[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Nézz a térképre, és rájössz, hogy hülyeséget irkálsz. Ha Libanonból indítottak, akkor néhány száz kilométert repültek azok. Az oroszok nem tudták (nem akarták?) sem zavarni, sem elfogni a rakétákat. Nem tudták megvédeni a szírek a legfontosabb kikötőt. Az oroszok nem fognak izraeli gépeket támadni, és az izraeliek sem fognak orosz gépeket. (Azt csak szírek szoktak...)
A legjobb orosz radar(rendszer) a Nyebo-M. Becsült felderítési távolsága F-35re 30km.

Nézz a térképre, és rájössz, hogy hülyeséget irkálsz. Ha Libanonból indítottak, akkor néhány száz kilométert repültek azok. Az oroszok nem tudták (nem akarták?) sem zavarni, sem elfogni a rakétákat. Nem tudták megvédeni a szírek a legfontosabb kikötőt. Az oroszok nem fognak izraeli gépeket támadni, és az izraeliek sem fognak orosz gépeket. (Azt csak szírek szoktak...)
Nézz te a térképre, hol van több száz km Libanon és Latakia között?
RNWNac9an9Ft69MdmZBRv0grDH4nx49QnNy9DImG9dPRPqDtkXvjK7K-xnVx94KvPMLiSa2RkG3-kV8nHUxmFe2xGveTq56_Q6_CK6o0GH7Rnfb7uWwbS7mqJqjZ=w1200-h630-p-k-no-nu

Bejrút-Jablah távolsága 168 km

Ismerje meg Izrael Szuper Delfin osztályú tengeralattjáróját
Szerintem cirkálló rekettyék vótak amelleket a tenger alatt járkálóbul lüttek ki.

Ismerje meg Izrael Szuper Delfin osztályú tengeralattjáróját
Szerintem cirkálló rekettyék vótak amelleket a tenger alatt járkálóbul lüttek ki.
Logikus variáció lenne, de ki tudja?

• Tetszik
Reactions: Pogány and gacsat
A gáz, hogy az oroszok nem látták, nem az, hogy én... ;)
Mellesleg nem hiszem, hogy - ha már Libanon - , akkor a határtól lövöldöznének.
Nézz utána milyen rakétákkal lövöldöznek a zsidók, azoknak nem 100 km a hatótávjuk. Volt róla írva ebben a topikban. :)

Titkos orosz fegyvereket vetettek be az izraeli vadászgépek ellen

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szóval dátum nélkül azt írják, az orosz elektronikus zavaró rendszerek összezavarták a zs F-16osok magasságmérőit, és ezért azok majdnem hegynek ütköztek. Régebben a zsk előszeretettel alkalmaztak csapó drónokat, de azok működését is ellehetetlenítették a ruszkik.

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Szóval dátum nélkül azt írják, az orosz elektronikus zavaró rendszerek összezavarták a zs F-16osok magasságmérőit, és ezért azok majdnem hegynek ütköztek. Régebben a zsk előszeretettel alkalmaztak csapó drónokat, de azok működését is ellehetetlenítették a ruszkik.
Gratula, hogy megértetted. :)

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
19. Századi álgyuval lünek
Igen. Neki megtetszett, neki új volt és úgy gondolta, hogy ezt az érdekességet megosztja velünk.
Én egyetértek vele.

Nem kezdi el az ember újraolvasni az egész oldalt minden nap.