[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ez így van én azért megnézném élesben mit tudnának nyujtani az orosz légvédelmi alakulatok Szíriában, de erre minimális esély van.....
nem tudom ez pld komolyan vehető -e, vagy visfultinking
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Megmondom neked, hogy én ezeket az animàciókat nem veszem véresen komolyan mert nem ismerjük ezeknek a harceszközöknek a valós képességeit...

• Tetszik
Reactions: Pogány
Megmondom neked, hogy én ezeket az animàciókat nem veszem véresen komolyan mert nem ismerjük ezeknek a harceszközöknek a valós képességeit...
én se, de ha sz-400 akkor arra és a védelmére menne minden rendszerben EW-től kezdve rootrepülőgépen át a rabbi airburst átkáig...

Az orosz S-400 egységeket Pantsir-S1-ek védik, tehát elég kicsi az esély rá, hogy ki tudnák lőni az izraeliek. Utána meg menekülhetne a teljes lakosság a pincékbe a pár percre rá jövő Kalibr hullám miatt, amik nem szaros Qassam röppentyűk.

Az orosz S-400 egységeket Pantsir-S1-ek védik, tehát elég kicsi az esély rá, hogy ki tudnák lőni az izraeliek. Utána meg menekülhetne a teljes lakosság a pincékbe a pár percre rá jövő Kalibr hullám miatt, amik nem szaros Qassam röppentyűk.
A pantsir szlengje az izraeli légierőnél: בַּלוֹן, azaz léggömb. Mert olyan könnyű kidurrantani.

Én biztos vagyok benne, hogy Szíriában az izraeli légierő megtudna semmisíteni egy SZ-400-t Pancir ide vagy oda, utána a "Kalibr hullámban" én is majdnem biztos vagyok....

Én biztos vagyok benne, hogy Szíriában az izraeli légierő megtudna semmisíteni egy SZ-400-t Pancir ide vagy oda, utána a "Kalibr hullámban" én is majdnem biztos vagyok....
Ne legyél. Mi nagyon jól tudjuk az orosz olyan mint a hiéna. Ott köröz a tábor körül, és vicsorog. de ha hozzávágsz egy követ, elkotródik. Ha nagyon erősködnek, most nem a Sínai felett lesz lőgyakorlat orosz pilótákra.

Ne legyél. Mi nagyon jól tudjuk az orosz olyan mint a hiéna. Ott köröz a tábor körül, és vicsorog. de ha hozzávágsz egy követ, elkotródik. Ha nagyon erősködnek, most nem a Sínai felett lesz lőgyakorlat orosz pilótákra.
Az izraeliek pont, hogy az oroszok ellen nem bírtak, az arabot már simán kilőtték és belőlük volt több.

• Tetszik
Reactions: sidewinder12
Nem mese a Pancir pl az SZ-400-k közvetlen légvédelmére való....
És megvédte?
iu

Az utóbbi pár év történelme bár nem téged igazol, de azért ne fogd vissza magad, ad ki minden dühödet.