W
Wilson
Guest
Maradjunk annyiban, hogy nagy valószínűséggel lennének az izraeli oldalon is veszteségek ha "egymásba akadnának"........most elmegyek kiröhögni magam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Maradjunk annyiban, hogy nagy valószínűséggel lennének az izraeli oldalon is veszteségek ha "egymásba akadnának"........most elmegyek kiröhögni magam.
nem tudom ez pld komolyan vehető -e, vagy visfultinkingEz így van én azért megnézném élesben mit tudnának nyujtani az orosz légvédelmi alakulatok Szíriában, de erre minimális esély van.....
Megmondom neked, hogy én ezeket az animàciókat nem veszem véresen komolyan mert nem ismerjük ezeknek a harceszközöknek a valós képességeit...nem tudom ez pld komolyan vehető -e, vagy visfultinking
én se, de ha sz-400 akkor arra és a védelmére menne minden rendszerben EW-től kezdve rootrepülőgépen át a rabbi airburst átkáig...Megmondom neked, hogy én ezeket az animàciókat nem veszem véresen komolyan mert nem ismerjük ezeknek a harceszközöknek a valós képességeit...
Az orosz S-400 egységeket Pantsir-S1-ek védik, tehát elég kicsi az esély rá, hogy ki tudnák lőni az izraeliek. Utána meg menekülhetne a teljes lakosság a pincékbe a pár percre rá jövő Kalibr hullám miatt, amik nem szaros Qassam röppentyűk.nem tudom ez pld komolyan vehető -e, vagy visfultinking
Ez bizonyára így lenne, és minden bizonnyal az izraeli légierő túl tudna terhelni egy SZ-400-t Szíriában, aztán persze ennek lennének következményei....én se, de ha sz-400 akkor arra és a védelmére menne minden rendszerben EW-től kezdve rootrepülőgépen át a rabbi airburst átkáig...
A pantsir szlengje az izraeli légierőnél: בַּלוֹן, azaz léggömb. Mert olyan könnyű kidurrantani.Az orosz S-400 egységeket Pantsir-S1-ek védik, tehát elég kicsi az esély rá, hogy ki tudnák lőni az izraeliek. Utána meg menekülhetne a teljes lakosság a pincékbe a pár percre rá jövő Kalibr hullám miatt, amik nem szaros Qassam röppentyűk.
Én biztos vagyok benne, hogy Szíriában az izraeli légierő megtudna semmisíteni egy SZ-400-t Pancir ide vagy oda, utána a "Kalibr hullámban" én is majdnem biztos vagyok....Az orosz S-400 egységeket Pantsir-S1-ek védik, tehát elég kicsi az esély rá, hogy ki tudnák lőni az izraeliek. Utána meg menekülhetne a teljes lakosság a pincékbe a pár percre rá jövő Kalibr hullám miatt, amik nem szaros Qassam röppentyűk.
Ne legyél. Mi nagyon jól tudjuk az orosz olyan mint a hiéna. Ott köröz a tábor körül, és vicsorog. de ha hozzávágsz egy követ, elkotródik. Ha nagyon erősködnek, most nem a Sínai felett lesz lőgyakorlat orosz pilótákra.Én biztos vagyok benne, hogy Szíriában az izraeli légierő megtudna semmisíteni egy SZ-400-t Pancir ide vagy oda, utána a "Kalibr hullámban" én is majdnem biztos vagyok....
Persze ha magányosan kib.....k a sivatag közepére + szíriai személyzet, azonban már más a leányzó fekvése ha azt egy integrált légvédelemben alkalmazzák..A pantsir szlengje az izraeli légierőnél: בַּלוֹן, azaz léggömb. Mert olyan könnyű kidurrantani.
Mese. Pont erre való. Le kéne tudnia lőni a bombát, amit rá dobtak. Megint nem sikerült. Jöhet a következő.Persze ha magányosan kib.....k a sivatag közepére + szíriai személyzet, azonban már más a leányzó fekvése ha azt egy integrált légvédelemben alkalmazzák..
Na ebben ne bízzál, az orosz hadsereg, légierő, haditengerészet képes hatásos csapást mérni izraeli katonai és polgári célpontokra....Ne legyél. Mi nagyon jól tudjuk az orosz olyan mint a hiéna. Ott köröz a tábor körül, de ha hozzávágsz egy követ, elkotródik.
Sunyiban az izraeliták megtudnák lepni valamennyire , de utána nem lenne hová leszállniuk az tuti !Ez így van én azért megnézném élesben mit tudnának nyujtani az orosz légvédelmi alakulatok Szíriában, de erre minimális esély van.....
Nem mese a Pancir pl az SZ-400-k közvetlen légvédelmére való....Mese. Pont erre való. Le kéne tudnia lőni a bombát, amit rá dobtak. Megint nem sikerült. Jöhet a következő.
Az izraeliek pont, hogy az oroszok ellen nem bírtak, az arabot már simán kilőtték és belőlük volt több.Ne legyél. Mi nagyon jól tudjuk az orosz olyan mint a hiéna. Ott köröz a tábor körül, és vicsorog. de ha hozzávágsz egy követ, elkotródik. Ha nagyon erősködnek, most nem a Sínai felett lesz lőgyakorlat orosz pilótákra.
legalább itt, hadtech fórumon ne égesd magad szénné.... 2020ban volt ötvenéves a Rimon művelet...Az izraeliek pont, hogy az oroszok ellen nem bírtak, az arabot már simán kilőtték és belőlük volt több.
És megvédte?Nem mese a Pancir pl az SZ-400-k közvetlen légvédelmére való....
Oroszok kezelték a légvédelmi egységet vagy arabok? Nem mindegy.És megvédte?
A kínai radar mióta SZ-400? Ráadásul a kínaiak úgy harangozták be ezt a radart, hogy ez aztán látja az amerikai stealht vadászgépeket, hát nem látta....És megvédte?
Az utóbbi pár év történelme bár nem téged igazol, de azért ne fogd vissza magad, ad ki minden dühödet.Ne legyél. Mi nagyon jól tudjuk az orosz olyan mint a hiéna. Ott köröz a tábor körül, és vicsorog. de ha hozzávágsz egy követ, elkotródik. Ha nagyon erősködnek, most nem a Sínai felett lesz lőgyakorlat orosz pilótákra.