Mert Zelenszkij egy báb, egy odarakott kazár zsidó, azért. Egy bohóc, egy hivatásos komikus. Emiatt!
megis Putyin ot nagyon akarja. putyin szerint a nem letezo ukran nep mind orosz csak.
kivulrol nem ugy tunik.
ja ez a bohoc meg fog halni.
ennyi erovel Nagy Imre is bohoc volt.
masreszt meg magyarazza mar meg nekem egy orosz barat szimpatizans hogy 6200 atomraketaval miert felnek az elbuzisodott nyugattol az oroszok ? miert ? ha mondjuk teszem azt ukrajna nato tag lett volna, teszem azt, de ez ugye eselytelen, akkor ertem h moszkva 800-kmre van csak, de konyorgom,kijev 150km csak ahonnan indultak, ez ezt sem sikerult bevenni 3 nap alatt, ugy hogy ket honapja erre keszultek. felre ne ertsen senki, szerintem az orosz felelmetes hadero, benazas minden haboruban van, kisebb hibak elofordulnak es ukrajna tok eselytelen.
barmilyen tamado megy ukrajnabol moszkva fele, nem tud elokeszulni eszrevetlen.
ertem hogy ukrajna orosz erdekszfera, meg most mar mindenki erti, de ez a buzi transvesz halodo nyugat hogy tudta volna bevenni moszkvat eszrevetlenul 6000 atomraketa ellen ukrajnabol indulva ? akkor meg mitol kell felni.
erre nincs nagyon ertelmes valasz szerintem, de ha van irjatok.
innentol kezdve putyin egy agresszor es ennek addig nem lesz vege, amig beket nem kotnek es le nem valtjak.
a szankciok rohadtul fognak fajni, nalunk kb 5% gdp eses lesz es jovo telen lehet fazni fogunk.
de az eu fegyverkezni fog, az belso keresletet jelent, szoval kicsit szegenyebbek leszunk, lesz par nehez ev, itt is kemeny lesz az elet.
de az oroszoknal ? oroszorszag osszefekudhet kinaval es lehet egy jo nagy benzinkut, mar ha kina hajlando vele targyalni, mert azert az usa is fontos partner am...
Afganisztan, Irak nagyon sikeres projekt volt az USA-nak. Aki utalja az USA-t az mind felemlegeti.
Ukrajna lakossaga majd meg fog bekelni ? azok utan amit csinalni fognak veluk most az oroszok ?
szerintetek ott lesz beke valaha az eletunkben igy ? hogy nem lesz ukrajna afganisztan ?
persze lehet ott katonakat allomasoztatni de meddig, mennyiert.
zelensky lehet bohoc de meg harkovban is lonek a ruszkikra, lehet hogy az csak par kenyszerkatona de nem ugy tunik.
sajnalom mindket oldal katonait es a civiliket foleg.