk letűnése és a gyarmatosítás közötti időszakban...és mégsem. Deffenzívára rendezkedtek be. Mi a baj a tekintélyelvvel? Az, h a "sziauram" és egy orvos (méltóságos úr) nem egyenlő egység? Mutass kérlek a természetben és a világban működő, nem tekintélyelvű társadalmat. Én komáznám, mert felfelé csak értelemmel/érdemmel lehetne haladni.Szerinted mi történt volna eddig, ha az oroszok és kínaik megkapták volna amit követelnek?
Én úgy gondolom, ha talán kicsit lassaban, de ugyanide jutottunk volna - tekintélyelvű de facto egypártrendszer-autokrácia vs. demokrácia.
Az NS2-ért komplett német vezetást Schröder-Merkel p.csn kellene rűgni...
Kéne ilyen "facts" az fsb.ru-n is. Vagy van? Az is pont olyan hiteles, mint a nato.intEzek a mítoszok nagyon viccesek!
Ugyanazon az oldalon:
Majd nem sokkal később:
Pontosan mit is “védett” a NATO Líbiában?
Ez egy viccgyűjtemény, kb mint a Hahota volt annakidején.
Az eredeti pastebinre mentve, ha érdekel valakit.THE NEW YORK TIMES: HOZZÁ NEM ÉRTŐ KOMÉDIÁSOKBÓL ÁLL ZELENSZKIJ CSAPATA
![]()
KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
A kárpátaljai magyarság legkedveltebb híroldala! Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!karpathir.com
Nos, kíváncsi vagyok, ha belehúznak a hajógyártók, mennyi idő alatta tudnak összedobni kb 10 LNG szálító hajót, és azok mennyit tudnának folyamatos ingázással évente Eu piacra szállítani...
NS2: a hülye is tudta, hogy Moszka abban a pillanatban ahogy elkészül, az EU zsarolására fogja felhasználni az utódállamot kikerülő vezetéket.
Nos, kíváncsi vagyok, ha belehúznak a hajógyártók, mennyi idő alatta tudnak összedobni kb 10 LNG szálító hajót, és azok mennyit tudnának folyamatos ingázással évente Eu piacra szállítani...
NS2: a hülye is tudta, hogy Moszka abban a pillanatban ahogy elkészül, az EU zsarolására fogja felhasználni az utódállamot kikerülő vezetéket.
a térfogat kicsit több az eddigi legnagyobb... In recent years, the size and capacity of LNG carriers has increased greatly.[1] Since 2005, Qatargas has pioneered the development of two new classes of LNG carriers, referred to as Q-Flex and Q-Max. Each ship has a cargo capacity of between 210,000 and 266,000 cubic metres (7,400,000 and 9,400,000 cu ft) and is equipped with a re-liquefaction plant. Elvileg ingázaht Katarból is, persze 10 valóban csak szépségtapasz. bár nem tudom egy köbméter LNG hány "normál "nak felel megEgy hajó kb 2,5-3 év alatt készül el.
Egy hajó 120.000 M3
Egy út kb 20 nap 10 oda 10 vissza.
EU gázfogyasztása kb 400 milliárd m3/év
Hát ez a 10 hajó szűken lesz elég...
Nézzél egy kicsit jobbanAzért írtam, mert utánanéztem.
Vlagyimir meg elgondolkodhatna Szibéria történetén...1köbméter LNG 600 normálköbméter (kereskedelmi mértékegység) főldgáznak felel meg.Szóval egy 200k köbméteres LNG hajó 120M normálköbméter főldgázt szállit......a térfogat kicsit több az eddigi legnagyobb... In recent years, the size and capacity of LNG carriers has increased greatly.[1] Since 2005, Qatargas has pioneered the development of two new classes of LNG carriers, referred to as Q-Flex and Q-Max. Each ship has a cargo capacity of between 210,000 and 266,000 cubic metres (7,400,000 and 9,400,000 cu ft) and is equipped with a re-liquefaction plant. Elvileg ingázaht Katarból is, persze 10 valóban csak szépségtapasz. bár nem tudom egy köbméter LNG hány "normál "nak felel meg
Ez alapján 10 hajócska nemigen tudná kiszolgálni az EU-t1köbméter LNG 600 normálköbméter (kereskedelmi mértékegység) földgáznak felel meg. Szóval egy 200k köbméteres LNG hajó 120M normálköbméter földgázt szállít.......
P*V=n*k*T számold ki. Nálunk 15 C fokon számolunk, a nyugatiak 0 C fokon számolnak .a térfogat kicsit több az eddigi legnagyobb... In recent years, the size and capacity of LNG carriers has increased greatly.[1] Since 2005, Qatargas has pioneered the development of two new classes of LNG carriers, referred to as Q-Flex and Q-Max. Each ship has a cargo capacity of between 210,000 and 266,000 cubic metres (7,400,000 and 9,400,000 cu ft) and is equipped with a re-liquefaction plant. Elvileg ingázaht Katarból is, persze 10 valóban csak szépségtapasz. bár nem tudom egy köbméter LNG hány "normál "nak felel meg
Nézzél egy kicsit jobbanVlagyimir meg elgondolkodhatna Szibéria történetén...

Maradjunk annyiban, h a kínaiak bármit megkaphattak volna a sztyeppei civilizációk letűnése és a gyarmatosítás közötti időszakban...és mégsem. Deffenzívára rendezkedtek be. Mi a baj a tekintélyelvvel? Az, h a "sziauram" és egy orvos (méltóságos úr) nem egyenlő egység? Mutass kérlek a természetben és a világban működő, nem tekintélyelvű társadalmat. Én komáznám, mert felfelé csak értelemmel/érdemmel lehetne haladni.
a térfogat kicsit több az eddigi legnagyobb... In recent years, the size and capacity of LNG carriers has increased greatly.[1] Since 2005, Qatargas has pioneered the development of two new classes of LNG carriers, referred to as Q-Flex and Q-Max. Each ship has a cargo capacity of between 210,000 and 266,000 cubic metres (7,400,000 and 9,400,000 cu ft) and is equipped with a re-liquefaction plant. Elvileg ingázaht Katarból is, persze 10 valóban csak szépségtapasz. bár nem tudom egy köbméter LNG hány "normál "nak felel meg
A mostani gázárakkal is meg kellene ezt futtatni, mert "békeidőben" ha ez is volt az arány, most a csövön jövő gáz is március óta tízszeresére ment fel. Az LNG nem tudom követi-e vagy annak hogyan mozog az árfolyama, de ha csak duplájára ment fel, akkoris már szinte versenyképes.De ami biztos hogy a az LNG ára a sokszorosa a csővezetéken szállítottnak.ha jól tudom kb az 5x-e
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..