Uraim!Sziriában a legjobb orosz erők voltak kint kis létszámban,a legjobb felszereléssel,viszonylag kis hadműveleti területen.It meg a sorozott átlag mozog,nagy létszámban,nagy területen.Még háború nélkül is nagyonkomoly munka az ellátás és a koordináció ekkora léptékben.Az orosz sereg meg alapvetően egy szegény sereg,elavult és elhasználódott szovjet felszereléssel.Tömegessen nincsennek új cuccok,a vezetési rendszer is elavult.Ehez képest egyáltalán nem teljesitenek rosszul az oroszok.Ha igazak az infők,az uki manőveroszlopokat simán szétverték tüzérséggel/levegőböl.Konvencionális gépesitett hadviselést az ukránok nem is folytatnak.Egy zl oszlop már túl hálás célpont az oroszoknak.Elsáncolták magukat a városokban,meg szétszóródtak.De kb ez is volt várható.Konvencionális manőverharcban az oroszok megeszik őket reggelire.Az oroszok meg nem elpusztitani akarják Ukrajnát,hanem átvenni.Minnél nagyobb a pusztitás,annál többe fog kerülni az újáépités.
Spec én nem gondoltam volna,hogy ilyen léptékű támadás lesz,csak a szakadár területekre való hivatalos bevonulásra számitottam (ott vannak különben már 8 éve).És nagyon remélem,hogy jol belebuknak a dologba (egyáltalán nem hiányzikhogy újra orosz érdekszférába kerüljünk-sok libernyákozó marha rögtön megtudná,mi is az a málenkij robot Szibériában.mindjár kigyógyulnának a nyugatfujjolásbol).De a maguk szempontjaibol és lehetőségeik szerint a muszka sereg egyáltalán nem teljesit rosszúl.