Jó 14 igazad van. Elírtam. Talán sejthetted volna mire gondolok.mi volt 2004-ben? olimpia?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó 14 igazad van. Elírtam. Talán sejthetted volna mire gondolok.mi volt 2004-ben? olimpia?
Friedman meg valami Tyihinov vagy ki Putyint kérlelte, hogy fejezze be, de azóta nem hallani felőlük.Nem hiányoznak, de hiányolom, hogy nem hallani sem az oligarchákról semmit, sem pedig Julia Timosenkóról.
Esetleg valaki, valamit látott/hallott és csak én nem figyeltem velük kapcsolatban?
Azért nem ártana az ilyen kijelentések elött egy kicsit vissza forgatni a történelem kerekét.Nem tudom feltűnt e a dolog hogy ez egy bűncselekmény, a casus belli egy hazugság, nemzetközileg elvan ítélve és az egyedüli ok amiért nincs a ruszkik segge szétrúgva mert félnek a nyugatiak hogy mindenki elpárolog a nukleáris gőzben.
Nem hiányoznak, de hiányolom, hogy nem hallani sem az oligarchákról semmit, sem pedig Julia Timosenkóról. De Poroshenkóról se azóta, mióta a kalát lóbálta.
Esetleg valaki, valamit látott/hallott és csak én nem figyeltem velük kapcsolatban?
Az lehet, de mégis ez a közlemény lett kiadva: "Orosz csapatok több mint 100 járművel támadják meg Enerhodar városát, civil lakosságot támadnak meg - Dmitro Orlov polgármester"akkor már nem civilek, hanem milícia
Na ezt nem mutogatja az RTL klub...
Viszont Putyin valamiért nem csak Donbasszba vonult be ...Nariskin:
Russian Intelligence Chief Says Intel Showed Ukraine Was Working on Nukes, US Knew About It
Previously, Ukrainian President Volodymyr Zelensky threatened to withdraw Ukraine from the Budapest Agreement, under which the newly independent Ukraine gave up the nuclear arsenal that it inherited from the USSR in exchange for security...sputniknews.com
Persze nyilván annyira igaz, mint Szaddam tömegpusztító fegyverei.
Na várjál. Fegyveres civilek esetében a háború nemzetközi szabályai szerint nem az követ el bűncselekményt, aki rájuk lő.Nem tudom feltűnt e a dolog hogy ez egy bűncselekmény, a casus belli egy hazugság, nemzetközileg elvan ítélve és az egyedüli ok amiért nincs a ruszkik segge szétrúgva mert félnek a nyugatiak hogy mindenki elpárolog a nukleáris gőzben.
ja, azt hittem 25 éves dolgokkal akarunk előhozakodni megint. de csak a szokásos, fáj az oroszok halála, de az ukránok megérdemelték.Jó 14 igazad van. Elírtam. Talán sejthetted volna mire gondolok.
Velünk egyelőre nincs baja az orosznak, csak ha Elme-zay irányítana. Miért bombázna minket? NATO tagok vagyunk.Beszélünk az oroszokról, de látni fogjuk, mikor jönnek és bombáznak minket , mert a Guvernunk tele van idiótákkal, akik megcsókolják a seggüket
Csak annyiban szólok bele, hogy igazából Izrael is gonosz volt, mert lett neki. Csak aztán mindenki beletörődött.Izrael jó, mert van neki.
Talán ezt a párbeszédet most kellene lezárni. Köszönöm!Velünk egyelőre nincs baja az orosznak, csak ha Elme-zay irányítana. Miért bombázna minket? NATO tagok vagyunk.
Ennek eredménye lett, hogy a Dontól pofoztak vissza minket.szerintem magyarként egy szlávért sem érdemes extra könnyet hullajtani. magyarként csak magyarért érdemes könnyet hullajtani.
Milyen fegyveres civilek te nem olvastad az utóbbi tíz hozzászólásom vagy a levegőbe beszélsz? Fegyvertelen civilek halnak meg egy olyan háborúban ami egy hazugságon alapul ami egyetlen ember döntése volt és ami miatt ezrek halnak meg. Mit mentegeted őket?Na várjál. Fegyveres civilek esetében a háború nemzetközi szabályai szerint nem az követ el bűncselekményt, aki rájuk lő.
Emberi szempontból lehet értékelni őket hősként, csak attól még agyonlövik őket.
A járulékos veszteség ami ugye a háború leggyűlöletesebb dolga, az viszont mindig volt, mindig lesz. Főleg ha lakóövezetbe telepítenek fegyvereket, katonák, amiket szétlőnek a másik katonák. Vagy arra fegyverre akkor nem szabad lőni? Vagy mi van? Hogy képzeled el egy támadó haderő szemszögéből? Hadd lőjön minket, mert nehogy visszalőjünk?
Arra vannak az atomfegyverek, hogy ez a félelem meglegyen. 70 éve ezzel a félelemmel jutalmazták meg a világot a demokraták, azóta is vicsorogva feszkózva haknizták körbe a világot. Kim apukája rájött, hogy akkor nekik is kell, van. Ő gonosz. Az orosz is gonosz mert neki van. Irán is pokolian gonosz lenne, ha lenne neki. Izrael jó, mert van neki.
Eddig a világon mindenki annak tapsikolt, hogy így legalább nem lesz világháború, most mindenki agyfaszt kap, mert nem lesz emiatt világháború. Hát ez van. Tapsoljatok tovább.
Ehhez SOGOK kell.Oroszoknak tényleg ennyire nincs SEAD képességük?
ha ezt nem is, de mást mutogatnak. (egyébként meg kit érdekel, mit mutogat? szenny liberálfertő, jóravaló jobboldali nem nézi)Na ezt nem mutogatja az RTL klub...
Szerintem le kellene higgadni mindenkinek ebben a kérdésben, mert egy háború soha nem volt a Grál lovagok fair küzdelme és a jövőben sem lesz az, az ukránok minden eszközt felhasználnak azzal kapcsolatban, hogy fel vegyék a harcot a hazájukat támadó orosz haderővel, és az orosz katonák sem szeretnék ott hagyni a fogukat pl Mariupol hideg utcáin.Nagyon könnyű ítéletet mondani a biztonságos meleg lakásból jó messze a harcoktól, de fogalmunk sincs (hála istennek) az ottani viszonyokról, és ezt úgy mondom, hogy mélységesen elítélem a felesleges és szükségtelen a civilek, és katonák elleni erőszakot mind a két oldalon....Istenem phaidros, még van pofájuk felháborodni az ukránoknak hogy lövik őket? Hallatlan!
Micsoda képmutatás ez kérem, használják a terepet védekezésre, aztán pedig felhívják a világ figyelmét hogy a ruszki támadás milyen következményekkel járt.
Az hogy te is a védekezőket hibáztatod akiknek nem volt beleszólásuk abba hogy a ruszki hadsereg megtámadta az országukat szégyenletes.
Tőled amúgy ez kifejezetten szomorú mert tudom hogy te nem vagy fizetett.
Nyugi bemondta az RTL klub hogy 16000-en jelentkeztek a vilagbol onkentesnek. Van aki csak fozni akar...Én nem gondolok/gondoltam senkire. De szerintem a kérdés inkább úgy kellene elhangozzék vajon az ukránok kire számítottak?