Én fizetek a Die Weltnek, Don Alphonso miatt, de nem olvasok minden baromsâgot el.Van még egy cikk a Welt-ben, de fizetős, annyit meg nem érnek. Szóval. Egy amerikai szakértő elmagyaráza nekünk, h Putyin mennyire nem ért a modern hadvezetéshez. És ne röhögjön az ember.

Amúgy tudom hogy a nemzetközi helyzet fokozódik meg minden...De az olaszok ma jelentették be hogy még több gàzt szeretnének importàlni az oroszoktól. Az "egységes" szabadvilàg hölgyeim és uraim.![]()
Akkor jó eséllyel eldőlt…Putyin: A Szankciók Ellenünk Mindenképpen Bevezetésre Kerülnek, Mivel A Fő Cél Oroszország Visszaszorítása
Bármennyire hihetetlen de a "Hun" az szitokszó pl angliában a mai napig.Nézd, Magyarországnak egy erős, főbb vonalaiban egységes, ÉS racionális, pragmatikus EU lenne az ideális élettér. Ebbe az irányba próbált meg politizálni, de nem működött. Ha hallgattad az évértekelőjét, akkor biztosan neked sem kerülte el a figyelmedet, hogy ott kinyilvánította: be kellett látnia, hogy a nyugati országok máshogy gondolkodnak, megváltoztatni ezt mi nem tudjuk. Szerintem teljesen egyértelmű volt amit mondott. És igazából ezt látjuk is egy ideje a magyar kül-, és gazdaságpolitikai döntésekben.
A németeket hívták hunoknak a háborúban, rólunk szerintem sokmindent nem tudtak, de tényleg nagyon negatív kicsengése van a szónak.Bármennyire hihetetlen de a "Hun" az szitokszó pl angliában a mai napig.
"Nyugat"-on, tetszik vagy sem, minket magyarokat ázsiainak tartanak, nem európainak.
Választási lehetőségünk pedig az hogy a "Kelet"kapuja leszünk, vagy a "Nugat" hátsó udvara.
Hun a barbár szinonímája....A németeket hívták hunoknak a háborúban, rólunk szerintem sokmindent nem tudtak, de tényleg nagyon negatív kicsengése van a szónak.
Nem, minket hívtak hunoknak. A németeknek más volt a gúnyneve. Csak ugye a nyugati fronton végül mindenki hun lett.A németeket hívták hunoknak a háborúban, rólunk szerintem sokmindent nem tudtak, de tényleg nagyon negatív kicsengése van a szónak.
Igazábol a németek saját magukat kezdték "hunozni" még jóval a világháború elot - amit majd természetseruen felkapot a késobbi háborús propaganda: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terms_used_for_Germans#cite_note-1Nem, minket hívtak hunoknak. A németeknek más volt a gúnyneve. Csak ugye a nyugati fronton végül mindenki hun lett.
Miért ne tudtak volna? A 3. V 4. Legnagyobb kereskedelmi partnerük, európai nagyhatalom stb.
Már most el lehet felejteni az EU-s pénzeket.Várjuk ki a végét,eddig jól haladunk, nyugatról jött /jön a zsé, de keleten is bírják az arcunkat, szívesen boltol velunk mindenki.
Kormány szinten picit távolabb látnak, mint mi a fórumon, 3 nyílt linkbol.
Ha helyzet van, lépni fognak, de amíg jön a zsé innen, addig maradjunk.
).A kraut is, jerry is, és a hun is használatos volt. Emlékezzünk a pilóták között terjesztett "Beware the hun in the sun" mantrára. Mivel az RAF nem igazán találkozott magyar repülőkkel az I.VH alatt, ezért nehezen elképzelhető, hogy ránk gondolt a költő.A németeknek "Kraut" volt a gúnyneve általánosan.
Nem, minket hívtak hunoknak. A németeknek más volt a gúnyneve. Csak ugye a nyugati fronton végül mindenki hun lett.
Miért ne tudtak volna? A 3. V 4. Legnagyobb kereskedelmi partnerük, európai nagyhatalom stb.
A hun a németek 1 vh-s gúnyneve, a Kraut és Fritz a 2 vh-s.A németeknek "Kraut" volt a gúnyneve általánosan.
Nyugaton a nagy, veszélyes kutyákat hívják Attilának, amiket nálunk Cézárnak, Szultánnak vagy Nérónak.Bármennyire hihetetlen de a "Hun" az szitokszó pl angliában a mai napig.
"Nyugat"-on, tetszik vagy sem, minket magyarokat ázsiainak tartanak, nem európainak.
Választási lehetőségünk pedig az hogy a "Kelet"kapuja leszünk, vagy a "Nugat" hátsó udvara.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..